Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراد خادم روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: تعدادی از دام‌های عشایر به عنوان دام روستایی پلاک‌کوبی می‌شود که با احتساب این آمار ، شمار دام‌های پلاک‌کوبی‌شده عشایر استان سمنان بیش از تعداد گفته شده است.

وی ادامه داد: با احتساب دام پلاکوبی شده از بخش‌های مرتبط دیگر، می‌توان تخمین زد حداقل ۴۰۰ هزار راس دام عشایری استان سمنان پلاک‌کوبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استان سمنان در زمینه پلاک‌کوبی دام‌های عشایری و روستایی عملکرد خوبی داشته است ولی باید با اطلاع‌رسانی بیش از پیش، این طرح به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا شود.

خادم ادامه داد: اداره کل امور عشایری استان سمنان با برگزاری کلاس‌های توجیهی و آموزشی به دنبال افزایش استقبال عشایر استان از طرح پلاک کوبی دام است.

مدیرکل امور عشایری استان سمنان بیان کرد: کاهش سرقت دام سبک و تسریع در شناسایی صاحبان دام‌های سبک در محموله‌های قاچاق‌ احتمالی احشام از جمله مزیت‌های پلاک گذاری دام است.

وی اظهار داشت: ارائه خدمات به دامداران مانند ارائه تسهیلات و نهاده ها و تمدید پروانه‌ها منوط به اجرای طرح پلاک گذاری دام است و انتظار می‌رود دامداران در اجرای این طرح همکاری داشته باشند.

مدیرکل امور عشایری استان سمنان گفت: براساس دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت جهاد کشاورزی، دام‌‍‌های فاقد پلاک‌کوبی قاچاق محسوب می‌شود و براساس ابلاغ به پلیس، این دام به عنوان قاچاق توقیف و مالک آن جریمه خواهد شد.

عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می‌شوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل می‌دهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند.

برچسب‌ها زندگی عشایری سمنان جامعه عشایری سازمان امور عشایر ایران قاچاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری سمنان جامعه عشایری زندگی عشایری سمنان جامعه عشایری سازمان امور عشایر ایران قاچاق اخبار کنکور عشایری استان سمنان عشایر استان امور عشایر پلاک کوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، فرماندار کوهرنگ با اشاره به گرفتار شدن ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ در بارندگی اخیر گفت: این عشایر به‌علت رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام به کوچ زودهنگام در بارندگی گرفتار و دچار مشکل شدند.
اکبری افزود: نیرو‌های امدادی شهرستان کوهرنگ علاوه بر امدادرسانی، بین حادثه دیدگان مواد غذایی، پتو و چادر توزیع کردند.
وی با اشاره به بروز خسارت در برخی جاده‌های شهرستان تصریح کرد: محور ارتباطی دهستان موگویی بسته، اما بلافاصله با تلاش نیرو‌های راهداری بازگشایی شد.
فرماندار کوهرنگ با اشاره به وارد شدن خسارت به پل دره رزگه دهستان موگویی گفت: نیرو‌های راهداری هم‌اکنون در حال ترمیم این مسیر موقت هستند.
اکبری یادآور شد: به‌دنبال بارش‌های اخیر ۱۶ گروه عملیاتی از جمعیت هلال‌احمر، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کوهرنگ راهنمایی و کمک به آسیب‌دیدگان به‌ویژه عشایر مناطق مختلف این شهرستان را برعهده داشتند.

دیگر خبرها

  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تلف شدن ۵۰ راس گوسفند عشایر در اثر رعد و برق
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ