Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف داروهای ضد روان‌پریشی می‌تواند تا حدودی مانع بروز بیماری کووید-۱۹ شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پیش از این محققان معتقد بودند از آنجایی که افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و اختلالات مربوط به آن از سلامت جسمی ضعیفی برخوردار هستند، علائم شدید بیماری کووید -۱۹ را تجربه می‌کنند و خطر مرگ و میر نیز در این گروه از افراد افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که دچار بیماری‌های روانی شدید هستند، بیشتر از دیگران در معرض ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی مزمن قرار دارند.

گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر مصرف داروهای ضد روان‌پریشی بر بیماری کووید -۱۹، مطالعه جدیدی انجام دادند و داده‌های سلامت ۵۵۷ هزار و ۵۷۶ فرد را ارزیابی کردند. ۲۳ هزار و ۷۷ نفر از افراد شرکت کننده در مطالعه به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شده بودند که از این تعداد هزار و ۹۵۳ نفر در بیمارستان بستری شدند و ۲۵۴ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.

۶۹۸ نفر از افراد شرکت کننده در مطالعه به بیماری‌های روانی شدید مبتلا بودند و داروهای ضد روان‌پریشی مصرف می‌کردند. نتایج بررسی‌ها نشان داد که تنها ۹ درصد از این افراد به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شدند، اما فقط یک نفر از آن‌ها علائم بیماری را تجربه کرد. بنابراین هیچکدام از افرادی که داروی ضد روان‌پریشی مصرف کرده بودند، در بیمارستان بستری نشدند و جان خود را بر اثر بیماری کرونا از دست ندادند.

به گفته محققان، افرادی که داروی ضد روان‌پریشی مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران در معرض ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند. علاوه بر این در صورتی که آنها به ویروس کرونا آلوده شوند نیز علائم خفیف بیماری را تجربه خواهند کرد. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود.

نتایج این مطالعه در مجله Schizophrenia Research منتشر شده است.

کد خبر 487585

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی ویروس کرونا کرونا ویروس کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ بیماری روانی دارو مصرف دارو کرونا شیوع کرونا مبتلا به کووید ۱۹ اختلالات روانی آخرین اخبار ویروس کرونا ابتلا به کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا کرونا مصرف دارو کرونا در جهان علائم کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق داروهای ضد روان پریشی بیماری کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت