Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین کهگیلویه و بویراحمد؛به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در جلسه ویدئو کنفرانسی روسای ادارات دامپزشکی شهرستانها و مسئولین فنی کشتارگاه های طیور استان با اعلام این خبر افزود : متاسفانه علی رغم تلاش های صورت گرفته در حوزه تنظیم بازار متاسفانه عده ای سودجو به نبود مرغ کشتار روز در بازار استان دامن می زنند که نتیجه آن عدم انتقال مرغ های آماده کشتار به کشتارگاه ها ، روانه شدن مرغ های تولیدی استان به استانهای همجوار بمنظور کسب سود بیشتر و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. میگردد.

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی واحدهای تولیدی طیور خود را که سنشان از ۴۵ روز عبور کرده کشتار نمی‌کنند گفت: این در حالیست که سقف سن کشتار طیور ۴۵ روز است و با واحدهایی که این موضوع را رعایت نکنند  و از انتقال محموله تولیدی خود به کشتارگاه امتناع نمایند برخورد قانونی می‌شود.

دکتر بهمنش خطاب به روسای دامپزشکی شهرستانها و مسئولین فنی کشتارگاه های صنعتی طیور استان تاکید کرد روزانه از طریق سامانه GIS دامپزشکی و اعزام کارشناسان بخش دولتی به کشتارگاه ها بمنظور بررسی گواهی حمل  بهداشتی مرغ های انتقال یافته به کشتارگاه و نظارت عالیه بر فعالیت مسئولین فنی را با جدیت در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه از نظر تامین گوشت مرغ مشکلی وجود ندارد افزود: در واحدهای گوشتی استان  میانگین جوجه‌ریزی نسبت به سال گذشته بطور چشمگیری  افزایش داشته، اما تقاضای گوشت مرغ نیز با توجه به فرا رسیدن  ماه مبارک رمضان   به شدت افزایش یافته  که می طلبد با تشریک مساعی ادارات ذیربط با محوریت استانداری و جهاد کشاورزی این نابسامانی بازار مرغ استان به سرانجام برسد.

مدیرکل دامپزشکی استان به مدیران مراکز پرورش مرغ گوشتی هشدار داد و گفت: مرغ داران می بایست مرغ آماده کشتار خود را حداکثر بمدت ۳ روز با هماهنگی دامپزشکی و جهادکشاورزی به کشتارگاه اعزام نمایند و روسای شهرستانها با هماهنگی مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی این مراکز نظارت های خود را تشدید نمایند و در صورت عدم همکاری  ، مرغ داران متخلف به مراجع قضایی معرفی گردند.

وی خطاب به مسئولین فنی کشتارگاه های طیور استان  نیزگفت: تمام توان خود را بمنظور کنترل گواهی حمل مرغ های کشتاری بکار گرفته و صحت و سقم تعداد مرغ های بارگیری شده به کشتارگاه را با گواهی حمل مطابقت نموده و تایید تخلیه را در سامانه قرنطینه دامپزشکی ثبت نمایند.

46

کد خبر 1505973

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد مسئولین فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط