Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@03:28:59 GMT

سرمایه گذاری 17 میلیارد دلاری نتفلیکس در تولید محتوا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۸۱۳۶

سرمایه گذاری 17 میلیارد دلاری نتفلیکس در تولید محتوا

به گزارش خبرنگار سینمایی و رسانه خبرگزاری فارس به نقل از ورایتی، طبق گزارش درآمد سه ماهه اول، نت فلیکس فاش کرد که امسال بیش از ۱۷ میلیارد دلار برای محتوا هزینه خواهد کرد.

نتفلیکس از سرمای گذاری ۱۷ میلیارد دلاری برای تولید محتواهای سینمایی و تلویزیونی در سال مالی ۲۰۲۱ خبر داد.

این شرکت در نامه خود به سهام داران گفت: همانطور که قبلاً اشاره کردیم، تاخیرهای تولید ناشی از بحران همه گیری ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ منجر به ایجاد حجم تولیدی قابل توجهی در ۲۰۲۱ خواهد شد که در نیمه دوم این سال میلادی با تعداد زیادی از فرنچایزها و تولید فیلم های شاخص و مهم همراه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه آمده: و در حالی که استفاده از واکسن ها در سراسر جهان بسیار نابرابر است، ما به استثنای برزیل و هند در همه بازارهای بزرگ با اطمینان به تهیه و تولید ایمن فیلم خواهیم پرداخت. با فرض ادامه این روند، ما امسال بیش از ۱۷ میلیارد دلار پول نقد برای محتوای خود هزینه خواهیم کرد و همچنان به ارائه طیف شگفت انگیزی از عناوین سینمایی و تلویزیونی، بسیار بیشتر از سال گذشته برای اعضای خود ادامه خواهیم داد.

این یک هزینه قابل توجه در مقایسه با هزینه استریمر نتفلیکس در سال ۲۰۲۰ با رقم ۱۱.۸ میلیارد دلار است، زیرا همه گیری کرونا باعث تاخیر در تولید در صنعت فیلم شده چراکه هزینه تولید محتوا در سال ۲۰۱۹ و قبل از بحران کرونا ۱۳.۹ میلیارد دلار بوده است.

نِتفلیکس یک پلتفرم و شرکت تولیدکنندهٔ محتوای برتر آمریکایی است که مقر اصلی آن در لس گاتوس، کالیفرنیا است. نتفلیکس در سال ۱۹۹۷ توسط رید هستینگز و مارک راندولف در اسکاتس ولی، کالیفرنیا تأسیس شد. تجارت اصلی این شرکت یک سرویس پخش مبتنی بر اشتراک است که از طریق کتابخانه‌ای از فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی، از جمله آن‌هایی که در داخل تولید می‌شوند، پخش آنلاین می‌کند. در ژانویهٔ ۲۰۲۱، نتفلیکس به ۲۰۳٫۷ میلیون مشترک از جمله ۶۶ میلیون نفر در ایالات متحده رسید. به جز سرزمین اصلی چین (به دلیل محدودیت‌های محلی)، سوریه، کره شمالی و کریمه (به دلیل تحریم‌های آمریکا) در سراسر جهان در دسترس است.

در سال ۲۰۲۰ گزارش شد که درآمد عملیاتی نتفلیکس ۱٫۲ میلیارد دلار است. دفاتر این شرکت در انگلستان، فرانسه، برزیل، هلند، هند، ژاپن و کره جنوبی است. نتفلیکس یکی از اعضای انجمن سینمایی آمریکا (MPA) است که محتوا را از کشورهای سراسر جهان تولید و توزیع می‌کند.

مدل تجاری اولیهٔ نتفلیکس شامل فروش دی‌وی‌دی و اجاره از طریق پست بود، اما هاستینگز حدود یک سال پس از تأسیس شرکت، فروش خود را رها کرد تا به کار اجاره دی‌وی‌دی اولیه بپردازد. نتفلیکس ضمن حفظ تجارت اجاره دی‌وی‌دی و Blu-ray، تجارت خود را در سال ۲۰۰۷ با معرفی رسانه‌های جریان‌دار گسترش داد. این شرکت در سال ۲۰۱۰ با پخش جریانی قابل دسترسی در کانادا، و به دنبال آن آمریکای لاتین و کارائیب در سطح بین‌المللی گسترش یافت.

نتفلیکس در سال ۲۰۱۳ با معرفی اولین سریالش، خانهٔ پوشالی وارد صنعت تولید محتوا شد.

از سال ۲۰۱۲، نتفلیکس بیشتر به‌عنوان تهیه‌کننده و توزیع‌کنندهٔ سریال و فیلم تلویزیونی نقش فعالی داشته و به همین منظور، انواع محتوای «Netflix Original» را از طریق کتابخانهٔ آنلاین خود ارائه می‌دهد. تا ژانویه ۲۰۱۶، خدمات نتفلیکس در بیش از ۱۹۰ کشور جهان در دسترس بود. نتفلیکس حدوداً ۱۲۶ سریال و فیلم اصلی را در سال ۲۰۱۶ منتشر کرد که بیش از هر شبکه یا کانال کابلی دیگری است.

تلاش آن‌ها برای تولید محتوای جدید، تأمین حقوق محتوای اضافی و ایجاد تنوع در ۱۹۰ کشور باعث شده ‌است که این شرکت میلیاردها بدهی جمع کند: ۲۱٫۹ میلیارد دلار از سپتامبر ۲۰۱۷، از ۱۶٫۸ میلیارد دلار نسبت به سال قبل.  ۶٫۵ میلیارد دلار از این بدهی بلند مدت و باقی‌ماندهٔ آن در تعهدات بلند مدت است.

در اکتبر ۲۰۱۸، نتفلیکس اعلام کرد که برای کمک به تأمین محتوای جدید، ۲ میلیارد دلار بدهی دیگر جمع می‌کند. در ۱۰ ژوئیه سال ۲۰۲۰، نتفلیکس با سرمایه‌گذاری در بازار به بزرگترین شرکت سرگرمی/ رسانه ای تبدیل شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری تولید محتوا رسانه نتفلیکس میلیارد دلار تولید محتوا سال ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است