Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که در دیدار عبدالفتاح سیسی و محمد بن زاید مسائل منطقه و پاره‌ای از برجسته‌ترین پرونده‌های مطرح در سطح منطقه از جمله سد النهضه را مورد بررسی قرار گرفت.

 به نقل از العربی الجدید، سخنگوی ریاست جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که مذاکرات میان عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر و محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی نشانگر تفاهم متقابل دو طرف در قبال راه‌های تعامل با آن پرونده‌ها بود و توافق شد که تلاش‌های مشترک به منظور دست یابی به سازش‌ سیاسی برای بحران‌های موجود در تعدادی از کشورهای منطقه و بازیابی نهادهای ملی آنها و صیانت از توانمندی‌هایشان ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دو طرف بر سر تلاش برای شکل گیری چشم اندازی جهت توسعه نظام همکاری مشترک عربی که ضامن تقویت توانمندی‌های عربی در قبال چالش‌های منطقه و تهدیدهای روزافزون علیه امنیت منطقه‌ باشد، توافق کردند.

سخنگوی ریاست جمهوری مصر گفت که در این دیدار توافق شد همکاری و هماهنگی میان مصر و امارات "به عنوان ستون اصلی حفظ امنیت ملی عربی و رویارویی با مداخله‌های خارجی در امور حاکمیتی کشورهای منطقه"، افزایش یابد.

سیسی نیز در این دیدار بر پایبندی مصر به موضع ثابت خود در قبال امنیت کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و مخالفت با هرگونه اقداماتی جهت بر هم زدن ثبات آن تاکید کرد.

سیسی درخصوص روابط دوجانبه بر اهتمام مصر برای ادامه تقویت همکاری دوجانبه با امارات در زمینه‌های مختلف و افزایش دیدارهای دوجانبه میان مسئولان ارشد دو کشور به صورت دوره‌ای به منظور هماهنگی در قبال تحولات منطقه و تقویت همکاری عربی و اسلامی مشترک در رویارویی با چالش‌های مختلف منطقه تاکید کرد.

ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که بن زاید نیز تصریح کرد که سفر کنونی‌اش به مصر در راستای ادامه روابط مستحکم و برجسته میان دو کشور است.

ولیعهد امارات در این راستا "نقش محوری و مستحکم مصر به عنوان پایه و اساس مهم امنیت و ثبات در منطقه و توسعه روابط مصر و امارات در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، امنیتی، نظامی و غیره و رشد چشم گیر در میانگین تبادل تجاری و حجم سرمایه گذاری‌ها را ستود و بر اهتمام مشترک برای ادامه مسیر به سمت تعمیق و توسعه آن روابط تاکید کرد.

سخنگوی ریاست جمهوری مصر تاکید کرد که در این دیدار، درخصوص چالش‌ها و چشم‌اندازهای همکاری مشترک میان مصر و امارات گفتگو و نسبت به سطح همکاری و هماهنگی موجود میان دو کشور ابراز خرسندی شد و بر اهمیت حمایت و تقویت این همکاری به نفع دو کشور و ملت برادر به ویژه در زمینه‌های اقتصادی و سرمایه گذاری با بهره گیری بهتر از تمامی فرصت‌های موجود تاکید شد.

پیشتر منابع العربی الجدید اعلام کردند که ارتباط مستحکمی میان این سفر بن زاید بن قاهره با ابتکارعمل اخیری وجود دارد که امارات برای حل مساله سد النهضه مطرح کرد که مصر و سودان در ماه گذشته این ابتکار عمل را تایید نکردند. اما پس از آن، یاسر عباس، وزیر منابع آبی سودان از برخی از جزئیات این ابتکارعمل سخن گفت و به امکان تبدیل این سد به یک سرمایه گذاری مشترک میان سه کشور بعد از تزریق پول از جانب امارات، اتحادیه اروپا و بانک جهانی اشاره کرد.

منابع گفتند که در این مذاکرات، مساله لیبی و تحول روابط مصر و ترکیه و سرمایه گذاری‌های امارات در مصر مورد بررسی قرار گرفت./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ریاست جمهوری مصر سرمایه گذاری بن زاید دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو