Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۳۹ هزار دوز واکسن آسترازنکا به اصفهان تحویل داده شده و کارآزمایی فاز سه واکسن سوبرانا در اصفهان در حال شروع و قرار است سه هزار و ۵۰۰ داوطلب اصفهانی این واکسن را بزنند.

رضا فدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص اختصاص محموله جدید واکسن کرونا به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: ۳۹ هزار دوز واکسن آسترازنکا به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحویل داده شده است و در حال برنامه‌ریزی برای تقسیم واکسن بین گروه‌های هدف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون واکسن‌های آسترازنکا، اسپوتنیک، سینوفارم و بهارات وارد اصفهان شده است، این برندها طی دو ماه به دست ما رسیده و خصوصیات و سازندگان آن تفاوت دارد، باید بدانیم انتخاب‌های زیادی وجود ندارد و باید طبق آنچه در دسترس است واکسیناسیون را انجام دهیم.

۵۰ درصد از کادر درمان واکسینه شدند

مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به واکسیناسیون ۵۰ درصد کادر درمان بیمارستان‌های استان اصفهان، خاطرنشان کرد: محموله دریافتی واکسن هنوز کفاف جامعه هدف بهداشت و درمان استان اصفهان را نمی‌دهد و پلی‌کلینیک‌های تخصصی، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی، فیزیوتراپی‌ها و … هنوز هیچ واکسنی دریافت نکرده‌اند و با این محموله تنها ۵۰ درصد دیگر کادر درمان بیمارستان‌ها واکسینه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از پزشکان در مطب‌ها نیز در حال واکسینه شدن هستند، تصریح کرد: پیش از این بخشی از جانبازان و افراد در خانه سالمندان واکسن دریافت کردند و بر اساس واکسن تحویلی و دستوراتی که همراه آن صادر می‌شود، واکسیناسیون را ادامه می‌دهیم، اما تا رسیدن به یک میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن هنوز فاصله بسیار زیادی داریم.

واکسیناسیون ۷۰ درصد جمعیت هدف برای مهار کرونا لازم است

فدایی با توضیح اینکه جامعه هدف واکسیناسیون در استان اصفهان به غیر از کاشان و آران و بیدگل، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تعریف شده، اضافه کرد: ۷۰ درصد این جمعیت باید واکسینه شوند تا زنجیره انتقال کرونا مهار شود.

فدایی با بیان اینکه کارآزمایی فاز سه واکسن سوبرانا در اصفهان شروع شده است، افزود: قرار است سه هزار و ۵۰۰ داوطلب این واکسن را بزنند و نتایج را ثبت کنیم تا اگر نتایج مطلوب بود در حجم زیاد تولید و به مردم تزریق شود و مقدمات کارآزمایی فاز سه واکسن سوبرانا مشترک کوبا و انستیتو پاستور فراهم شده، اما هنوز شروع نشده است، در کارآزمایی این واکسن علاوه بر اصفهان هفت استان دیگر نیز مشارکت دارند، اما هنوز فراخوان داوطلبان صادر نشده است.

کد خبر 487931

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مسئول بیماری های واگیر مرکز بهداشت اصفهان واکسن کرونا واکسن آسترازنکا تولید واکسن کوبایی واکسیناسیون کادر درمان اصفهان واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون کرونا در اصفهان تزريق واکسن کرونا اخبار کرونا در اصفهان کرونا در اصفهان واکسن سوبرانا واکسن سینوفارم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور