Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، فهیمه گودرزی، کارشناس حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به آغاز کوچ بهاره پرندگان مهاجر از شبه جزیره عربستان، هندوستان و آفریقا به استان هرمزگان، گفت: کوکو، انواع سَسک ها، پرستو‌های دریایی، سنگ چشم پشت بلوطی، چک چک و گنجشک گلو زرد از جمله گونه‌هایی هستند که همه ساله در فصل بهار به هرمزگان کوچ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گودرزی افزود:پرندگان مهاجر تا شهریور در هرمزگان می‌مانند و برخی نیز مانند پرستو‌های دریایی در این مدت جوجه آوری می‌کنند.

بیشتر بخوانید

زمستان گذرانی پرندگان مهاجر در تالاب بین المللی خور آذینی

استان هرمزگان با بیش از ۲ هزار کیلومتر نوار ساحلی، ۱۴ جزیره و داشتن ۴ تالاب بین المللی یکی از مهم‌ترین زیستگاه‌های پرندگان مهاجر است.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرندگان مهاجر محیط زیست حیات وحش پرندگان مهاجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پرندگان مهاجر در آب‌گیرهای گرمه فرود آمدند
  • فیلم| فرود پرندگان مهاجر در گرمه خراسان
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار