Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر توسلی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه اکنون هزار و ۳۴۲ مترمربع از زمین‌های وقفی در حاشیه شهرهای استان قرار دارد افزود: تاکنون در این زمینه جلساتی با شورای شهر و دیگر ادارات استان در راستای برطرف کردن موانع وقفی در حاشیه شهرها برگزار شده است.

وی با تاکید بر اینکه رفع موانع وقفی در مناطق حاشیه‌نشین استان تاثیر بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد افزود: برطرف کردن موضوعات وقفی که در برخی از شهرستان‌ها تا حدودی به ایجاد نارضایتی شهروندان منجر شده است، در سالجاری در دستور کار اوقاف قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ثبتی و حقوقی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه اصفهان تصریح کرد: در این زمینه به دنبال رفع موانع هستیم تا مردم احساس رضایتمندی بیشتری از وقف داشته باشند و نگاه مانع بودن به وقف نداشته باشند.
وی با اشاره به برگزاری جلساتی در هر۲ هفته یکبار برای صدور اسناد مالکیتی موقوفات استان با مسوولان اداره‌کل ثبت اسناد افزود: ما آمادگی داریم تا برای احیای موقوفات با دیگر نهادها همکاری کنیم تا همه مشکلات در این زمینه برطرف شود.

حجت‌الاسلام توسلی همچنین بر لزوم افزایش شعب تخصصی وقف در دادگستری‌های اصفهان تاکید کرد و گفت:  ۵۰۴ پرونده حقوقی سال گذشته در مراکز قضایی استان مطرح و بخش زیادی از این پرونده‌ها تعیین تکلیف شد و بخشی نیز همچنان در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه اکنون در اصفهان ۲ شعبه تخصصی وقف دایر است گفت: باتوجه به اینکه مهمترین مانع برای ثبت موقوفات در استان، فرایند اداری ثبت است، درخواست راه‌اندازی شعبه تخصصی وقف در مراکز دادگستری شهرستان‌ها به رییس کل دادگستری اصفهان اعلام شده است.
معاون ثبتی و حقوقی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه به روز رسانی نرم افزارهای اوقافی نیز در استان در دستور کار است، افزود: این امر می‌تواند به بروزرسانی خدمات به مراجعه کنندگان اوقاف کمک قابل توجهی داشته باشد.

وی درباره وصول مطالبات از ارگان‌های دولتی نیز گفت: تاکنون به صورت تفاهم و همکاری رفتار کرده‌ایم ولی چنانچه نهادی قصد پرداخت بدهی موقوفات را نداشته باشد به صورت قانونی ورود می‌کنیم زیرا یکی از وظایف اصلی اوقاف اجرای امینانه نیات واقفان است.
حجت‌الاسلام توسلی یادآور شد: در این زمینه برخی از ادارت تسویه حساب داشتند و با برخی دیگر نیز تفاهم نامه داشتیم که در این زمینه آموزش و پرورش، نیروهای نظامی و انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین بدهی را به اوقاف دارند.
وی تاکید کرد: برش استانی ما در سال جاری تحقق برنامه‌ها با بیش از ۳۰ درصد مازاد سال گذشته است و در احقاق حقوق موقوفات با هیچ نهادی مماشات نخواهیم داشت.
۷۱۸ باب امامزاده و ۱۵ هزار و ۲۰۰ موقوفه  در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۶ مسجد، ۹۸۰ حسینه، حدود ۱۵۰ حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود ۴۵ هزار رقبه را شامل می‌شود.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان اوقاف و امور خیریه اصفهان سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان اوقاف و امور خیریه اصفهان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند

 آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار اعضای کمیسیون هماهنگی بانک‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به نامگذاری سال۱۴۰۳ تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: چندین سال است که شعار سال در حوزه اقتصاد انتخاب می‌شود و رهبر معظم انقلاب هر بار از یک زاویه به این موضوع می‌پردازند و عنوان کردند که توجه به شعار سال تنها محدود به یک سال نیست و در طول سال باید مد نظر قرار بگیرد.

️وی افزود: دولت ارائه تسهیلات را در برخی حوزه‌ها مصوب می‌کند، اما زمانی که کار به بانک می‌رسد این تسهیلات پرداخت نمی‌شود که در این صورت مردم بانک را مقصر می‌دانند و لازم است تا مسوولان بانکی برای اعاده حیثیت خود کاری کنند و اقناع عمومی داشته باشند.

️امام جمعه زاهدان ادامه داد: باید مشخص شود که جهت گیری کلی بانک‌ها درآمدزایی است یا حل مشکل مردم؟ هر چند که بانک باید پول و سرمایه داشته باشد تا بتواند مشکلی از مردم را حل کند، اما اگر تنها به فکر منافع خود باشد یک آسیب است و باید جهت گیری خود را مشخص کند.
وی بیان کرد: دولت‌های مختلف در حوزه فعالیت‌های اقتصادی آمار‌های زیبایی ارائه، اما کمتر آن را در زندگی مردم مشاهده می‌کنیم.
آیت‌الله محامی با اشاره به معضلات پیش روی متقاضیان دریافت تسهیلات گفت: جمع زیادی از مردم از سختی و طولانی بودن فرآیند دریافت وام اشتغال و وام ازدواج گلایه دارند و لازم است تا بانک‌ها در این جهت تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

️وی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در حوزه وام‌های اشتغالزایی این است که بانک‌ها باید نظارت لازم را صورت دهند و این گونه نباشد که تسهیلات ارائه شده جهت ایجاد اشتغال در حوزه‌های دیگر مصرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند