Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با آغاز پیک سهمگین کرونا در کشور، رییس آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید 19 پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، از افزایش ظرفیت چند برابری انجام تست های تشخیص مولکولی کوید 19 با هدف خدمت رسانی صحیح و به موقع به مردم عزیز، خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی، سرپرست پژوهشکده و رییس آزمایشگاه با اعلام این مطلب که درحال حاضر آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید 19 ظرفیت پذیرش صدها نمونه را در روز داراست؛ تصریح کرد: آزمایشگاه تشخیص عفونت COVID-19 پژوهشکده معتمد از آغاز فعالیت خود تاکنون ده‌ها هزار تست مولکولی را به انجام رسانده است لذا با توجه به نیاز فوری کشور در زمینه تشخیص صحیح این عفونت همزمان با آغاز پیک چهارم، این آزمایشگاه با افزایش انجام تعداد تست‌های مولکولی از آغاز سال نو تاکنون، همچنین دریافت بیست و چهار ساعته نمونه از مراجعان (حتی در ایام تعطیلات) توانسته است با نهایت دقت و سرعت پاسخگوی مراجعان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر صرامی با اشاره به اهمیت تشخیص "صحیح" این عفونت نوپدید و به منظور جلوگیری از مراجعات مکرر مردم جهت تشخیص به مراکز درمانی که منجر به فشار مضاعف و نتیجتا مختل شدن روند خدمت رسانی آن مراکز می گردد؛ ادامه داد: استفاده از کیت تشخیصی کرونا تولید شده توسط پژوهشکده با بیشترین حساسیت به ویروس و دقت، و کمترین خطا در تمایز پاسخ مثبت و منفی، روش استاندارد برای تشخیص صحیح ابتلا به عفونت به کووید 19 به شمار می آید.

عضو ستاد مرکزی کرونا جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به اینکه؛ پژوهشکده سرطان معتمد نخستین مرکز طراحی و تولید کیت‌های تشخیص مولکولی در کشور است که با حمایت ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره)  و گروه سرمایه گذاری بهمن  و مجموعه دانش بنیان برکت موفق گردید فازهای تحقیقاتی طراحی و توسعه ساخت کیت را در مقطع کوتاه زمانی از شیوع کرونا، پشت سرگذاشته و مجوزهای لازم را از انستیتو پاستور ایران و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دریافت نماید؛ افزود: این مجموعه تاکنون با تولید میلیون‌ها کیت تشخیص کرونا توانسته است بخش اعظمی از نیاز آزمایشگاه‌های مرجع تشخیص کرونا در کشور را تامین نماید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، آزمایشگاه کرونای پژوهشکده سرطان معتمد از اولین مراکز موثق آزمایشگاه مرجع سلامت برای صدور گواهی سلامت جهت پروازهای بین المللی است. جهت هماهنگی برای نمونه گیری و انجام آزمایش تسخیص کرونا (کووید ۱۹) و یا کسب اطلاعات لازم با خط مستقیم ویژه کرونا با شماره ۸۸۶۶۴۵۳۹-۰۲۱ تماس برقرار کرده و در صورت مواجه با هرگونه‌ مشکل و نیاز به طرح انتقادات و پیشنهادات، روابط عمومی مرکز به شماره  ۸۸۸۷۶۸۶۹-۰۲۱ آماده پاسخگویی به در این زمینه می‌باشد. مرکز تشخیص مولکولی آزمایشگاه پاتوبیولوژی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در میدان ونک، ابتدای حقانی، نبش گاندی جنوبی، شماره ۱۴۶ واقع شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تشخیص تست مولکولی کرونا کروناویروس کووید 19 پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی همه باهم علیه کرونا پژوهشکده سرطان معتمد تشخیص مولکولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند

 شهروز همتی رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزء مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد. 

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن‌ها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استاندارد‌های سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است. 

وی ادامه داد: این استاندارد‌ها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جوابدهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست. 

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد؛ بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: علیرغم این که سالانه میلیارد‌ها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهاد‌های کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علی رغم تحریم ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته، زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

 همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان