Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شهرداری کرمان با حمایت از رویداد خاص هنری با نام سمپوزیوم مجسمه‌سازی، تلاش کرد که از این دوره تاریخی برای آیندگان میراثی به یادگار بگذارد و در ادامه آثار منتخب در این شهر به یادگار در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

هنرمندان و مجسمه سازان در این میان با استفاده از سنگ و مس باوجود ریشه در جغرافیای این خطه، عناصری تاریخی را برای آیندگان از عصر حاضر پدید آوردند، که در نهایت به‌عنوان کارماده‌های اصلی این سمپوزیوم انتخاب و معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی کرمان، با بهره‌گیری از تیم داوران متخصص و کاربلد، تلاش کرد تا میزبان ۱۲ هنرمند باشد و شرایطی را فراهم کند تا هنرمندان، دانشجویان، هنرجویان، روزنامه‌نگاران و عموم علاقه‌مندان بتوانند فرآیند خلق و آفرینش یک مجسمه را مشاهده کنند.

چهارمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی شهرداری کرمان امروز دوم اردیبهشت‌ماه، پس از ۲۰ روز با خلق آثاری ماندگار و بدیع توسط ۱۲ هنرمند کشوری، طی آیینی با حضور استاندار کرمان، شهردار کرمان، اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمان و برخی از مدیران استانی و شهری، اصحاب رسانه و هنرمندان، در پردیسان قائم(عج) کرمان، به‌ کار خود پایان داد.

اقدام شایسته شهرداری و شورای کرمان در خلق این رویداد هنری

استاندار کرمان در آیین اختتامیه این سمپوزیوم، با بیان اینکه شهرداری و شورای اسلامی شهر کرمان، اقدامی زیبا و ماندگاری برای شهر کرمان رقم زدند، از هنرمندان شرکت‌کننده و حاضر در این سمپوزیوم و فعالیت مدام و ۲۰ روزه آن‌ها در کرمان برای خلق آثاری زیبا قدردانی کرد.

علی زینی‌وند گفت: به‌طور مسلم آثار بدیع و هنرمندانه مجسمه‌سازان در کرمان، ماندگار خواهد ماند و در سال‌های آینده روایت‌گر هنر ایرانی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با جانمایی و نصب این آثار در شهر، مردم کرمان نیز قدردان هنرمندان و شهرداری و شورا خواهند بود، عنوان کرد: استانداری کرمان از دبیر جشنواره، مسئولان و مدیرانی که این رویداد زیبا و سخت را رقم زدند، تشکر و قدردانی می‌کند.

استاندار کرمان افزود: اقدام زیبای شهرداری و شورای اسلامی شهر در اجرای این رویداد هنری، نیز شایسته قدردانی است و به‌طور مسلم هنرمندان و مردم کرمان از اقدام خوب مدیران شهرداری به نیکی یاد خواهند کرد.

وی با بیان اینکه با تلاش مدیران و مسئولان برگزارکننده و هنرنمایی هنرمندان مجسمه‌ساز کشوری، هم‌اکنون شاهد خلق آثاری زیبا در شهر کرمان هستیم ادامه داد: این آثار در زیباسازی فضای شهر کهنی همچون کرمان تأثیر بسزایی دارد.

زینی‌وند در عین حال ضمن آرزوی موفقیت برای هنرمندان مهمان در سمپوزیوم گفت: امیدورایم شاهد خلق آثار زیبا از هنرمندان ایرانی در سراسر دنیا باشیم.

نقش سمپوزیوم مجسمه‌سازی در ایجاد ارزش افزوده برای شهر کرمان

شهردار کرمان نیز در این آیین ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم، تصریح کرد: شهرداری کرمان ۴۳ هفته به‌صورت مداوم و بدون وقفه، هر هفته یک پروژه را در حوزه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و خدماتی تقدیم شهروندان کرده است.

سیدمهران عالم‌زاده افزود: پویش هر هفته یک افتتاح شهرداری کرمان، موجب ایجاد رقابت در بین مدیران شهریِ حوزه‌های مختلف شده که نتیجه آن افزایش کیفیت و کمیت خدمت‌دهی به شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه از برگزاری سومین دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی، بیش از ۱۰ سال گذشته، یادآور شد: بازشناسی و بازآفرینی هویت هنری کرمان در مجسمه‌سازی، یکی از دلایل اصلی تلاش برای برگزاری چهارمین دوره بود.

شهردار کرمان افزود: شهر کرمان، پیشینۀ تاریخی غنی در مجسمه‌سازی دارد و با این پشتوانه تاریخی و حضور هنرمندان برجستۀ مجسمه‌سازی در کرمان‌، می‌تواند پایگاه و رکن اصلی مجسمه‌سازی در کشور باشد.

وی با اشاره به وجود ضرورت تثبیت و احیای موقعیت ویژه کرمان در هنر مجسمه‌سازی توسط شهرداری، افزود: برگزاری سمپوزیوم مجسمه‌سازی، موجب تعامل سازنده هنرمندان، شهروندان و مدیران شهری و همچنین موجب زایش و بالندگی هنر و ارتقای تجربه و دانش هنرمندان می‌شود.

وی با بیان اینکه خلق آثار مجسمه در چهارمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی موجب ایجاد ارزش افزوده برای شهر می‌شود، گفت: اگر هر سال ۱۲ اثر فاخر و شاخص هنری تولید و به شهر اضافه شود، شهر کرمان به‌عنوان یک گالری هنری، گردشگر بیشتری را به سمت خود می‌کشاند.

عالم‌زاده خاطرنشان کرد: برگزاری سمپوزیوم‌ مجسمه‌سازی توسط شهرداری کرمان، همچین موجب ارتقای کیفیت بصری و منظر شهری و ایجاد نگاه مطلوب شهروندان به شهر می‌شود.

وی با بیان اینکه سمپوزیوم مجسمه‌سازی موجب تثبیت جایگاه شهر در هنر مجسمه‌سازی می‌شود، عنوان کرد: شهرداری در ارتقای این هنر و استفاده از هنرمندان این عرصه، وظیفه و نقش دارد.

مدیریت شهری کرمان افزود: باید شهر را مانند خانه خودمان بدانیم؛ همانطور که در خانه خود، تابلو و آثار هنری نگهداری می‌کنیم، شهر را هم با آثار هنری زینت ببخشیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های معدنی کرمان ازجمله سنگ و مس و معرفی آن‌ها در قالب چهارمین دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی، بیان کرد: این سمپوزیوم همچنین موجب شناسایی و معرفی هنرمندان این عرصه در سطح ملی و بین‌المللی و تعامل آن‌ها با سایر هنرمندان می‌شود.

وی کرمان را پس از تهران، دارای جایگاه برتر در مجسمه‌سازی و همچنین برگزاری سمپوزیوم در کشور دانست و گفت: امیدواریم این‌گونه رویدادها در شهر کرمان تداوم یابد.

عالم‌زاده با تشکر و قدردانی از استاندار کرمان به‌علت حضور در تمامی برنامه‌ها و پروژه‌های فرهنگی و عمرانی که حمایت ایشان موجب دلگرمی مدیران و کارکنان شهرداری شده است بیان داشت: همچنین از مدیرکل صداوسیما به‌واسطه پوشش کامل و مطلوب سمپوزیوم و از اصحاب رسانه که به نحو احسن، روند برگزاری این رویداد ملی را پوشش دادند، تشکر می‌کنم.

وی ضمن قدردانی از حمایت مدیرکل ارشاد استان و همراهی خانه هنرمندان در برگزاری این رویداد، ادامه داد: از حمایت و پشتیبانی اعضای محترم شورای اسلامی شهر کرمان نیز به علت همراهی با شهرداری در اجرای تمامی امور، فعالیت‌ها و پروژه‌ها تشکر و قدردانی می‌شود.

شهردار کرمان ضمن قدردانی از ۲۰۰ هنرمندی که به سمپوزیوم، اثر ارسال کردند و ۱۲ هنرمندی که بیش از ۲۰ روز در این رویداد به خلق اثر اقدام کردند، افزود: از شورای سیاست‌گذاری، هیأت داوران و همکارانم در حوزه خدمات‌شهری که اهتمام ویژه‌ای در برگزاری چهارمین دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی داشتند، تشکر می‌کنم.

مجسمه‌ها در یکی از فرهنگی‌ترین شهرهای ایران، به یادگار می‌ماند

همچنین هنرمند مجسمه‌ساز شرکت‌کننده در این سمپوزیوم، به نمایندگی از تمام هنرمندان حاضر در این سمپوزیوم، گفت: ما مجسمه‌سازانِ پذیرفته‌شده و مدعو در چهارمین سمپوزیوم ملی مجسمه شهرداری کرمان، مراتب سپاس خود را از تمام افرادی که این رویداد مهم را رقم زدند، اعم از ایده‌پردازان، سرمایه‌گذاران و برگزارکنندگان و تک‌تک انسان‌هایی که این رخداد بی‌حضورشان امکان‌پذیر نبود، اعلام می‌داریم.

فرزین هدایت‌زاده افزود: ۲۰ روز مهمان شهر و دیار کریمان بودیم و به حق، نامش را زیبنده رفتار نیکوی مردمانش می‌دانیم.

وی ادامه داد: برای شهری که پاره تن ایران است، ۲۰ روز دست در دست یک‌دیگر نهادیم و یقین داریم ساخت مجسمه‌هایی که امروز پیش روی‌مان است، از ماه‌ها پیش توسط مردم همین سرزمین آغاز شده و ما تکمیل‌کننده نهایی آن بودیم. 

وی بیان داشت: از نخستین ایده‌ها، نوشته‌ها، طرح‌ها تا برش و جداسازی سنگ‌ها از معدن ‘چشمه شیردوش’ کرمان تا قلاب جرثقیل و انتقال‌شان، تا نرم‌ترین سمباده‌هایی که بر آن‌ها کشیده شده و تمام دستانی که به مِهر گره شده، این سمپوزیوم را رقم زد.

هدایت‌زاده افزود: همگی افتخار می‌کنیم که بخشی از زنجیره ساخت مجسمه‌هایی بودیم که در یکی از دوست‌داشتنی‌ترین و فرهنگی‌ترین شهرهای ایران، به یادگار می‌ماند.

محمدرضا علیزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این آیین، پیام سیدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، را در این خصوص قرائت کرد.

همچنین با اهدای لوح، از هنرمندان شرکت‌کننده و برگزارکنندگان رویداد ملی چهارمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی شهرداری کرمان قدردانی و در پایان این آیین نیز از آثار خلق‌شده در چهارمین سمپوزیوم ملی مجسمه‌سازی شهرداری کرمان رونمایی شد.

برچسب‌ها شهرهای خلاق فرهنگ و هنر شورای اسلامی شهر کرمان  سید مهران عالم‌ زاده کرمان محمد فرشاد هنرهای تجسمی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان شهرداری کرمان علی زینی وند مجسمه سازی مدیریت شهری استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرهای خلاق فرهنگ و هنر شورای اسلامی شهر کرمان شهرهای خلاق فرهنگ و هنر شورای اسلامی شهر کرمان کرمان محمد فرشاد هنرهای تجسمی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان شهرداری کرمان علی زینی وند مجسمه سازی مدیریت شهری استانداری کرمان اخبار کنکور چهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی شورای اسلامی شهر کرمان فرهنگ و ارشاد اسلامی مجسمه سازی شهرداری استاندار کرمان شهرداری کرمان شهردار کرمان خلق آثار برای شهر ۲۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند

ایسنا/کرمان دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت گفت: دشمن برای دهه هشتادی‌ها خواب‌هایی دیده بود و فکر می‌کرد شکافی بین جوانان و آرمان‌ها می‌افتد، اما غیر از این بود. آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان‌های بشری است و امروز دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند.

سیداحمد عبودتیان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان ضمن تمجید از اقدام شهرداری در میدان دادن به جوانان اظهار کرد: جمهوری اسلامی تنها حکومتی‌ست در اعصار گذشته که به حرف و آرمان تحقق وعده الهی احترام می‌گذارد.

وی با اشاره به تبدیل تهدید به فرصت، عنوان کرد: دشمن برای دهه هشتادی‌ها خواب‌هایی دیده بود و فکر می‌کرد شکافی بین جوانان و آرمان‌ها می‌افتد، اما غیر از این بود. آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان‌های بشری است و امروز دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند.

عبودتیان با اشاره به اینکه دشمن با راه انداختن داعش می‌خواست تفکر انقلاب اسلامی را از میدان حذف کند، گفت: اما امروز جمهوری اسلامی سردمدار فرهنگی منطقه شده و نشان دادیم اگر به حرف رهبر گوش بدهیم، تهدید به فرصت تبدیل می‌شود.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت خطاب به شهرداران دهه هشتادی محلات رفسنجان گفت: تا زمانی در این الگو رشد می‌کنیم که بخاطر خدا کار کنیم و برای همین است که این الگو با محوریت مساجد اجرا می‌شود.

عبودتیان تصریح کرد: این‌که در این طرح نگاه ظریف و زیبای بانوان را در حکمرانی داریم، یک امتیاز است. این‌که تجربه بزرگترها در رأس است، جوان‌محور و نوجوان‌محور بودن و مسجدمحوری از امتیازات دیگر این طرح است.

به گزارش ایسنا، عصر ۹ اردیبهشت ماه با حضور دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و فرماندار رفسنجان، عملیات آماده سازی سایت نهضت ملی مسکن به میزان ۲۷۸ هکتار در رفسنجان آغاز شد.

استاندار کرمان در این مراسم اظهار کرد: در همه شهرستان‌های استان، به جز شهر کرمان قرار است در سایت‌های نهضت ملی مسکن خانه‌ها به صورت ویلایی ساخته و تحویل متقاضیان شود.

محمدمهدی فداکار بیان کرد: در رفسنجان به غیر از ۲۷۸ هکتاری که امروز طرح آماده‌سازی آن کلنگ زنی شد، مقرر شد ۶۰۰ هکتار دیگر به شهر الحاق شود تا زمینه خانه دار شدن ۱۰ هزار نفر فراهم و مشکل مردم تا ۲۰ سال آینده حل شود.

به گفته وی، پس از آماده‌سازی سایت ۲۷۸ هکتاری نهضت ملی مسکن در رفسنجان یعنی حدود دو ماه آینده، قرعه کشی واگذاری قطعات به متقاضیان انجام خواهد شد.

استاندار کرمان از نام‌گذاری سایت حاضر به نام فاتحان اروند خبر داد و با اشاره به اینکه قرعه‌کشی واگذاری اراضی به متقاضیان به‌زودی برگزار و اعلام خواهد شد، افزود: طراحی قطعات انجام شده و امیدواریم تا یکی دو ماه آینده با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، زیرساخت‌ها تأمین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری