Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل،شهرام حبیب‌زاده اظهار کرد: در پنجمین روز از هفته سلامت، بخش سی تی اسکن و دستگاه اکسیژن‌ساز بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل به بهره برداری رسید.

وی افزود: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام رضا(ع)، ۱۶ مولتی اسلایس و جزو دستگاه‌های پیشرفته و معتبر جهانی است که از محل پروژه ICERP ( پاسخ به فوریت کووید۱۹ ) تامین و برای خرید، آماده‌سازی محل پروژه و تجهیزات جانبی از جمله UPS، اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: دستگاه اکسیژن‌ساز این بیمارستان نیز که دارای ظرفیت ۶۱۶ لیتر بر دقیقه بوده با اعتباری بالغ بر ۲/۵ میلیارد تومان نصب و راه اندازی شد.

حبیب زاده از افتتاح بخش اورژانس مامایی بیمارستان علوی اردبیل نیز خب داد و تصریح کرد: با توجه به اینکه اورژانس مامایی قبلا دارای ۴ تخت بود بعد از توسعه و بهسازی و افزایش فضای فیزیکی، تعداد تخت‌ها به ۸ تخت افزایش یافته و در خدمت هم استانی‌های عزیز است.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان و در بازه زمانی دی ماه الی اسفندماه ۱۳۹۹ به بهره برداری رسید و دارای دستگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته و پزشکان زنان و زایمان بوده و خدمات تخصصی و فوق تخصصی به مادران باردار و پرخطر استان ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان اردبیل سی تی اسکن امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو

زالوها شاید ترسناک باشند، اما بسیاری از مردم سوزن‌هایی را که زیرپوست فرو می‌رود، ترسناک‌تر می‌دانند. این یکی از دلایلی است که دانشمندان دستگاه جدیدی برای نمونه‌برداری از خون با الهام از زالو تولید کرده‌اند که نمونه‌ خون را بدون نیاز به سوزن می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، بسیاری از افراد مخصوصا کودکان علاوه بر این که درد ناشی از سوزن را دوست ندارند، به طور کلی از این ایده که یک سوزن از روی پوستشان به داخل وارد شود، احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، سوزن‌های زیرپوستی استفاده‌ شده برای نمونه‌برداری ممکن است به‌طور تصادفی به دست کادر درمان فرو برود و خطراتی را برای آنها ایجاد کند.

به نقل از نیواطلس، با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی، محققان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ سوئیس اخیرا به بررسی زالوهای خون‌خوار پرداختند.

این موجودات از طریق دهان مکنده‌ خود به پوست میزبان می‌چسبند، با دندان‌های تیز داخل آن پوست نفوذ می‌کنند، سپس فشار منفی ایجاد می‌کنند تا خون را بیرون بکشند. آنها همچنین دارای یک ماده ضد انعقاد طبیعی در بزاق خود هستند که جریان خون را حفظ می‌کند.

دستگاه الهام گرفته شده از زالو به شکل یک مکنده کوچک سیلیکونی است که روی پوست بازو قرار می‌گیرد، فشرده می‌شود و سپس برای انجام کار در آن جا باقی می‌ماند.

این گجت به جای داشتن دندان در داخل، دارای مجموعه‌ای دایره‌ای از میکروسوزن‌های فولادی ضد زنگ به طول دو میلی‌متر است که بدون درد به لایه‌های بالایی پوست نفوذ می‌کند. با ایجاد فشار داخلی منفی خون از وریدهای مویرگی پوست خارج می‌شود. این خون در یک مخزن یکپارچه جمع‌آوری می‌شود که حاوی یک ضد انعقاد نیز هست تا اطمینان حاصل شود که نمونه در حالت مایع باقی می‌ماند.

هنگامی که این دستگاه یکبار مصرف از روی پوست برداشته شد، یک درپوش روی انتهای باز آن قرار می‌گیرد و محتویات آن را جمع می‌کند. متعاقبا یک آداپتور ویژه به آن اجازه می‌دهد تا در سیستم‌های آزمایشگاهی موجود که برای تجزیه و تحلیل خون جمع‌آوری شده توسط سوزن‌ طراحی شده‌اند، استفاده شود. لازم به ذکر است که این دستگاه نمی‌تواند به اندازه یک سوزن از خون نمونه بردارد، اما برای طیف گسترده‌ای از آزمایش‌ها کافی و کارآمد است.

به دلیل پنهان شدن میکروسوزن‌ها در داخل دستگاه، خطر برخورد تصادفی انگشتان به آن سوزن‌ها بسیار کم است. همچنین ادعا می‌شود که این فناوری نسبت به سوزن‌های سنتی ارزان‌تر است و به آموزش کمتری نیاز دارد و بنابراین می‌تواند به طور ‌ویژه برای استفاده در کلینیک‌های دارای منابع محدود، مانند کلینیک‌های کشورهای در حال توسعه، مناسب باشد. نسخه کاملا زیست تخریب پذیر آن نیز در دست ساخت است.

محققان اکنون به دنبال شرکایی برای کمک به توسعه بیشتر این دستگاه هستند. این دستگاه با موفقیت روی خوک‌ها آزمایش شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن