Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:10:38 GMT

روند افزایش بیماران کرونایی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۳۷۳۲

روند افزایش بیماران کرونایی ادامه دارد

ایران اکونومیست-محسنی بندپی درباره وضعیت بیمارستان ها و محدودیت‌های اعمال شده در استان تهران توضیحاتی داد.

 انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان تهران اظهار کرد: لازم است که ما چیز‌هایی که می‌تواند این بیماری را کاهش دهد کوتاهی نکنیم. در شرایط قرمز اعلام شده چه گروه‌هایی باید فعالیت کنند، سرو کردن غذا در رستوران محدودیت دارد و ممنوع است، ولی بیرون بر مشکلی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: الان ۵۰ درصد تخت‌های بیمارستان‌ها و هزار تخت بخش مراقبت ویژه را اختصاص به کرونا دادیم. تشدید نظارت‌ها باید در راهبرد ما قرار گیرد. بعضی از دستگاه افراد حتی ماسک نداشتند و علی رغم اینکه دستورالعمل شده حتی اجازه ورود بازرسان را ندادند و شرکت ملی نفت از جمله این دستگاه‌ها بود.

استاندار تهران گفت: میزان فوتی‌های کرونا استان نسبت به شاخص‌ها پایین‌تر است به خاطر تخصص‌ها است و در بیمارستان‌های تخصصی و قدیمی مثل مسیح دانشوری و امام خمینی آمار فوتی‌ها ۱۱.۵ درصد است، ولی در بیمارستان‌های کوچک‌تر این آمار ۲۵ درصد است.

وی بیان کرد: نسبت به تجهیز کردن، اقدامات پیشگیرانه و مراقبت‌ها باید خود را بیشتر آماده کنیم و باید نسبت به آن‌ها کمک بیشتری داده شود، برای بحث برق هم باید مسولان این بخش کمک بیشتری کنند.

وی افزود: متاسفانه بستری ها، فوتی ها و بیماران سرپایی رو به افزایش است، ما در هیچ کدام از پیک های اول، دوم و سوم چنین شرایطی را نداشتیم. در پیک های قبلی مراجعان سرپایی کاهش پیدا می کرد و بعد از آن پیک بستری کاهش پیدا می کرد. ولی در پیک چهارم ویژگی های کرونای جهش تفاوت های زیادی با ویروس ووهان دارد.

وی ادامه داد: لازم است که دو کار را همزمان انجام دهیم، یکی اینکه پوشش واکسیناسیون را افزایش دهیم و دوم نظارت ها را دقیق تر، علمی تر انجام دهیم. نظارت فقط به اصناف مربوط نمی شود و باید دستگاه‌ها دورکاری کارمندان را داشته باشند. اگر مصوبه ای ستاد ملی دارد باید همه از آن تمکین کنند و قسمتی که استانداری باید انجام دهد در دستور کار قرار گرفته و دستگاه های متخلف را معرفی کرده ایم.

استاندار تهران بیان کرد: از شنبه هفته آینده راه اندازی خط ۶۰۷۰ را در دستور کار داریم. ما در گذشته ۶ هزار و ۹۰۰ تخت برای بیماران کرونایی داشتیم و به ۸ هزار و ۱۰۰ تخت افزایش دادیم و این خط برای هدایت، راهنمایی و جایابی بیماران است تا دچار سردرگمی نشوند و هر بیمار که تخت خالی نیافت با این خط می‌تواند تماس بگیرد و تخت خالی معرفی می‌شود.

وی گفت: افزایش تخت‌ها را داریم و بخش نامه کرده ایم که نسبت به پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها اقدام شود و عمل‌های غیرضروری متوقف شود و الان حدود ۱۰ هزار تخت در تهران داریم.

محسنی بندپی تصریح کرد: ممنوعیت‌ها قانون است و باید اجرا شود و تمامی بوستان ها و پارک‌ها باید تعطیل باشند. اگر بوستان یا پارکی اعلام شود حتما نسبت به تعطیلی آن اقدام می‌شود. فعلا در همه وضعیت‌های کرونایی آمار‌ها افزایش دارد و پیش بینی می‌شود هفته بعد هم همین شرایط باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعطیلی تهران گفت: آن چیز‌هایی که ستاد ملی مصوب کرده را اجرا می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان