Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که درخواست واردات واکسن کرونا توسط بخش خصوصی نشانه بی اعتنایی دولت به تولید ملی است؛ از تولید ماهانه ۱۵ میلیون دوز واکسن کرونا از مهرماه سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

همایون سامه‌یح نجف آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ با بیان این‌که صحبت‌ها درباره واردات واکسن کرونا ضد و نقیض است، اظهار داشت: بحث‌هایی که در زمینه پیشنهاد به بخش خصوصی برای واردات واکسن کرونا می‌شود به نوعی "توپ را به خارج از زمین دولت انداختن" است تا مسئولیت واردات واکسن کرونا را برعهده بخش خصوصی قرار دهند و صحبتی که مبنی بر ورود بخش خصوصی به واردات واکسن کرونا می‌شود نشانه بی‌اعتنایی دولت به شرکت‌های داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که واردات واکسن و هرگونه خرید و فروش واکسن کرونا بین دولت‌ها انجام می‌شود، گفت: واردات واکسن کرونا احتیاج به سرمایه‌گذاری بسیار عظیمی دارد که بخش خصوصی به تنهایی توانایی این کار را ندارد؛ از سوی دیگر بسیاری از شرکت‌های داخلی در حال تحقیق روی واکسن کرونا و تولید آن هستند و واردات واکسن کرونا با وجود تولید داخل، باعث تضعیف تولید ملی خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از تابستان، ماهانه سه میلیون واکسن کرونا توسط گروه دارویی برکت تولید خواهد شد و از ابتدای مهرماه نیز ماهانه 15 میلیون واکسن کرونا در داخل کشور تولید می‌شود که این میزان، نیاز کشور را برطرف می‌کند.

سامه‌یح ادامه داد: تولید واکسن ایرانی کرونا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است و اگر به تولید 15 میلیون واکسن کرونا در ماه برسیم ایران عملاً از نظر واکسن کرونا به خودکفایی می‌رسد و باتوجه به سرمایه گذاری عظیمی که در زمینه ساخت واکسن کرونا در داخل کشور انجام شده است، پیشنهاد واردات واکسن کرونا توسط بخش خصوصی باعث تضعیف تولید داخل می‌شود.

گزارش| پشت‌پرده چراغ سبز رئیس‌جمهور به بخش خصوصی برای واردات واکسن کرونا / آیا پای دلالان در میان است؟!فاز سوم تست انسانی واکسن کرونای "سوبرانا" در ایران کلید خورداحتمال تولید انبوه 2 واکسن ایرانی کرونا از تیرماه

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان بهداشت و درمان واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان بهداشت و درمان واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واردات واکسن کرونا میلیون واکسن بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت