Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، براساس بیانیه منتشر شده توسط سازمان‌دهندگان این تورنمنت باشگاه‌های آث میلان، یوونتوس، اینترمیلان، رئال مادرید، بارسلونا، اتلتیکو مادرید، چلسی، آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی، منچستریونایتد و تاتنهام به طور مشترک حضور خود را در این تورنمنت اعلام کردند.

اعلام رسمی راه‌اندازی و آغاز به کار قریب الوقوع این تورنمنت موج انتقادات را از سوی رهبران جهان، لیگ برتر انگلیس، ستارگان فوتبالی و هواداران را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین «توماس باخ» در کنگره یوفا در سوئیس اظهار داشت: موجودیت فعلی الگوی ورزشی اروپا مورد تهدید قرار گرفته و با رویکرد منفعت طلبانه‌ای صرف، به چالش کشیده شده است؛ رویکردی که ارزش‌های اجتماعی ورزش و نیازهای واقعی جهان پسا کرونا را نادیده می‌گیرد.

باخ که سازمان تحت هدایت وی مجبور شد تا به دلیل پاندمی کرونا المپیک ۲۰۲۰ توکیو را یک سال به تعویق بیاندازد، معتقد است که مدل کنونی ورزش اروپا باشگاه‌های ورزشی را قادر می‌سازد تا در تمام سطوح فعالیت کرده و عواید مالی رقابت‌های معتبر را حتی به کوچک‌ترین باشگاه های آماتوری نیز انتقال دهد.

باخ ادامه داد: این الگوی ورزشی اروپایی مورد تهدید قرار گرفته زیرا رسالت اجتماعی نهادهای ورزشی برابر اهداف کاملا مبتنی بر منفعت فراهم کنندگان و سرمایه گذاران ورزش تجاری در حال رنگ باختن و تسلیم شدن است.

«الکساندر چفرین» رییس اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) پروژه سوپرلیگ اروپایی را «تُف انداختن به صورت عاشقان فوتبال» توصیف کرده و به باشگاه‌ها و بازیکنانی که در این تورنمنت حضور پیدا کنند هشدار داده است که چنین اقدامی با حذف و محرومیت از رقابت‌های یوفا معادل است.

باخ تاکید کرد: در چنین فضای چندقطبی، منافع شخصی و خودخواهی‌های کوته بینانه در مواجهه با همبستگی، ارزش‌ها و قوانین مشترک ارجحیت یافته‌اند. این تجربه برای همه افراد در همه سطوح صادق و قابل اعمال است. اگر به همه موضوعات از دید تجاری نگاه شود، آنگاه رسالت اجتماعی ورزش از دست خواهد رفت.

«فلورنتینو پرز» رییس باشگاه رئال مادرید که ریاست این سوپرلیگ را برعهده دارد، تاکید کرده است که عملی شدن تهدید یوفا مبنی بر محرومیت باشگاه‌های حاضر در این تورنمنت از حضور در عرصه بین المللی و اروپایی از جمله لیگ قهرمانان، «غیرممکن» است اما جیانی اینفانتینو رییس فیفا نسبت به اقدام قوی‌تر از سوی این نهاد تهدید کرده است.

اینفانتینو نیز که در این کنگره حضور یافته، در این باره گفت: وظیفه ما این است که از الگوی فوتبال اروپا حفاظت کنیم بنابراین اگر برخی باشگاه‌ها تصمیم بگیرند که راه دیگری را در پیش بگیرند، آن‌گاه باید با عواقب تصمیم‌شان هم مواجه شوند. آنها در قبال انتخاب‌های خود مسوول هستند. 

برچسب‌ها لیورپول سوپرلیگ اروپایی اتلتیکو مادرید یوونتوس اینترمیلان رئال مادرید الکساندر چفرین لیگ برتر انگلیس بارسلونا توماس باخ کمیته بین المللی المپیک توکیو اتحادیه فوتبال اروپا یوفا منچستریونایتد سوئیس منچسترسیتی آرسنال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لیورپول سوپرلیگ اروپایی اتلتیکو مادرید لیورپول سوپرلیگ اروپایی اتلتیکو مادرید یوونتوس اینترمیلان رئال مادرید الکساندر چفرین لیگ برتر انگلیس بارسلونا توماس باخ کمیته بین المللی المپیک توکیو اتحادیه فوتبال اروپا یوفا منچستریونایتد سوئیس منچسترسیتی آرسنال اخبار کنکور باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا

در حالی که جنگ اوکراین بحث‌ها درباره لزوم تشکیل یک اتحادیه دفاعی مستقل در اتحادیه اروپا را داغ کرده است، اما به دلیل بسیاری اختلاف نظرها در این باره بین اعضاء این مسئله هدفی دور از دسترس در این اتحادیه تلقی می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" در مطلبی نوشت: جنگ علیه اوکراین و ریاست‌جمهوری احتمالی دونالد ترامپ در ایالات متحده آمریکا به وضوح نشان می‌دهد که کشورهای اتحادیه اروپا باید برای دفاع از خود بیشتر تلاش کنند. اما در مورد تهیه تسلیحات و دفاعی عدم همکاری در این اتحادیه وجود دارد.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا اخیراً در نشستی با نمایندگان تسلیحات، درخواست کرد که اروپا باید در مورد دفاع بیدار شود زیرا به زعم وی رفاه و آزادی به امنیت مستقل بستگی دارد.

این بینش اندکی پس از شروع جنگ در اوکراین روی کاغذ آمد. در اجلاس سران اتحادیه اروپا در ورسای فرانسه، سران کشورها و دولت های اتحادیه اروپا متعهد شدند که مسئولیت بیشتری برای امنیت اروپا بر عهده بگیرند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده هزینه های دفاعی باید به میزان قابل توجهی افزایش یابد، سرمایه گذاری های مشترک در دفاع انجام شود و وابستگی های استراتژیک کاهش یابد.

در ادامه این مطلب آمده است: بر اساس گزارش کمیسیون، کشورهای عضو این اتحادیه از سال 2022 هزینه های دفاعی خود را 20 درصد افزایش داده‌اند. با عضویت فنلاند و سوئد در ناتو، شرکای اروپایی به هم نزدیک‌تر شده‌اند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچنین از اوکراین در نبرد دفاعی خود علیه روسیه حمایت می کنند. برای انجام این کار، آنها وجوهی را از تسهیلات صلح اروپا (EFF) که یک ظرف پول خارج از بودجه اتحادیه اروپا بود، آزاد کردند. قبل از شروع جنگ اوکراین این صندوق به عنوان یک صندوق بحران برای مهار درگیری ها و حفظ صلح در نظر گرفته شده بود، اما اندازه آن برای انجام وظیفه عظیم کمک به اوکراین بسیار کوچک بود. از زمان آغاز به کار این صندوق بودجه آن چندین برابر افزایش یافته است و اکنون به حدود 17 میلیارد یورو رسیده است. با پول این صندوق، کشورهای اتحادیه اروپا توانستند ادوات نظامی جدید را تهیه کنند در حالی که انبارهای قدیمی خود را به اوکراین تحویل دادند .

در ادامه این مطلب آمده است: هر چه جنگ در اوکراین بیشتر طول می کشد بروکسل بیشتر در مورد چگونگی سازماندهی تدارکات در درازمدت، و همچنین این مسئله که چگونه ارتش های خود را می تواند برای یک وضعیت امنیتی تهدید کننده تر مناسب سازد، فکر می کند. علاوه بر این، صنعت دفاعی اروپا نیازمند امنیت برنامه ریزی است و این سوال مطرح می شود که هوشمندانه ترین خرید تا چه حد می تواند باشد. در مارس سال جاری میلادی کمیسیون اتحادیه اروپا استراتژی صنعت دفاعی اروپا را ارائه کرد. هدف آن تشویق دولت‌ها به خرید بیشتر با هماهنگی هم و در نتیجه عدم خرید سیستم‌های تسلیحاتی برای دو بار یا بیش از یک بار است. اوکراین نیز مجاز به شرکت در این برنامه است.

"مارگارت وستاگر"، معاون رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، بر اساس محاسباتی اعلام کرده که از آغاز جنگ اوکراین تا ژوئن 2023، کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیش از 100 میلیارد یورو برای تسلیحات هزینه کرده‌اند. 80 درصد خریدها توسط شرکت های دفاعی خارج از اتحادیه اروپا انجام شد و بیش از نیمی از این پول به ایالات متحده رفت. وی این را شرایط پایدار و مناسبی نمی داند.

بنابراین هدف اعلام شده این است که کشورهای عضو تا سال 2035 بیش از نیمی از تسلیحات خود را از شرکت های دفاعی اروپایی خریداری کنند. کمیسیون اتحادیه اروپا می خواهد این امر را از جمله از طریق شرایط مالیاتی بهتر ترویج کند. در آینده، بانک سرمایه گذاری اروپا نیز می تواند نقش مهم تری ایفا کند که تاکنون در پروژه های آب و هوایی تخصص داشته است، اما می تواند به نوعی بانک دفاعی تبدیل شود که به جذب سرمایه خصوصی برای دفاع کمک می کند.

اورزو لا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی تاکید کرد: در پیشنهاد جدید ما برای برنامه صنعت دفاعی اروپا، ما می خواهیم 1.5 میلیارد یورو اضافی از بودجه اتحادیه اروپا تامین کنیم. وی تاکید کرد: ما می دانیم که این می تواند کارساز باشد و ما راه را برای یک اتحادیه مستقل تر نشان می دهیم.

علاوه بر خرید مشترک، این پول همچنین برای اطمینان از حفظ زنجیره تامین و موجودی ها استفاده خواهد شد. با این حال، نمی توان گفت که کشورهای اتحادیه اروپا به این برنامه علاقه مند هستند. این نگرانی وجود دارد که این امر اساساً به شرکت‌های تسلیحاتی فرانسوی و آلمانی یارانه بدهد بدون اینکه سایر کشورهای اتحادیه اروپا از سود کافی برخوردار شوند. برای برخی از پایتخت‌های اروپایی این پیشنهاد کمیسیون اتحادیه اروپا همچنین به نوعی انتقال بیش از حد اختیارات به بروکسل است.

در ادامه این مطلب آمده است: به این ترتیب ایده همکاری بیشتر با یکدیگر در زمینه دفاعی تا کنون دشوار بوده است. برنامه ای برای توسعه قابلیت های نظامی مشترک از سال 2017 در حال اجرا است که PESCO نام دارد و بیش از 60 پروژه دفاعی مشترک را آغاز کرده است. با این حال، اثرات هم افزایی مورد انتظار تا حد زیادی محقق نشدند.

در ادامه این مطلب آمده است: بازار تسلیحات در اتحادیه اروپا هنوز به شدت پراکنده است. این امر از جمله به دلیل ایده‌های مختلف سیاست تسلیحاتی و منافع متفاوت تولیدکنندگان است. فرانسه به ویژه به ایده خرید اروپایی تاکید دارد. آلمان بر خلاف فرانسه برای کمک به اوکراین به طور موثر و سریع، همچنین معتقد است که خرید در خارج از اروپا مناسب است - جایی که به زعم برلین سلاح‌ها سریع‌تر و راحت‌تر در دسترس هستند، برای مثال در کره جنوبی یا ایالات متحده.

در بخش پایانی این مطلب آمده است: حتی اگر مسیر یک اتحادیه دفاعی واقعی نامشخص باشد، سیاست دفاعی قطعا این روزها نقش قوی‌تری در اتحادیه اروپا ایفا می‌کند. دموکرات مسیحیان و سوسیال دموکرات ها، لیبرال ها و سبزها این موضوع را در مبارزات انتخاباتی خود مطرح می کنند. برجسته ترین تقاضا این روزها برای روی کار آمدن یک کمیسر دفاعی اروپایی است. به این ترتیب بروکسل همچنین برای آینده ای آماده می شود که در آن ایالات متحده دیگر نمی تواند ضامن امنیت اروپا باشد.

هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیهاختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • در کنار یوونتوس؛ رئال مادرید با ۳۶ قهرمانی در لالیگا، پُرافتخارترین تیم در پنج لیگ معتبر اروپایی
  • جلسه مهم یوفا: خیرونا یا سیتی در چمپیونزلیگ
  • قهرمانی ژاپن در جامی که ما عاشق آن هستیم!
  • رده‌بندی یوفا از 10 تیم برتر اروپا در 5 سال گذشته؛ غیبت آرسنال و بارسلونا / عکس
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!
  • شوک بزرگ به شگفتی‌سازان لالیگا؛ احتمال سقوط به دسته 2 و محرومیت از لیگ قهرمانان!