Web Analytics Made Easy - Statcounter

 روز جمعه 27 فروردین 1400 (16 مارس 2021)، پژوهشگاه خلق قفقاز کنفرانسی بین‌المللی با عنوان «انسان، اقتصاد و جامعه در شرایط پاندمی» با همکاری کلوپ دانشمندان اوراسیا، آکادمی آموزش بین‌المللی، بنیاد تحقیقات فرهنگ اسلامی ابن سینا و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی از پژوهشگاه علوم انسانی، دکتر شکوه‌

حسینی به عنوان عضو کمیته علمی این کنفرانس، در میزگرد «ایمنی معنوی و اقدامات جدید اجتماعی: تجربه پاندمی جهانی» نیز یکی از سخنرانان این میزگرد بود که سخنرانی خود را با عنوان «ابعاد انسانی اجتماعی پاندمی کرونا» ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر سخنرانان این میزگرد و عناوین سخنرانی آنها به شرح زیر است:

کشیش یوجین (شیشکین E.N.) - دبیر شورای علمی موسسه مذهبی استاوروپول - «چالش های معنوی بیماری‌های همه‌گیر»

فاسخوتدنیوف رینات ریفاتویچ - معاون مفتی مسکو، رئیس کالج اسلامی الهیات و حقوق مسکو (مسکو) «نقش آموزش معنوی و اخلاقی در دوران شیوع»

هگومن ویتالی (اوتکین) - دبیر شورای اسقف‌های کلانشهر ایوانووف، دبیر علمی و مدرس ارشد موسسه مذهبی ارتدکس سنت الکسفسک ایوانوو-ووزنسنسک «الهیات اضطرابی برون کلیسایی روسیه در زمینه بیماریهای همه‌گیر»

دکتر عبد النبی خلیل الاشقر - استاد دانشگاه مونپلیه (فرانسه)- «ویروس کرونا بین رسانه‌های جدید، فرهنگ و دین در جهان عرب»

باکانوا مارینا ولادیمیروونا - پزشک ارشد مرکز پزشکی بین المللی "بیمارستان دیا" (شیخو پورا، پاکستان) «بیماری همه گیر COVID-19. پزشکی در مقابل دین»

اسماعیل کازبکوویچ گوچیایف - رئیس مرکز فرهنگی "آلان" - «روش ها و فن‌آوری‌های سازماندهی فعالیت‌های اجتماعی جوانان در یک منطقه چند قومی در یک بیماری همه گیر»

اسقف اعظم آندره (Plisyuk A.G.) - دکترای علوم جامعه شناسی، رئیس گروه دانشگاهی موسسه مذهبی استاوروپول، حافظ کلیسای جامع کازان (استاوروپول ، قلمرو استاوروپول) - «منابع اینترنتی ارتدکس به معنای سازماندهی فعالیت تبلیغی کلیسا»

لوکاشف آندری الکساندروویچ - دکترای علوم فلسفی، مدیر علوم بنیاد تحقیقات فرهنگ اسلامی ابن‌سینا (مسکو) - «فعالیت های بنیاد ابن سینا در زمینه همه گیری همه گیر Covid 19»

ایژایف  رسول خالیتوویچ - معاون مفتی قلمرو استاوروپول، امام استاوروپول (Stavropol)

آلفیت اسخاتوویچ شریپوف - رئیس اداره معنوی مسلمانان منطقه اورنبورگ ، مدیر مدرسه Khusainiya  اورنبورگ - «تجربه اداره معنوی منطقه ای مسلمانان منطقه اورنبورگ در حفظ امنیت معنوی و تقویت گفتگوی بین مذهبی در یک بیماری همه گیر»

بتا کیفاخ محمدوم (عبدالله-حاجی) - مفتی اداره معنوی مرکزی مسلمانان منطقه ولگوگراد منطقه ولگوگراد - "شکل گیری گفتگوی بین ادیان در یک بیماری همه‌گیر ، تجربه اداره معنوی مرکزی مسلمانان منطقه ولگوگراد"

واسکریسینسکی اولگ ولادیسلاوویچ - دکترای تعلیم و تربیت، مدرس استاد بین المللی (سنت پل، مینه سوتا، ایالات متحده) - «تجربه فعالیتهای بین المللی مبلغین و معنوی و آموزشی در شرایط قرنطینه»

والئف آلماز آبسالویچ - رئیس انجمن حمایت از آموزش و پرورش معنوی و اخلاقی جامعه "پرچمدار" (اوفا ، جمهوری باشقیرستان) - «یک رویکرد ابتکاری در طراحی اجتماعی سازمان‌های مذهبی مسلمان: تجربه جمهوری باشقیرستان»

والیچ الماز ابزالویچ - نایب رئیس انجمن حمایت از آموزش و پرورش معنوی و اخلاقی جامعه "Flagman" اوفا ، جمهوری باشقیرستان - «سیستم آموزش های دینی در جمهوری باشقیرستان طی اقدامات همه گیر و ابتکاری»

دکتر حسینی در ابتدا گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در زمینۀ ابعاد انسانی اجتماعی پاندمی کرونا، از جمله برگزاری همایش بین‌المللی «ابعاد اجتماعی و انسانی کرونا در ایران» و نشست‌های پیش از آن و نیز نشست‌های تخصصی در سال  1399 ارائه نمود. وی پژوهش‌های انجام گرفته در این حوزه را به دو دستۀ کلان «تجربۀ زیستۀ ایرانیان» و «بومی‌سازی تجربۀ جهانی» تقسیم کرد و سپس با عنوان «جنگ‌پنداری بحران»، به یکی از تمایزهای رویکرد ایرانی نسبت به این بحران جهانی پرداخت و توضیح داد که این رویکرد به بیماری فراگیری که زندگی تمامی شهروندان جهان را به مخاطره انداخته است، به نوعی استفاده از ظرفیت‌های روانی برای امیدبخشیدن به مردمی است که مشکلات بزرگی را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون نیز می‌توانند بر این مشکل فائق آیند. وی خاطرنشان ساخت که با ادامه بحران به تدریج شعارهای مسئولان و انگاره‌های مردمی نسبت به این موضوع، از وجه استعاری و تمثیلی خود دور شده و شکلی واقعی‌تر به خود گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کروناویروس کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی

ایتنا - نگرانی‌هایی در محافل اروپایی به دلیل توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی و میزان نفوذ آنها وجود دارد که ممکن است منجر به ظهور به اصطلاح "ربات‌های قاتل" شود.

روز دوشنبه، اتریش خواستار تلاش‌های جدیدی برای تنظیم قوانینی برای استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد، در حالی که میزبان کنفرانسی با عنوان «انسانیت در تقاطع: سیستم‌های تسلیحات خودمختار و چالش‌های مقررات» بود.

این کنفرانس با هدف احیای بحث‌های متوقف شده در مورد این موضوع، یعنی توسعه هوش مصنوعی و لزوم وجود کنترل‌هایی برای تنظیم آن برای مهار هر گونه پیامدهای نامطلوبی که ممکن است منجر شود، برگزار می‌شود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون دخالت انسان کشته شوند، بیشتر نمایان می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را ایجاد می‌کنند که اکثر کشورها می‌گویند باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش در جلسه‌ای با حضور سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی و همچنین نمایندگانی از 143 کشور گفت: «اکنون زمان توافق بر سر قوانین بین‌المللی است، استانداردهایی برای تضمین کنترل انسانی.»

وی در سخنرانی افتتاحیه خود در این کنفرانس افزود: «ما حداقل باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیمات حیاتی در مورد اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد در دست انسان‌ها باقی بماند، نه ماشین‌ها».

برای سالها بحث در سازمان ملل بدون دستیابی به نتایج ملموس گذشت. بسیاری از شرکت کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین اعلام کردند که زمان برای اقدام به سرعت در حال اتمام است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در جریان میزگردی در کنفرانس گفت: «بسیار مهم است که ما به سرعت اقدام کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت شاهد آن هستیم، شکست‌های اخلاقی در برابر جامعه جهانی است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان‌های جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می گویند که پهپادهای اوکراینی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی زمانی که ارتباط بین آنها و اپراتور با استفاده از تکنیک‌های پارازیت قطع شود، به مسیر خود به سمت هدف خود ادامه دهند.

ایالات متحده در این ماه اعلام کرد که در حال بررسی گزارش رسانه‌ای است مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه استفاده می کند.

جان تالین، یکی از محققان، می‌گوید: «ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ می‌شود، از تشخیص ندادن بین توپ فوتبال و سر بدون موی داور گرفته تا مرگ عابران پیاده در جاده‌ها ناشی از اتومبیل‌های خودران».

توسعه‌دهنده نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، در نامه‌ای رسمی گفت که قادر به شناسایی افرادی است که خارج از خطوط تعیین‌شده راه می‌روند.
وی افزود: باید در مورد اتکا به دقت این سامانه ها چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی بسیار دقت کنیم.

دیگر خبرها

  • تاریخ سفر گروسی به ایران مشخص شد
  • بالندگی، تکاپو و رشد علمی و معنوی یک جامعه مدیون معلم است
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • رافائل گروسی به ایران سفر می‌کند
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می‌کند
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است