Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مصطفی صادقیان، بخشدار مرکزی تفت در نشست مسائل و مشکلات دفن پسماند در دهستان شیرکوه با اشاره به حضور بیش از بیست هزار خودرو در ایام پایانی هفته در دهستان شیرکوه گفت: با این حجم از حضور شهروندان مرکز استان به این دهستان و تولید انبوه زباله، سامان‌دهی و جمع‌آوری زباله‌ها در ابتدای هفته با پتانسیل نیرو‌های دهیاری‌های این دهستان امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برای تسریع در روند جمع‌آوری زباله و دفن اصولی در دهستان شیرکوه نیاز است مسئولان استانی نگاه ویژه‌ای به شهرستان داشته و دستگاه‌های خدمات رسان استانی را برای همکاری با دهیاری‌های این دهستان ترغیب کنند.

بخشدار مرکزی تفت خاطرنشان کرد: برای جمع‌آوری زباله‌های این منطقه از سوی دهیاری‌های این دهستان ماهیانه بیش از دویست میلیون ریال هزینه می‌شود.

صادقیان برای سامان‌دهی این موضوع با اشاره به سه برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تصریح کرد: در برنامه کوتاه‌مدت سامان‌دهی زباله‌های تولید شده روزانه و محل دفن، در برنامه میان مدت انتخاب مشاور طرح پسماند و در برنامه بلند انتقال زباله به مرکز انتخاب شده از سوی مشاور طرح یا انتقال به مرکز تفکیک مرکز استان باید مدنظر قرار گیرد.

در ادامه نشست سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست و دهیاران این دهستان به بیان مسائل و مشکلات پیرامون وضع کنونی جمع‌آوری و دفن پسماند دهستان شیرکوه پرداختند.

در پایان این جلسه تصمیماتی از قبیل سامان‌دهی محل دفع زباله دهستان با احداث خاک‌ریز و فنس کشی، مذاکره با مشاور طرح جامع پسماند شهرستان برای تسریع در تهیه طرح، جمع‌آوری اصولی زباله با همت عوامل دهیاری و فرهنگ‌سازی برای همکاری مردم در قرار دادن زباله در محل‌های تعیین‌شده اتخاذ شد.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخشدار مرکزی دفع بهداشتی زباله دهستان شیرکوه سامان دهی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود