Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مسگرطهرانی روز چهارشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از ۹ گونه کیت آزمایشگاهی تشخیصی و استخراجی در جمع خبرنگاران افزود: هر کیت تشخیصی مولکولی کووید - ۱۹ تولیدی این مجموعه امکان ۱۰۰ تست را دارد. روزانه می توانیم هزار کیت تولید کنیم که برابر با سه میلیون تست در هر ماه می شود. 

وی ادامه داد: نوع لیوفیلیزه این نوع کیت تشخیصی برای اولین بار در کشور بدون محدودیت نگهداری در زنجیره دمای منفی ۲۰ درجه تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسگر طهرانی خاطرنشان کرد: کیت‌های تشخیص کووید ١٩ که پیش از این در کشور تولید شدند، نیاز به شرایط نگهداری در زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه سانتیگراد داشتند، اما کیت‌های تشخیصی که به روش لیوفیلیزه تولید شدند، نیاز به زنجیره دمای سرد ندارند و به راحتی قابل نگهداری و جا به جایی هستند.

مسگرطهرانی افزود: کیت استخراج RNA ویروس کووید ١٩ از خون به صورت محلول و لیوفیلیزه تولید شده و نوع لیوفیلیزه قابلیت نگهداری در هر دمایی و بدون نیاز به زنجیره دمایی منفی ٢٠ درجه را دارد.

وی ادامه داد: زمان قبلی استخراج RNA ویروس کووید ١٩ معمولا بین نیم تا یک ساعت زمان می برد که این مدت به حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه رسیده است. در این مدت با کمترین امکانات آزمایشگاهی استخراج RNA ویروس کووید ١٩ مسیر می شود.

مسئول واحد تولید کیت های تشخیصی و مسئول آزمایشگاه فناور NTA مجتمع تولیدی تحقیقاتی پاستور کرج  گفت: ظرفیت کیت های استخراج RNA ویروس کووید ١٩ روزانه حدود ۱۰ هزار کیت است.

۹ کیت شامل کیت تشخیصی مولکولی RT-PCR کووید - ۱۹ به دو صورت محلول و لیوفیلیزه، کیت استخراج RNA ویروس کرونا از خون ۱۰۰ و ۵۰ نمونه محلول و لیوفیلیزه، کیت استخراج DNA از خون ۱۰۰ و ۵۰ نمونه محلول و لیوفیلیزه و کیت تشخیص اختلالات عددی کروموزومی توسط یک استارتاپ مستقر در مرکز رشد زیست فناوری انستیتو پاستور ایران تولید و رونمایی شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا انستیتو پاستور ایران کیت کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا انستیتو پاستور ایران کیت کرونا ویروس کرونا انستیتو پاستور ایران کیت کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل

بنیاد ملی نخبگان از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل حمایت ویژه کرده و افراد در جایگاه مجری، مشاور یا ناظر در هسته‌های حل مسئله ادامه مسیر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، میز هم‌اندیشی و تبادل دانش و فناوری با موضوع امنیت غذایی (کشاورزی) جهت به‌کارگیری ظرفیت ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل به همت بنیاد ملی نخبگان تشکیل می‌شود.

احصای نظام مسائل کشور حول چالش‌های امنیت غذایی (کشاورزی) و بررسی گلوگاه‌های آن، تبدیل مسئله کلان به مسائل خرد و ارائه راه حل‌های متناسب با شرایط کشور برای ایفای نقش در لایه‌های حکمرانی، ساختاری و لایه‌های علمی و فناوری از اهداف تشکیل این میز است که جهت بهره‌مندی گسترده از ظرفیت ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل در بستر فضای مجازی شکل خواهد گرفت.

در ادامه، تعمیق موضوع، جمع‌بندی و تشخیص اولویت‌ها و ارائه راه حل‌های متناسب با شرایط کشور در قالب هیئت‌های اندیشه‌ورز و با حضور اعضای میز هم‌اندیشی دنبال می‌شود.

همچنین بنیاد ملی نخبگان در راستای تشکیل هسته‌های حل مساله و اجرایی‌سازی، از راهکارهای استخراج شده حمایت ویژه کرده و افراد در جایگاه مجری، مشاور یا ناظر در هسته‌ها ادامه مسیر می‌دهند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، فراخوان عمومی برای تشکیل میزهای تخصصی حول موضوعات آب، ناترازی انرژی، بانک، اصلاحات ارزی، قیمت‌گذاری کالا با هدف تحقق پیشرانی نخبگان در پیشرفت کشور از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان به آدرس bmn.ir و دفتر امور بین‌الملل به آدرس international.bmn.ir به اطلاع مخاطبان خواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟