Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:27:04 GMT

پلمب بیش از ۶۰ باشگاه ورزشی در مشهد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۳۴۳۶

پلمب بیش از ۶۰ باشگاه ورزشی در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره ورزش‌وجوانان مشهد گفت: از ۲۱ فروردین سال جاری تاکنون ۶۰۰ مورد بازرسی از باشگاه‌های ورزشی سطح مشهد داشته‌ایم که منجر به پلمب ۶۰ تا ۷۰ باشگاه ورزشی شده‌است.

مهدی سلاطین در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نحوه نظارت بر اجرای محدودیت‌های اعمال شده توسط ستاد ملی کرونا بر باشگاه‌ها و اماکن ورزشی مشهد اظهار کرد: در این مرحله از شیوع کرونا مشکلات باشگاه‌داران و مشکلات ما در حوزه نظارت نیز بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال گذشته که با وضعیت قرمز شهر مشهد روبرو بودیم، باشگاه‌داران نسبت به محدودیت‌های کرونایی شرایط قرمز تمکین می کردند. شرایط جامعه به سمتی رفته که گرچه اکثر اصناف تعطیل هستند، اما نسبت به محدودیت‌های دوره‌های قبل همکاری و همراهی مدیران و مالکان باشگاه‌ها کاهش یافته است. البته باشگاه‌داران در کل همکاری خوبی دارند، اما مشکلات کنونی فشار زیادی بر آنان تحمیل کرده است.

وی افزود: از شنبه هفته گذشته اکیپ‌های بازرسی اداره ورزش‌وجوانان مشهد هر روز از ساعت ۷ صبح الی ۱۲ شب گشت می‌دهند. روزانه بیش از ۴۰ مورد بازرسی انجام می‌شود که تذکر و اخطار کتبی و شفاهی به مدیران و مالکان باشگاه‌ها را در پی دارد. فقط اداره ورزش‌وجوانان مشهد در این موضوع ورود نکرده و فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن هم نظارت دارند.

رییس اداره ورزش‌وجوانان مشهد گفت: از ۲۱ فروردین تاکنون ۶۰۰ مورد بازرسی از باشگاه‌های ورزشی سطح مشهد داشته‌ایم که منجر به ۲۲۰ مورد تذکر و اخطار کتبی و شفاهی شده و ۶۰ تا ۷۰ باشگاه ورزشی نیز پلمب شده‌اند.  در بار نخست سعی داریم تذکر بازرسان منجر به پلمب نشود. بیشتر تخلفات در باشگاه‌هایی صورت می‌گیرد که فاقد مجوز هستند.

وی گفت: مشهد دارای بیش از ۱۵۰۰ باشگاه و مکان ورزشی است که ۸۰ درصد آنان دارای مجوز هستند. ۱۰ تا ۱۵ درصد در حال اقدام و در مرحله اخذ مجوز بوده و حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ باشگاه و اماکن ورزشی در مشهد فاقد مجوز هستند.

سلاطین خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تا ۲۰ باشگاه‌دار و مربی را به اداره ورزش‌وجوانان مشهد دعوت می‌کنیم و توضیحاتی ارائه می‌دهیم تا پروتکل‌های بهداشتی و شرایط کنونی را رعایت کنند تا منجر به پلمب و یا تعطیل شدن یک باشگاه ورزشی نشود، زیرا در اینصورت باشگاه ورزشی به یک باشگاه خانگی تبدیل می‌شود. یک مربی و یا باشگاه‌دار ورزشکارانش را به خانه و یا باغش که یک محیط غیرتخصصی ورزشی است، دعوت می‌کند. در این حالت ما نیز نمی‌توانیم از یک ملک شخصی نظارت کنیم. اگر فعالیت‌های ورزشی به باشگاه‌های خانگی انتقال یابد مشکلات دیگری رقم می خورد.

وی تاکید کرد: از مربیان و ورزشکاران تقاضا داریم تا با توجه به شرایط موجود، همکاری لازمه را داشته باشند. در حال حاضر برخورد قهری با باشگاه‌های متخلف را در دستور کار قرار نداده‌ایم که منجر به پلمب و تعطیلی یک باشگاه ورزشی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی باشگاه ورزشی منجر به پلمب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟

به گزارش همشهری آنلاین_ مهدی اسماعیل پور، سازمان ورزش برای اینکه اقشار مختلف جامعه از ورزش و مزایای آن بهره مند شوندکه سلامت جسمی و روحی شهروندان و ایجاد شور و نشاط در جامعه است، بلیت و بهای خدمات در ورزشی اماکن متعلق به خود را با سوبسید به دست شهروندان می رساند.
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی طبق مصوبه شورای شهر

با وجود خدمات ارزان در اماکن ورزشی متعلق به سازمان وررش، برخی رسانه ها در انتقاد به عملکرد شهرداری تهران ادعای عجیبی را مطرح کرده اند و از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی تعرفه خدمات در برخی از اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳ خبر داده اند! در همین رابطه موضوع را از حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران پیگیری کردیم که ضمن تکذیب این موضوع، گفت:"تعرفه های اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران کاملا بر اساس مصوبه های شورای اسلامی شهر تهران بوده و افزایش نرخ اماکن ورزشی شهر تهران در سال ۱۴۰۳ برهمین اساس حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ اقزایش داشته است.»
به اندازه تعرفه اماکن دولتی در سال گذشته
اوجاقی در ادامه تاکید می کند که سازمان ورزش شهرداری تهران ارزان ترین تعرفه خدمات ورزشی را در کشور ارائه می کند و در این رابطه می گوید: «تعرفه سال ۱۴۰۳ اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران با نرخ تعرفه های ورزشی دولت و اماکن ورزشی متعلق به وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ برابری می کند. به عبارت دیگر مجموعه های خصوصی که هیچ، تعرفه اماکن ورزشی شهرداری تهران مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران امسال به اندازه تعرفه ای است اماکن ورزشی دولتی در سال گذشته دریافت می کردند.»
تفاوت تعرفه در مناطق شمال و جنوب شهر
مدیرعامل سازمان ورزش درخصوص تفاوت تعرفه خدمات ورزشی در شمال و جنوب شهر می گوید: «تعرفه خدمات ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران به دو بخش مجموعه های درجه دو و درجه سه تقسیم بندی می شود. تعرفه خدمات ورزشی در مناطق شمال شهر یا همان اماکن ورزشی درجه دو کمی بیشتر از جنوب شهر یا همان اماکن ورزشی درجه سه است. شمال شهر شامل مناطق یک تا ۸ و همچنین منطقه ۲۲ می شود. جنوب شهر هم مناطق ۹ تا ۲۱ است. برهمین اساس میزان افزایش تعرفه در سال جاری حدودا به ۳۰ تا ۴۰ درصد می رسد.»
ارائه خدمات ورزشی با سوبسید
اوجاقی در ادامه به نرخ تعرفه برخی از رشته ها و خدمات ورزشی پر طرفدار در سال گذشته و سال جدید اشاره و آنها را مقایسه می کند: «برای مثال نرخ بلیت استخر در مناطق جنوب شهر در سال گذشته ۵۲ هزار تومان بود که امسال به ۶۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. بهای استخر در مناطق شمال شهر نیز در سال گذشته ۷۷ هزار تومان بود که امسال به ۸۴ هزار تومان رسیده است. این در شرایطی است که امسال بهاتی بلیت استخر در مجموعه های دولتی بیش از ۱۰۰ هزار تومان می شود.» با یک حساب و کتاب و سرانگشتی مشخص می شود که حداکثر افزایش نرخ تعرفه خدمات ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران آنهم در رشته های ورزشی پرتقاضا و پر مخاطب در بالاترین تعرفه های اعمال شده حداکثر حدود ۴۰ درصد است که با ادعای افزایش ۱۰۰درصدی فاصله معناداری دارد!

سوبسید و تخفیف برای شهروندان

اوجاقی با اشاره به این موضوع که شهرداری برای ورزش شهروندی سوبسید هم می دهد و بهای دریافتی از شهروندان حتی کمتر از هزینه تمام شده است، در تکمیل صحبت های خود می گوید: «سازمان ورزش شهرداری تهران و مدیریت شهری برای ارائه خدمات ورزشی به شهروندان و در بحث ورزش شهروندی نه تنها به دنبال سود دهی و درآمد زایی نیست که حتی سوبسید هم پرداخت می کند. برای مثال هزینه تمام شده هر سانس استخر تقریبا حدود ۲۰۵ هزار تومان می شود، درحالی که قیمت بلیت آن در بهترین حالت ۸۴ هزار تومان است! علاوه بر این که تعرفه های اماکن ورزشی شهرداری تهران کمتر از دولتی ها است و ارزان ترین تعرفه خدمات در کشور را داریم، در موارد بسیاری برای اقشار خاص از جمله جانبازان، خانواده شهدا، زنان سرپرست خانوار، سالمندان دارای کارت منزلت و... نیز تخفیف های ۱۰۰ تا ۵۰ درصدی نیز اعمال می شود.»

اینفو:
۳۰تا ۴۰ درصد میزان افزایش تعرفه های ورزشی شهرداری تهران
۲۰۵ هزار تومان نرخ تمام شده استخر
۸۴ هزار تومان قیمت بلیت استخر در بهترین حالت
یک تا ۸ و ۲۲ مناطق شمال شهر (اماکن درجه ۲)
۹ تا ۲۱ مناطق جنوب شهر(اماکن درجه ۳)
تعرفه برخی از خدمات ورزشی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته:
۵۲ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(جنوب شهر)
۶۸ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(جنوب شهر)
۷۷ هزار تومان نرخ سال گذشته استخر(شمال شهر)
۸۴ هزار تومان نرخ سال ۱۴۰۳(شمال شهر)

کد خبر 849532 برچسب‌ها مردان وزارت ورزش و امور جوانان ورزش معلولان شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان ورزش بانوان تهران ورزش ورزش همگانی پایتخت

دیگر خبرها

  • جنجال پلمپ طلا فروشی‌های اعتصابی مشهد | آقای فرماندار شاکی شد | مگر بنده حق ندارم ورود کنم؟
  • معارفه رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد
  • مهم‌ترین ورزشی که می‌تواند شما را جوان نگه دارد (فیلم)
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • (ویدئو) فیلم لحظه پلمب طلافروشی‌ها در مشهد
  • پلمب تعدادی طلافروشی در مشهد
  • نگاهی بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • مروری بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین