Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@14:46:20 GMT

ایا دستگاه ضدعفونی کننده هوا وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۴۶۰۴

ایا دستگاه ضدعفونی کننده هوا وجود دارد؟

به گفته مهندس کامبیز طاهری مدیرعامل شرکت در شرایطی که افراد مشغول فعالیت روزمره می باشند این دستگاه قادر است هوای محیط را از عوامل میکروبی و ویروسی پاکسازی نماید و ابتلا به بیماری های تنفسی را در محیط های سرپوشیده به شدت کاهش دهد وی همچنین اضافه کرد که نکته بارز و خاص این دستگاه این می باشد که هیچگونه گاز اُزُنی به هوا اضافه نکرده و باعث ایجاد حساسیت های تنفسی نمی‌گردد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی در این دستگاه از یک فرآیند فیلتراسیون ترکیبی استفاده شده است که مشتمل بر فیلترینگ از طریق صافی، محلول ضدعفونی کننده، نانوتکنولوژی و فن آوری پرتوی می باشد.
این دستگاه قادر است عوامل میکروبی و ویروسی را از هوای محیط حذف و هوای سالم و مطبوع را در فضای محیط منتشر نماید.
توانایی این دستگاه در حذف عوامل میکروبی از جمله باکتری ها ، مخمرها ، قارچ ها و ویروس های موجود در هوا با توجه به آزمایشات متعدد به عمل آمده و برای هر یک، از آنها به اثبات رسیده است.

این دستگاه در ۳ مدل تولید گردیده است ودارای قابلیت استفاده در اماکن عمومی، کلینیک ها و بیمارستانها، فضاهای اداری و صنعتی، سالن های اجتماعات، اماکن مذهبی، اماکن ورزشی، بانکها، فضاهای آموزشی و کلیه اماکن سرپوشیده و ... می باشد .
از ویژگی های خوب این دستگاه ها می توان به نکات زیر اشاره نمود :
* عدم ایجاد حساسیت تنفسی و فاقد سَمیّت سلولی و پوستی
* باعث کاهش آلودگی ناشی از میکرو اُرگانیسم های پاتوژنیک
* جلوگیری از تغییرات PH با خاصیت تامپونی
* تهویه مطبوع هوا
* مصرف برق دستگاه کاملاً بهینه و مقرون به صرفه است و حداکثر توان مصرفی آن حتی کمتر از یک لامپ شمعی می‌باشد.
* صدای دستگاه در حد استانداردهای بین المللی و کمتر از30 دسی بل است.
* این دستگاه دارای نمایشگر هوشمند دیجیتالی بوده و دارای پنل کنترل از راه دور می باشد.
* امکان تغییر سرعت پرتاب هوا در چهار دور مختلف ( کند، متوسط، تند، توربو ) تا حداکثر 3000 دور در دقیقه را دارد که می تواند توان نهایی و کارایی این دستگاه را فراهم نماید.

به گفته مهندس سمیه مرتضوی رییس هیات مدیره این شرکت در حال حاضر سازمانهای دولتی و بانک ها  و شرکت های خصوصی و کارخانجات و هیات های مذهبی استقبال فوق العاده ای از این دستگاه و تکنولوژی کرده اند و در حال حاضر شرکت با حداکثر توان در حال تولید محصول و ارایه آن به بازار می باشد و شرکت تمام تلاش خود را برای بالابردن سطح سلامت بهداشت محیط کار و زندگی مردم کشورمان در شرایط حساس کنونی بکار گرفته است .
 وی همچنین اشاره کرد که برای کشورهای عمان ، قطر ، عراق ، افغانستان و ترکیه مذاکرات جدی برای اعطای نمایندگی فروش این محصول انجام شده است که این موضوع هم به اثبات قدرت علمی ، پزشکی ، مهندسی دانشمندان کشور عزیزمان ایران منجر گردیده و هم برای کشور ارز آوری فراوانی خواهد داشت .
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره های 26218274-021 و 09129315314 و ۰۹۱۲۶۴۸۱۸۳۸تماس گرفته و یا از وب سایت رسمی شرکت به آدرس www.parslandcompany.com  بازدید نمایند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز چهارم رمضان دستگاه ضدعفونی کننده هوا محلول ضدعفونی کننده دستگاه هوشمند تصفیه رپرتاژ آگهی گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز چهارم رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: در اکوسیستم فناوری و نوآوری هدف افزایش سهم تولید اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالصی داخلی از محل توانمندسازی شرکت‌های فعال در حوزه فناوری دیجیتال است. 

محسن افشارچی شامگاه روز گذشته (چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد با اشاره به این‌که دی جی پی استان در بخش صنعت، معدن، کشاورزی به‌خصوص بهره‌وری و سرمایه‌گذاری رشدی داشته که در سال‌های آینده خود را نشان خواهد داد، اظهار کرد: در بخش خدمات هنوز کار داریم و خوب عمل نشده است‌. 

وی با بیان اینکه در بخش خدمات و فناوری با انرژی کمتر، آورده و رشد اقتصادی بیشتری می‌توان داشت، افزود: پیش‌نیاز پیشرفت این اکوسیستم برآورد توان شرکت‌ و استارت‌آپ‌ها و شناسایی نقاط قوت و مزیت نسبی آن‌ها است. 

افشارچی با بیان اینکه باید بدانیم در چه حوزه‌های توانمندی داریم، ادامه داد: متنوع‌سازی اکوسیستم‌ها با رویکرد نیازمحور و مسئله‌محور، تقویت اکوسیستم‌های موجود با رویکرد ارتقای زیرساختی رگولاتوری و میانجیگری و همچنین متنوع‌سازی اکوسیستم با رویکرد فناوارانه و آینده‌محور از جمله مسائلی است که باید بدان توجه کنیم. 

این مسئول با اشاره به اینکه دولت به عنوان تسهیلگر و میانجی‌گر است و در حوزه فناوری و اطلاعات ما باید نگاه به آینده داشته باشیم، تشریح کرد: ابتدا یک تعیین تکلیف از زیرساخت‌ها کنید و سپس توانمندی‌ها در هر حوزه ببینیم. 

وی با اشاره به استخراج نظام مسائل استان و کشور در بخش دولتی (زیرساخت‌ها سرویس و نرم‌افزارها) و شرکت‌های‌دولتی (اتوماسیون کارکردی و بهره وری)، بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی کشور بهره‌وری است الان به طور مثال در کشاورزی ۹۰ درصد آب مصرف می‌شود و هیچ حساب و کتابی در این حوزه ندارد. در استان این توانایی وجود دارد که به طریق اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و در کلیت علم آتی و فناوری بتوان متوجه شد این حجم مصرفی آب یا چاه بر مبنای انرژی مصرفی چقدر است. 

استاندار زنجان با بیان اینکه این توانایی را در حوزه آی‌تی و فناوری در جوانان استان زنجان شاهد هستیم،افزود: نرم‌افزارهای خوبی می‌توان در بخش‌های گردشگری، شهر هوشمند، بهداشت و سلامت حمل و نقل، کارخانجات، خدمات، تجارت و ... ساخت. 

وی با اشاره به متنوع‌سازی اکوسیستم با رویکرد فناورانه و آینده‌محور، ادامه داد: این به معنی ترغیب ایده‌پردازی مرز دانش ناظر بر سال‌های آینده و تکنولوژی‌های نوظهور است‌.  

استاندار زنجان ایجاد تامین نظام مالی و پشتیبانی با کمک بخش خصوصی، تعاملات با شرکت‌های بزرگ و پیشگام، ایجاد انکوباتورهای اقتصاد دیجیتال خصوصی را از جمله مواردی برای تقویت اکوسیستم حال حاضر با رویکرد میانجیگری دانست.

افشارچی با اشاره به زیرساخت ارتباطی، ذخیره‌سازی و محاسباتی در رابطه با تقویت اکوسیستم موجود با رویکرد رگولاتوری، خاطرنشان کرد: تسهیل فرایندهای کسب مجوزهای قانونی و ایجاد نظام تامین مالی استانی دو مورد از مسائلی هستند که اینجا می‌توان مطرح کرد البته که در تامین کمک مالی استان و صندوق نوآوری اقدامات خوبی انجام داده و برخی از شرکت‌ها از این مزایا بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • تولید و اجرای انواع پارتیشن اداری مدرن
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!