Web Analytics Made Easy - Statcounter

عارف خدرلو روز یکشنبه در جلسه شورای روحانیون مهاباد افزود: روحانیون جایگاه خاص و ویژه ای در بین مردم داشته و از پتانسیل آنان برای تشویق شهروندان نسبت به رعایت نکات بهداشتی باید بخوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون در شرایط جنگی مقابله با کرونا قرار داریم، اضافه کرد: ماموستاها در دفاتر ثبت ازدواج نیز باید به صورت جدی به زوج ها به برگزار نکردن تجمع و مراسم های عروسی در وضعیت کنونی تاکید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار مهاباد با اشاره به اینکه برخورد فیزیکی برای اعمال دستورالعمل‌های بهداشتی شایسته مردم نیست، اظهار داشت: هفته گذشته بررسی های میدانی از سطح شهر نشان داد کمتر از ۳۰ درصد شهروندان شیوه نامه های بهداشتی را رعایت می کنند که با تصمیم گیری انجام شده هم اکنون شرایط بهتر شده است.

خدرلو، به جانفشانی های کادر درمان در شرایط فعلی اشاره کرد و گفت: ادامه روند افزایش مبتلایان و بستری شدگان باعث شده تمام تخت های ویژه برای بیماران حاد در شهرستان و حتی شهرهای همجوار پر شود.

وی با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی بهترین صلاح مقابله با کروناست، اضافه کرد: در همین راستا و برای تشویق مردم به استفاده از ماسک در اماکن عمومی پنج هزار عدد ماسک در چهار نقطه اصلی شهر در بین شهروندان توزیع شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد نیز در این جلسه گفت: مشارکت و همکاری شهروندان در اجرای محدودیت های مقابله با کرونا خوب بوده و انتظار داریم این شرایط بیشتر شده و تا پایان محدودیت ها ادامه داشته باشد.

بهاالدین حسینی با بیان اینکه هم اکنون نرزدیک به ۸۰ درصد هسته مرکزی شهر تعطیل شده است، افزود: روز گذشته تمام پاساژهای سطح شهر، پارک ها و اماکن تفریحی و ورزشی به علت وضعیت حاد مقابله با کرونا تعطیل شد.

وی در پایان نسبت به کاهش استفاده از ماسک و عادی انگاری کرونا از سوی شهروندان ابراز نگرانی کرد گفت: سهل انگاری در استفاده از ماسک و عادی انگاری ویروس کرونا علاوه بر اینکه سلامت شهروندان را تهدید می‌کند، اقتصاد و پویایی شهرستان را هم با چالش جدی روبرو خواهد کرد.

در این جلسه مقرر شد آیین های نماز جمعه، نماز جماعت و آیین تراویح تا پایان ماه مبارک رمضان در مساجد برگزار نشود.

همچنین در ادامه جلسه هر یک از روحانیون در مورد نحوه تفهیم مردم نسبت به وضعیت قرمز مقابله با کرونا بحث و گفت و گو کردند.

به گزارش ایرنا، تاکنون ۳۴۰ مهابادی بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند؛ فوتی‌های روزانه کرونا در آذربایجان‌غربی نیز روز گذشته به ۲۷ نفر رسید که از ۱۰ آذر سال گذشته تاکنون بی‌سابقه است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی ویروس کرونا مهاباد آذربایجان غربی بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا اخبار کنکور مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۱۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات
  • انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد