Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- استاندار البرز با بیان اینکه روزانه بیش از یک میلیون تردد از محورهای البرز صورت می‌گیرد، گفت:مهاجرپذیری و تردد بالای البرز این استان را در مقابل کرونا آسیب پذیر کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرج،  عزیزاله شهبازی در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا که روز ظهر امروز با حضور نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اظهار امیدواری از اینکه با دعای خیر مومنان و تلاش‌های دانشمندان جمهوری اسلامی ایران برای تامین و تهیه واکسن بر این بیماری فائق آییم، اظهار داشت: البرز به استان انصار معروف است، استانی مهاجرپذیر که پس از پایتخت استان اول کشور در مهاجرپذیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البرز متراکم ترین استان کشور با 522 نفر جمعیت در هر کیلومتر مربع است و البته کرج با 10 هزار نفر در هر متر کیلومترمربع و فردیس بالغ بر 9 هزار نفر در هر کیلومتر مربع است.

شهبازی با اشاره به اینکه روزانه بیش از یک میلیون تردد از محورهای البرز صورت می‌گیرد، گفت: البته وزیر بهداشت اشراف کاملی به شرایط البرز دارند چراکه چندین بار در این استان حضور داشته و طی مکاتبات و ارسال گزارش‌های مستمر بر روند آگاه تر هستند.

فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در همدان اجرا می‌شودتزریق واکسن کرونا به تنها 3 درصد جمعیت در کره جنوبی / سئول دست به دامان آمریکا شد‌وزیر بهداشت: ‌چند واکسن ایرانی کرونا به مراحل آزمایش بالینی رسید‌ / تولید واکسن مشترک ایران و روسیه آغاز می‌شود

وی افزود: البرز هاب دارویی کشور است و 4 واکسن مطرح در کشور در حوزه جغرافیایی البرز در حال مطالعه و تهیه هستند.

استاندار البرز با قدردانی از دغدغه‌ها، نگرانی‌ها، عشق و سوز و گداز وزیر بهداشت برای سلامت مردم کشور، گفت: انسنجام و هم نوایی و انسنجامی که در ستاد ملی وجود دارد و وزرای محترم با صداقت کامل به تلاش مضاعف برای مقابله با این بیماری می پردازند.

وی افزود: رحمانی فضلی وزیر محترم کشور نیز گرفتار این بیماری منحوس شدند و بسیار قابل تقدیر است که ایشان حتی در بستر بیماری نیز با امضای خود دستورات لازم را جهت اقدامات فوری برای مقابله با کرونا صادر می‌کنند و بر روند جلسات و اعمال مصوبات نظارت جدی دارند.

شهبازی گفت: البرز بیش از یک میلیون جمعیت حاشیه نشین دارد و کمترین سرانه تخت بیمارستانی را بین استان های کشور داریم و با سیستان و بلوچستان هم رده هستیم.

وی افزود: در ابتدای دولت تدبیر و امید البرز دارای 2 هزار تخت بیمارستانی بود ولی اکنون این رقم به 3600 تخت رسید ولی متاسفانه رشد جمعیت از این اقدامات فراتر رفته است.

استاندار البرز اضافه کرد: ما حدود 3 میلیون و 500 هزار نفر جمعیت در البرز داریم و جمعیت شناور بسیاری نیز داریم و از ابتدای تاسیس این استان پایه و اساس محکمی در خصوص ارتقا سرانه‌ها نداشته است.

وی گفت: با توجه ویژه رئیس جمهور  و افزایش اعتباری که توسط رییس محترم سازمان برنامه و بودجه کشور صورت گرفت پایه اعتبارات عمرانی البرز افزایش یافت.

شهبازی افزود: اعضای شورای تامین استان همراهی بسیار خوبی با ستاد مقابله با کرونا داشته اند و جای خرسندی دارد که از بدو شیوع کرونا همه با اتحاد و انسجام برای مقابله با کرونا بسیج شدند و حتی طی رایزنی های بنده یک محموله کمک های انسان دوستانه از چین به البرز رسید.

وی با قدردانی از تلاش های مجاهدانه کادر بهداشت و درمان استان، گفت: در موج های اول، دوم و سوم البرز سربلند بود و همه پای کار بودند.
استاندار البرز با بیان اینکه البرز به لحاظ لوازم بهداشتی و ضد عفونی کننده هیچ کمبودی ندارد و مملو از این امکانات است، افزود: این استان قطب مولد برای تولید الکل است که بتازگی راه اندازی شده اند و 5 واحد جدید ایجاد شد.
وی گفت: در فردیس بعنوان یک شهرستان 700 هزار نفری فاقد بیمارستان یک پروژه 260 تختی با رشد 75 درصدی در انتظار توجه ویژه است.

شهبازی افزود: 3 بیمارستان توسط بخش خصوصی آغاز شده و درخواست می‌شود در خصوص مجوز و حمایت از آنها درخواست توجه داریم.

وی گفت: بیمارستان طالقان که طی دستور از وزیر بهداشت ظرف دو روز مجوز گرفت و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز تقبل اعتبار کرد، در انتظار عنایت ویژه است.

استاندار البرز با قدردانی از نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی، افزود: همه در کنار هم برای سلامت مردم تلاش می کنیم و امید است تلاش های اعضای ستاد ملی و زیر مجموعه آن در استان ها موجب اعتلای سلامت کشور شود.
شهبازی افزود: همچنین کمال قدردانی را از نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرج و ائمه محترم جمعه و جماعات استان که ساعی و کمک کار هستند و ما را بعنوان فرمانده مقابله با کرونا همراهی می‌کنند، دارم.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار البرز مقابله با کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • البرز با ۲۱۴ میلیون تردد دومین استان پرتردد کشور شد
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!