Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظام سلامت هند در حال فروپاشی است چرا که رکورد بی سابقه موارد ابتلا به کروناویروس موجب کمبود شدید تختهای بیمارستانی و ذخایر اکسیژن شده است.

به گزارش ایسنا، تعداد بیشمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شرایطی را ایجاد کرده که برخی از بیماران مجبور هستند برای دریافت خدمات درمانی ساعتها در انتظار بمانند. همچنین برای خاکسپاری قربانیان کووید-۱۹ مراسم‌های وداع جمعی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهای منتشر شده توسط مقامات دولتی هند نشان می دهد که موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۴۶ هزار و ۷۸۶ نفر بوده و آمار فوتی ها ۲۶۲۴ مورد بوده است.

بحران کمبود اکسیژن

یکی از مشاوران بیمارستان Sir Ganga Ram  در دهلی گفت: افزایش ناگهانی تعداد بیماران کروناویروس موجب پر شدن ظرفیت تخت‌های اورژانس بیمارستان شده است. از تخت‌هایی که قابلیت ارائه اکسیژن به بیماران داشته باشند، تعداد زیادی نداریم و آنچه داریم هم اکنون کاملا پر شده است. برخی از بیماران با کپسول اکسیژن خودشان و یا بدون اکسیژن به بیمارستان مراجعه می‌کنند. ما می‌خواهیم به آنان کمک کنیم اما تخت کافی نداریم و اگر هم تختی فراهم کنیم ذخیره اکسیژن نداریم.

وی گفت: تمام خطوط تلفنی اشغال و در حال پاسخگویی به بیمارانی هستیم که نیازمند کمک هستند. در محوطه بیرون بیمارستان موجی از بیماران و آمبولانس‌ها صف کشیده‌اند. بیماران منتظر پذیرش در بیمارستان هستند اما موضوع این است که فضای خالی برای پذیرش آنان نداریم.

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت ایجاد کنیم. بیماران را در حداقل زمان ممکن بعد از تثبیت وضعیت جسمی‌شان مرخص می‌کنیم تا برای بیماران جدید تخت فراهم شود اما در حال حاضر اوضاع بسیار دشوار است.

گزارش رسانه ها حاکی از آن است که مردم در بیمارستانها به دنبال تخت خالی، داروهای حیاتی، کپسول اکسیژن و پلاسما برای بیماران خود هستند. تمامی امکانات ضروری برای حفظ جان بیماران به میزان محدودی وجود دارد یا در بازارهای سیاه در دسترس است.

چرا موارد جدید ابتلا به کرونا در هند افزایش یافت؟

در موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در هند چندین فاکتور موجب شده تا تعداد مبتلایان جهش پیدا کند. میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی افت پیدا کرده و اجباری بودن استفاده از ماسک به طور دقیق اجرا نمی شود. همچنین حضور میلیونها نفر در مراسم روز غسل در رود گنگ، پیدایش سویه های جدید ویروس از جمله ویروسی با جهش دو گانه از عوامل مهم در وقوع موج دوم بیماری در این کشور هستند.

علاوه بر ویروسی با جهش دو گانه، کروناویروس انگلیسی از سویه های اصلی مشاهده شده در چندین منطقه از هند است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، تاکنون بیش از ۱۶.۶ میلیون نفر در هند به کروناویروس آلوده شده و ۱۸۹ هزار و ۵۴۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس هند کرونا در جهان کووید 19 کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم