Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج حریرچی؛معاون وزارت بهداشت گفت: متاسفانه ۴۲ هزار و‌ ۵۹۸ هزار نفری که تست مثبت کرونا داشتند و تست آن‌ها ثبت شده از اصول قرنطینه سرپیچی کرده و نقض قرنطینه داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ ایرج حریرچی عصر امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان قزوین که در محوطه استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: قزوین جزو استان‌هایی است که میزان مرگ‌ومیر کرونا در آن از متوسط کشوری بالاتر است و طی ارتباطاتی که در هفته اخیر داشتم خوشبختانه تصمیماتی که در استان صورت گرفته جزو استان‌های موفق و نمونه بوده و در تعطیلی‌ها و کاهش زنجیره انتقال توانسته به موفقیت‌های خوبی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در برخی استان‌ها ۳۵ الی ۶۰ درصد مشاغل در گروه یک قرار می‌گیرند و مراجعین آنها هم درصد قابل توجهی است؛ کرونا از جنگ جهانی هم بیشتر برای ما مشکل ایجاد کرده و از لحاظ اجتماعی و اقتصادی بزرگترین مشکلی است که در ۱۰۰ سال اخیر داشتیم و تا چند سال آینده هم ادامه دارد.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: مقابله با این ویروس باید جامع و همگانی و بین‌المللی باشد؛ چراکه هیچ اقدام منفردی در مقابله با کرونا موفق نیست و باید با مجموع کارهای بزرگ و کوچک با انسجام برای مقابله با کرونا اقدام کنیم.

وی افزود: مسائل مربوط به بهداشت مردم حدود ۱۵ تا۲۰ درصد در اختیار وزارت بهداشت است و ‌۷۰ تا ۸۰ درصد بیرون از وزارتخانه و توسط مردم باید انجام شود؛ درمورد بیماری کووید ۱۹ میزان تاثیر حوزه سلامت برای کنترل این بیماری بسیار کم است و ما نیازمند کمک همه دستگاه‌ها هستیم.

با وجود اعمال محدودیت‌ها تنها ۴ الی ۶ درصد تردد اجتماعی در سطح کشور کم شده است
حریرچی بیان کرد: بسیاری از کشورها با اقدامات مناسب اجتماعی بیماری را در مراحل اولیه توانستند خفه کنند؛ لذا اقدامات پیشگیرانه و اساسی هستند که می‌تواند موثر باشد؛ متاسفانه بیماری که وارد آی سی یو شده و لوله تنفسی برای او گذاشته شده امکان نجاتش بسیار کمتر از یک درصد است؛ اما اگر بتوانیم همین بیمار را در ابتدا پیشگیری و کنترل کنیم بسیار موثرتر خواهد بود.


وی ادامه داد: اکنون قریب به اتفاق داروهایی که در دنیا مصرف می‌شود به جز اکسیژن تاثیر چندانی در درمان ندارند؛ بنابراین اصلی‌ترین راه مقابله با کرونا عدم ابتلا است و زنجیره انتقال هم در انسان‌هاست که باید قطع شود.
این مقام مسئول عنوان کرد: انتقال از طریق سطوح بسیار کم شده است و اصل انتقال از طریق تنفس و ارتباط چهره به چهره است که کم هزینه‌ترین و‌ موثرترین راه‌های قطع زنجیره کرونا هم کاهش ترددهای اجتماعی و کاهش ارتباط افراد با مبتلایان است که در این زمینه مشکل فرهنگی و‌ نظارتی داریم.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: طبق ماده ۶۸۸ قانون نیز عدم رعایت قرنطینه و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تهدید سلامت مردم است که طبق قانون مستلزم مجازات خواهد بود و باید گفت که از تروریست بالقوه هم خطرناک‌تر است.
وی افزود: احتمال دارد در پیک چهارم کانال مرگ بسیار بالاتری را از فاز سه تجربه کنیم؛ تمرکز ما بر روی افراد با تست مثبت است و طرح مومنانه را باید برای افرادی که تست مثبت هستند و جزو اقشار کم درآمد و ضعیف هستند که توان رعایت قرنطینه را ندارند نیز اختصاص یابد تا دغدغه مالی نداشته باشند.

از بیمارستان‌های خصوصی گله داریم
حریرچی با بیان اینکه اکنون تست‌های سریع با قیمت حدود ۳۵ هزار تومان ارزان‌تر شده و مشکلی در تامین آن نداریم، ابراز کرد: در این شرایط بزرگترین عمل اجتماعی و امر به معروف ما این است که با کرونا مقابله کنیم و اصل را باید بر پیشگیری بگذاریم.


این مقام مسئول یادآور شد: متاسفانه ۴۲ هزار و‌ ۵۹۸ هزار نفری که تست مثبت داشتند و تست آن‌ها ثبت شده از اصول قرنطینه سرپیچی کرده و نقض قرنطینه داشتند و با وجود اعمال تمام محدودیت‌ها تنها ۴ الی ۶ درصد تردد اجتماعی ما در سطح کشور کم شده است.

وی با بیان اینکه ویروس انگلیسی ناگهان شروع به تشدید می‌کند، تاکید کرد: در استان قزوین باید در حوزه بهداشت تست و ایزوله بیشتر شود و کار اصلی مراقبت است و طرح درمان در منزل را گسترش دهید.
معاون وزارت بهداشت تصریح کرد: از بیمارستان‌های خصوصی گله داریم چون باید بیش از این ظرفیت فعلی برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص دهند؛ سرعت در واکسیناسیون اهمیت دارد و هر واکسنی که مورد تایید غذا و دارو قرار گرفته باید هر چه سریع‌تر مورد استفاده قرار گیرد.
حریرچی در پایان گفت: واکسن ملی هم مراحل تولید را طی می‌کند؛ تا چند هفته هم درگیر اوج گیری بیماری کرونا هستیم و باید حداکثر امکانات را برای پیشگیری از ترددها استفاده کرد و انجام بیشتر تست و قرنطینه باید در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: مقابله با کرونا تست مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد