Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس از تولید روزانه حدود ۴۷ میلیون لیتر بنزین با استانداردی بالاتر از یورو ۵ خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 به نقل از شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس؛ "محمدعلی دادور" با اشاره به تولید روزانه حدود ۴۷ میلیون لیتر بنزین پاک با استانداردی بالاتر از استاندارد یورو ۵ گفت: رسالت اصلی ما تولید سوخت به‌منظور تأمین امنیت سبد انرژی کشور به شمار می‌آید، با این حال همواره توجه به الزام‌های محیط زیستی را مدنظر داریم، زیرا توسعه پایدار در گروی توجه به مباحث محیط زیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس از کاشت هزار اصله درخت گلپرک به‌منظور حفاظت از این گونه گیاهی در خطر انقراض خبر داد و افزود: ستاره خلیج‌فارس با اجرای سیستم‌های نو در مدیریت فضای سبز، حفاظت از منابع خاکی، حفاظت از منابع آبی، مدیریت مصرف انرژی و توجه به فرهنگ‌سازی به صنعتی پیشرو در حفاظت از محیط زیست بدل شده است.

مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس فرارسیدن روز جهانی زمین پاک را فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های زیست‌محیطی خواند و گفت: در این روز با توجه به اینکه درخت گلپرک از درختان بومی استان هرمزگان است و در خطر انقراض قرار دارد، هزار اصله از این درخت در پالایشگاه کاشته شد.

دادور این اقدام را حرکتی مؤثر به‌منظور حفظ این گونه ارزشمند برشمرد و افزود: این درخت گونه‌ای نمک‌دوست، تثبیت‌کننده خاک و بسیار مقاوم به گرما و کم‌آبی است، از این رو کاشت آن در منطقه هرمزگان موفقیت‌آمیز خواهد بود.

او به‌کارگیری تمهیدات مناسب به‌منظور بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی را از مهم‌ترین راه‌های حفظ محیط‌زیست برشمرد و گفت: با مصرف سوخت‌های پاک، کاهش فلرینگ، استفاده از تجهیزات با بازدهی بالا و بازیافت گاز‌های حاصل از فرآیند تولید به‌عنوان سوخت سعی کرده‌ایم حساسیت خود را نسبت به حفظ محیط‌زیست در عمل نشان دهیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس حفاظت از منابع آبی را از دیگر وظایف زیست‌محیطی این شرکت بیان کرد و افزود: راه‌اندازی و بهره‌برداری از واحد‌های پالایش آب‌ترش به‌منظور استفاده مجدد از آب در واحد‌های عملیاتی، جداسازی گاز‌های اسیدی و انتقال به واحد بازیافت گوگرد در همین زمینه انجام شده است.

دادور از نمونه‌برداری، آزمایش و آنالیز روزانه خروجی پساب و خروجی آب خنک‌کننده مبدل‌های حرارتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و افزود: طراحی، ساخت و بهره‌برداری از سیستم بسته به‌منظور بازچرخانی و خنک‌سازی آب، نصب آنالایزر‌های برخط روی کانال برگشت آب به دریا، استفاده از تجهیزات برای جذب آلودگی احتمالی بخار آب، پایش مستمر چاه‌های پایش آب‌های زیرزمینی و استفاده دوباره از بخار مصرفی از دیگر اقدام‌های مبتکرانه برای حفظ منابع آبی در این ابرپالایشگاه است.

برچسب ها: بنزین یورو5 ، محیط زیست ، پالایشگاه نفت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بنزین یورو5 محیط زیست پالایشگاه نفت نفت ستاره خلیج فارس محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۴۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌