Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: از راههای مهم و راهبردی در ارتقای فرهنگ عمومی استان ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان اقشار مختلف مردم در شهرها و روستاها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، عبیدالله رستمی در آیین تجلیل از مدیرمسئول و صاحب امتیاز پایگاه تخصصی خانه کتاب کُردی اظهار کرد: از راههای مهم و راهبردی در ارتقای فرهنگ عمومی استان ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان اقشار مختلف مردم در شهرها و روستاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رستمی در خصوص حمایت از فعالان عرصه کتاب و پایگاه‌های خبری اذعان داشت: یکی از مهمترین رسالت های اداره‌کل ارشاد ترویج کتاب و کتابخوانی است از هر طرح و ایده خلاقانه در حوزه کتاب خوانی به ویژه ترویج این مهم فرهنگی در روستاها حمایت خواهیم کرد.


وی بیان کرد: پایگاه تخصصی خانه کتاب کُردی در پوشش اخبار حوزه کتاب و کتابخوانی و همچنین معرفی کتاب‌های حوزه ادبیات و فرهنگ بومی منطقه، حرفه‌ای عمل کرده است.


دبیرشورای فرهنگ عمومی استان کردستان افزود: پایگاه تخصصی خانه کتاب کُردی علاوه بر معرفی و اطلاع‌رسانی کتب حوزه بزرگسالان، نیاز هست در معرفی کتاب‌های بخش کودک و نوجوان نیز با همه توان وارد شود، همچنین معرفی نویسندگان و پدیدآورندگان کتاب به ویژه کتاب اولی‌های(نویسندگانی که برای اولین بار کتاب چاپ می‌کنند) فعالیت معرفی و اطلاع رسانی داشته باشد.

 

رستمی اضافه کرد: این پایگاه خبری اخیرا در نتایج دور چهارم رتبه بندی پایگاه‌های خبری تخصصی و عمومی کشور حائز رتبه قابل قبولی شده در سطح کشور و همچنین در هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب خوانی کشور نیز جزو برگزیدگان اولیه این جشنواره بود که جای تقدیر دارد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب گفت: ترویج فرهنگ مطالعه وکتابخوانی در میان اقشار مردم نیاز به ساز وکار ویژه‌ای دارد از جمله برگزاری نمایشگاه‌های کتاب، اهدای کتاب و از همه مهمتر معرفی کتاب و تازه‌های نشر در سایت‌ها و فضای مجازی می‌تواند اهرم بسیار خوبی برای تشویق مردم به کتابخوانی باشد.

 

رستمی در رابطه با علاقه مردم کردستان به کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: کردستان در طرح‌های فصلی فروش کتاب بلا استثناء در رده‌های ششم و هفتم کشور از نظر فروش کتاب بوده است و این نشان از علاقه مردم کردستان به کتابخوانی است.


در پایان این مراسم از بهنام دورویی مدیر مسئول و صاحب امتیاز خانه کتاب کوردی از سوی مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی تجلیل و قدردانی شد.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارتقای فرهنگ عمومی ترویج کتابخوانی کردستان فرهنگ عمومی خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا علافی بابیان اینکه این دوره در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت ارشاد در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است و کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتابفروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.. وی تصریح کرد: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

براساس این گزارش: این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

گفتنی است، آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی