Web Analytics Made Easy - Statcounter

زارع رعایت توصیه‌های بهداشتی را یک وظیفه ملی دانست و تأکید کرد: باید اهمیت همکاری‌های عمومی برای خروج گیلان از وضعیت قرمز و هشدار، در قالب تولیدات رسانه ای، برای مردم بازگو شود.

به گزارش خبرگزاری  شبستان از رشت، «ارسلان زارع» امروز (شنبه، ۲۸ فروردین) در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا به آمار افزایشی قریب به اتفاق استان‌ها در ادامه روند مبتلایان و بستری‌شدگان اشاره و اظهارکرد: براساس آمارها اکثریت اصناف و کسبه همکاری لازم را در اجرای تصمیمات ستاد کرونا داشته‌اند و در این راستا نقش صداوسیما و رسانه‌ها در آگاهی‌رسانی به جامعه، موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار گیلان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را مهمترین عامل در کاهش انتقال و شیوع ویروس عنوان و بر ضرورت رعایت بیشتر پروتکل‌ها توسط مردم تأکید و اضافه کرد: طبق ارزیابی های به عمل آمده؛ قدرت انتقال ویروس جهش یافته نسبت به ویروس اولیه کرونا، بیشتر بوده که بر همین مبنا ؛ عمده ترین عامل انتقال آن، دورهمی های خانوادگی است.

 

رییس ستاد استانی مدیریت کرونای گیلان بر لزوم تلاش برای قطع زنجیره انتقال ویروس با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پرهیز از شکل گیری دورهمی ها تأکید کرد و افزود: با در نظر داشتن مشقات و سختی‌های 14 ماه گذشته از مردم و همه مسئولان انتظار می رود ضمن رعایت دستورالعمل‌های ارائه شده و همراهی صمیمانه با کادر درمان، زمینه را برای سیر نزولی بیماری فراهم کنند تا شاهد گشایش نسبی در بازار و فعالیت های روزمره باشیم.

 

وی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را یک وظیفه ملی دانست و گفت: صداوسیما، کمیته رسانه و فضای مجازی و نیز رسانه ها محتواهای رسانه‌ای در زمینه نقش اثرگذار مردم در خروج گیلان از وضعیت هشدار کرونایی و لزوم رعایت دقیق توصیه‌های بهداشتی تولید و منتشر کنند.

 

استاندار گیلان به اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی از هفته گذشته اشاره و با قدردانی از همراهی اکثریت واحدهای صنفی، اجرای موفق این طرح را در گرو همکاری مردم و اصناف برای حفظ سلامت و جان شهروندان ذکر کرد.

 

وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از فعالیت دست‌فروشان همزمان با تعطیلی اصناف با محوریت نظارت واحد سد معبر شهرداری ها و شبکه بهداشت افزود: در شرایط قرمز کرونایی، هرگونه حضور در تفرجگاه‌ها ممنوع است و براین اساس با استفاده از ظرفیت شهرداری ها، دهیاری ها و همراهی مردم نسبت به پیشگیری از شکل گیری اجتماعات اقدام شود.

 

در این جلسه هریک از رئیسان کارگروه‌های ذیل ستاد استانی مدیریت کرونا به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای مقابله با این بیماری ارائه کردند.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: وضعیت قرمز کرونایی گیلان تجمع ممنوع اصناف گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است