Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای وحدت اصولگرایان گفت: نگاه من این است که اگر من نماینده مجلس شدم نباید بروم به دنبال انتخابات دیگری؛ خوب نیست که آدم می‌بیند در هیات رئیسه مجلس چند نفر کاندیدا هستند.

اسدالله بادامچیان، در خصوص نامه خود به شورای نگهبان به منظور درخواست ارائه تفسیر «رجل سیاسی» توسط این نهاد و اینکه آیا پاسخی به وی داده شده است یا خیر، گفت: نامه‌ای که برای شورای نگهبان نوشتیم برای پاسخگویی نبود، بلکه اظهارنظر و تحلیل ما به شورای نگهبان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قانون آمده است که شرط اول برای رئیس جمهور شدن رجل سیاسی و مذهبی بودن است و رئیس‌جمهور دومین مقام کشور بعد از رهبری و رئیس شوراهای عالی مختلف کشور است. در نتیجه باید کسی باشد که همه او را قبول داشته باشند و رجل باشد، نه هرکسی که از گرد راه آمده و تازه رسیده است.

وی افزود: در نتیجه خوب است که تفسیر شورای نگهبان از این عبارت «رجل سیاسی» روشن باشد، منتها نسبت به این که تاکنون اعلام نشده، ما تنها می‌توانیم تحلیل و تذکر بدهیم اما اجازه و حق بازخواست نداریم. به عبارت دیگر ما نمی‌توانیم بگوییم که چرا این کار را نمی‌کنید؟ اما می‌توانیم بگوییم انجام دادن این کار، بهتر است.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تعدد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، ابراز داشت: اگر این تفسیر مشخص و اعلام شود؛ تعداد قابل توجهی از کسانی که برای انتخابات مطرح می‌شوند و فکر می‌کنم تعدادشان به ۷۰ نفر رسیده است، خود به خود از مسیر کاندیداتوری کنار می‌روند و کار شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها راحت‌تر می‌شود.

این نماینده پیشین تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی پیرامون کاندیداتوری جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه هیات رئیسه مجلس، بیان داشت: این اختیار شخصی است و هرکسی اختیار دارد که کاندیدا بشود یا نشود اما نگاه من این است که وقتی یک نفر برای چهارسال از ملت رای نمایندگی می‌گیرد، یک قراری با ملت دارد و باید به قرار خود عمل کند.

وی ادامه داد: همانطور که مشی حضرت آقا است و ایشان با ناتمام ماندن ‌دولت‌ها با استعفا یا استیضاح مخالفت می‌کنند، از این جهت که معتقدند مردم برای چهار سال رای داده‌اند و باید این چهار سال را مطالبه کنند.

انتقاد تند بادامچیان از کاندیدا شدن هیات رئیسه مجلس در انتخابات ۱۴۰۰ /خاتمی و احمدی نژاد ظرفیتی برای نظام بودند اما...

بادامچیان خطاب به نمایندگانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دارند، گفت: شما در انتخابات به ملت گفته‌اید که می‌خواهید رای بگیرید و چهارسال نماینده مردم باشید؛ اما حالا که رای را گرفتید در میانه راه هوای ریاست جمهوری به سر شما می‌زند و عزم انتخابات می‌کنید؟

وی ادامه داد: البته اختیار پای خودشان است، من هیچ اعتراضی ندارم و دخالتی هم نمی‌کنم اما نگاه من این است که اگر من نماینده مجلس شدم نباید بروم به دنبال انتخابات دیگری. نکته اینکه خوب نیست که آدم می‌بیند در هیات رئیسه مجلس چند نفر کاندیدا هستند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در خصوص احتمال کاندیداتوری «محمود احمدی‌نژاد» رئیس جمهور سابق ایران، ابراز داشت: احمدی‌نژاد هم مانند دیگران یک شهروند است، اگر خواست می‌تواند ثبت نام کند، تایید صلاحیت او هم برعهده شورای نگهبان است.

عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی پیرامون حمایت جریان متبوع خود از احمدی‌نژادی در سال‌های اخیر، بیان کرد: خیر، من در هر زمان به وظایف روز عمل می‌کنم، آن روز وظیفه من این بود که در مقابل حوادث ۸۸ از احمدی نژاد حمایت جدی کنیم با اینکه از برنامه‌هایش خیلی راضی نبودیم؛ اما پشیمان نشدم و خیلی سرحال هستم که انجام وظیفه کردم. همچنین از اینکه در دور اول هم به احمدی‌نژاد رای ندادم ناراحت نیستم. کسی که تکلیف خودش را انجام دهد پشیمان نخواهد شد.

وی افزود: برای او و هرکسی که اشتباه کند متاثر می‌شوم، بعد از ریاست جمهوری به آقای خاتمی گفتم اصلاح‌طلبان اجازه نخواهند داد شما مسیر خوبی را طی کنید، لطفا به‌گونه‌ای رفتار کنید که اگر آقا خواستند از شما استفاده کنند، امکانپذیر باشد. مشابه این حرف را به احمدی‌نژاد هم گفتم، چون معتقدم هر کدام یک ظرفیتی برای نظام بودند، اما متاسفانه اینگونه نشد./ ایلنا 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هیات رئیسه مجلس ریاست جمهوری شورای نگهبان احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، بخش های مهم این مصاحبه بدین شرح است:

* گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه می تواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.

* کاش پیش بینی های من غلط از آب درمی آمد اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی می شد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر ردصلاحیت شدم.

* گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان می‌خورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدی‌نژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.

* آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری می کند.

* دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای می آورد، به وزیر می گوید استعفا بده.

* قیمت ارز ترجیحی را افزایش می دهیم تا جبران کسری های دولت اتفاق بیفتد ولی با این کار چه بر سر خانوار می آید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفره های خودشان نمی توانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهاده های دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.

* نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق می افتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسیدها به اصل بدهی غلبه کند.

* ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.

* اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.

دیگر خبرها

  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • سه نامزد دیگر به لیست شورای ائتلاف اضافه می‌شود
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات