Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@13:11:33 GMT

کمک ۲ هزار میلیاردی پر ابهام

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۵۲۴۶

کمک ۲ هزار میلیاردی پر ابهام

ماجرای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حکایت مثنوی هفتاد من است، همه دولت‌ها در پایان عمر مدیریتی خود به فکر واگذاری آن می‌افتند، اما در نهایت نه تنها این اتفاق رخ نمی‌دهد بلکه کار به دولت بعدی واگذار می‌شود تا قصه تکراری واگذاری این دو باشگاه بزرگ پایتخت هر هشت سال یک‌بار تکرار شود.

در دولت یازدهم و دوازدهم نیز دقیقاً چنین فرایندی رقم خورد البته با رنگ و لعابی جدید و وعده‌های اغواکننده بیشتر تا هواداران به این باور برسند که دولت حسن روحانی سرانجام قفل این پرونده سنگین را باز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما انگار کلید این قفل در جیب حسن روحانی و وزیر ورزش و جوانان دولت او نیست؛ چون با وجود فرا رسیدن ماه‌های پایانی دولت دوازدهم همچنان همه چیز در حد حرف و حدیث است.

البته که مسئولان وزارت ورزش و جوانان مدعی اند که کار از دست آن‌ها خارج شده و سازمان بورس باید در خصوص زمان واگذاری این دو باشگاه تصمیم‌گیری کند، اما از سازمان بورس هم خبر امیدوارکننده‌ای شنیده نمی‌شود؛ چون در مجموع سیستم بورس در مجموع با بحران مواجه است و بعید به نظر می‌رسد تا پایان دولت دوازدهم این اتفاق رخ دهد. اما از آنجا که مدیران ورزش کشور نمی‌خواهند زیر آوار ناکامی در پروسه واگذاری باقی بمانند ترجیح می‌دهند توپ را به زمین سازمان بورس بیندازند تا از این غائله جان سالم به در ببرند.

اظهار نظر عجیب

اما در همین کش و قوس اظهارنظر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس جالب است.رئیس کمیته فوتبال مجلس درباره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: در صورت واگذاری پرسپولیس و استقلال، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان به هر کدام از آن‌ها پرداخت خواهد شد.

رحیم زارع در ادامه توضیح داد: «در سال ۱۴۰۰ سازمان برنامه بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف‌اند مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال از منابع حاصل از واگذاری دو شرکت فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس را به حساب وزارت ورزش و جوانان جهت کمک به دو باشگاه یاد شده به بدهی اشخاص هر کدام ۱۰۰ میلیارد تومان پرداخت نمایند».

سؤال کلیدی

هرچند مشخص نیست این بودجه از کدام محل قرار است تأمین شود تا در اختیار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قرار گیرد و آن‌ها بدهی‌های باقیمانده و جاری خود را تأمین کنند، اما سؤال بزرگ‌تر و کلیدی این است که زمان واگذاری کی خواهد بود که بعد از آن مجلس کمک صد میلیاردی به دو باشگاه داشته باشد؟

آنچه در حال حاضر به نظر می‌آید، این است که دولت و مجلس بیشتر از آنکه تلاش واقعی برای خصوصی سازی داشته باشند، بیشتر به سمت مسابقه حرف‌های مخاطب پسند رفته تا نشان دهند با خصوصی سازی موافق‌اند اما در عمل هیچ اتفاقی رخ نمی دهد و همه چیز مثل سابق در حال گذر است؟

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرسپولیس استقلال خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها در هاله‌ای از ابهام؛ درویش با نظر چه کسی مذاکره می‌کند؟
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!