Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرزاد الماسی روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا، ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران اظهار داشت: از همکاری بسیج و سپاه در طرح قرارگاه حاج قاسم سلیمانی و اعضای ستاد مقابله با کرونا که طی سه هفته گذشته مجدانه پای کار بودند، تشکر می‌کنم.
وی ادامه داد: طی بازدیدی که از سطح شهر داشتیم شاهد سهل انگاری و کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و برخی صنوف بودیم که نتیجه این عادی انگاری ها جولان بیشتر ویروس کرونا در پیک چهارم و افزایش تلفات انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الماسی افزود: با بررسی‌های وضع موجود، شهرستان کنگاور کماکان تا چند هفته در پیک چهارم کرونا باقی و رنگ آن قرمز خواهد ماند.
وی با بیان اینکه با هرگونه مغازه از میان مشاغل گروه ۲ و ۳ و ۴ که به صورت نیمه باز اقدام به فعالیت کرده و باعث تضییع حقوق دیگر اصناف شوند، برخورد می‌شود، تاکید کرد: کارگروه بازرسی و نظارت بر اصناف باید جدی تر و قوی تر از گذشته نظارت خود را انجام و با متخلفان برخورد کند.  
فرماندار کنگاور با اشاره به اینکه تجمع در کنار دستفروشان یکی از عوامل شیوع کرونا بوده و باید دستفروشان شهر توسط شهرداری ساماندهی شوند، گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اهدای ماسک به آنها باید در اولویت شهرداری باشد.
وی همچنین با تقدیر از عملکرد پرسنل انتظامی و پلیس راه و راهور در کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرستان اظهار کرد: شهرداری باید مسیرهای دسترسی فرعی به شهر را نیز مسدود کند.
 رییس ستاد مقابله با کرونا کنگاور با بیان اینکه سخت ترین شرایط در پیک چهارم را پشت سر میگذاریم، افزود: نیاز به همراهی و مشارکت مردم داریم تا با رعایت فاصله گذاری با کمترین مبتلا و فوتی از این شرایط گذر کنیم.
الماسی با تاکید بر اینکه همراهی اصناف و تمام ادارات الزامیست، متذکر شد با دستگاه‌هایی که سهل انگاری کنند به جد برخورد خواهد شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دوری از تجمعات بهترین راهکار برای جلوگیری از شیوع کرونا است.
در حال حاضر ۴۲ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید چمران کنگاور بستری است.

برچسب‌ها سلامت ویروس کرونا کنگاور مشارکت اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت ویروس کرونا کنگاور سلامت ویروس کرونا کنگاور مشارکت اجتماعی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • مشارکت شهرداری در احداث یادمان شهدای جاویدالاثر تکاب
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود