Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:27:00 GMT

۵ هزار طرح صنعتی در استان اصفهان در حال اجراست

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۷۵۰۰

۵ هزار طرح صنعتی در استان اصفهان در حال اجراست

به گزارش ایرنا، ایرج موفق روز یکشنبه در مراسم افتتاح "افزایش بهره وری خط لندفیل پسماندهای صنعتی و ویژه" شرکت "ره پویان صالح" در اصفهان افزود: پسماندهای صنعتی و ویژه یکی از چالش‌های محیط زیست کشور محسوب می شود و ایجاد  زیرساخت ها در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه با ایجاد زیرساخت‌ها و امحا  پسماندها، تهدید پسماند به فرصت تبدیل می‌شود، تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت برای صنایع آلوده کننده مجوز صادر نمی‌کند و استعلام از محیط زیست در تاسیس هر کارخانه جدیدی، از الزامات کاری ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اعلام آغاز بهره برداری از لندفیل پسماندهای صنعتی و ویژه شرکت ره پویان صالح با سرمایه ۴۰۰ میلیارد ریال تاکید کرد: این مجموعه از مهمترین واحدهای صنعتی کشور در راستای حفظ محیط زیست است.

موفق با بیان اینکه این شرکت با  وجود تحریم‌ها، با سرمایه بخش خصوصی و با فناوری روز دنیا ساخته شده است، تصریح کرد: برغم ضرورت استفاده از همه ظرفیت های این مجموعه و با وجود پسماندهای مختلف در کشور، شرکت مزبور هم اکنون تنها با ۲۱ درصد از ظرفیت خود در حال کار است.

وی بیان کرد: همه دستگاه های متولی و دوستدار محیط زیست باید بکوشند تا این شرکت با ظرفیت کامل خود فعالیت کند.

موفق، فعالیت این واحد یاد شده را روزنه امیدی برای کاهش آلودگی صنعتی، ویژه و پزشکی در استان اصفهان توصیف کرد.

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت اصفهان گفت: تا زمانی که واحدهای تولیدی نتوانند همه ضایعات و باطله‌ها خود را امحا کنند، برای حفظ محیط زیست باید پسماندهای خود را به شرکت ره پویان صالح انتقال دهند.

وی گفت: از مسولان امر تقاضا داریم که با توجه به استقرار شرکت ره پویان صالح کنار خط راه آهن و برای سهولت حمل و نقل پسماند به این واحد، ایستگاه اختصاصی راه آهن در این منطقه ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، مراسم  افتتاح لندفیل پسماندهای صنعتی و ویژه شرکت ره پویان صالح، امروز به مناسبت روز جهانی زمین با شعار ملی "احیای زمین _افزایش بهره وری برای توسعه پایدار " با حضور مقامات کشوری و استانی بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

شرکت ره پویان صالح  با نام تجاری "مپصا" (مدیریت پسماند صنایع) در سال ۱۳۸۴ به منظور مدیریت پسماندهای صنعتی و ویژه کشور در جاده کوهپایه - هرند واقع در استان اصفهان تاسیس شد.

این شرکت، عملیات اجرایی و احداث تاسیسات پسماندسوز خود را در زمینی به مساحت ۱۵۰ هزار مترمربع با سرمایه اولیه ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال آغاز و نخستین سایت پسماندسوزهای صنعتی و ویژه را در کشور در سال ۱۳۹۲ تاسیس کرد.

 شرکت مورد نظر با توجه به نیاز مبرم کشور به مدیریت پسماندهای صنعتی و ویژه ای که امکان امحای آنها به روش زباله سوز وجود ندارد و تاکنون نیز مدیریت خاصی برای  آنها در نظر گرفته نشده، اقدام به احداث لندفیل پسماندهای صنعتی و ویژه  با ظرفیت ۲۶۴ هزار تن کرده است.

 اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال، اشتغال ۲۶۳ هزار نفر،۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌رود.

سهم این استان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد، اشتغال صنعتی ۸ درصد و رُتبه آن در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و معادن، اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سازمان حفاظت محیط زیست وزارت صنعت معدن و تجارت مدیریت پسماند اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان حفاظت محیط زیست وزارت صنعت معدن و تجارت سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سازمان حفاظت محیط زیست وزارت صنعت معدن و تجارت مدیریت پسماند اصفهان اخبار کنکور مدیریت پسماند میلیارد ریال معدن و تجارت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکت‌های دانش‌بنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواست‌های این شرکت‌ها را صادر کرد.  

شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

 دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها و دستاورد‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحد‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاورد‌های بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحد‌های صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتور‌های دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشور‌های مختلفی صادر کرده است.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴)  باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیاز‌های اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • ناکامی هندبالیست های قم از صعود به لیگ دسته اول کشور
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند