Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:11:03 GMT

۴۰ مهارت آموخته در شهرستان بهار جذب بازار کار شدند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۰۵۲۵

۴۰ مهارت آموخته در شهرستان بهار جذب بازار کار شدند

«وهب مختاران» روز دوشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، ۳۱ نفر در کارگاه صنایع پوشاک مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بهار آموزش دیده و مشغول به فعالیت در بازار کار شدند.

وی ادامه داد: همچنین در کارگاه تولیدی و آموزشی میناکاری سفال شهرستان بهار نیز ۹ نفر آموزش دیده و به کار در این بخش مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاران با بیان اینکه کسب مهارت‌های فنی وحرفه‌ای و قرار گرفتن در محیط واقعی کار راه اصلی اشتغال و کارآفرینی است افزود: تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در جامعه ترویج مهارت‌های فنی در بین نیروی جوان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان آموزش های مهارتی را یکی از راههای منتهی به اشتغال عنوان کرد و خاطرنشان کرد: فرد ماهر بیکار نمی ماند.

مختاران حمایت از کارآفرینی و تولید را حمایت از اشتغال دانست و ادامه داد: توسعه و اعتلای اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال تعامل، همکاری و پشتیبانی با کارآفرین را می طلبد.

وی از آموزش حرفه منبت معرق رزین در شهرستان نهاوند در راستای حمایت از کارآفرین و ایجاد اشتغال پایدار خبر داد و اعلام کرد: تعامل و همکاری با کارآفرین مطرح استان که رشته منبت معرق رزین را راه اندازی کرده، نویدبخش اشتغال، توسعه و رونق اقتصادی برای جوانان و افراد جویای کار است.

مختاران با اشاره به اینکه آموزش های نوین و فناوری های پیشرفته می تواند منشا ایجاد اشتغال در کشور باشد یادآور شد: کارآفرینی در رشد اقتصادی، اشتغال و تولید تاثیرات مثبتی دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان گفت: در سال گذشته ۳۴ هزار و ۳۱۱ نفر در آزمون های مهارتی شرکت کردند و ۱۵ هزار و ۹۴۵ نفر نیز به صورت آنلاین مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: با توجه به گسترش ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامت کارآموزان، آزمون های حضوری سنجش مهارت با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و آزمون های کتبی به صورت آنلاین برگزار شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با اشاره به اینکه سال گذشته هشت هزار و ۶۳۸ نفر در آزمون های هماهنگ شرکت کردند عنوان کرد: هزار و ۱۲۳ نفر نیز در آزمون های تفاهم نامه شرکت داشتند.

مختاران افراد آزمون دهنده در صنعت ساختمان را هشت هزار و ۵۶۹ نفر اعلام کرد و یادآور شد: در آزمون های ادواری ۳۶ نفر مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفتند.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته تعداد ۲۲ هزار و ۶۶۲ نفر مرد و ۱۱ هزار و ۶۴۹ نفر زن در آزمون‌های فنی و حرفه ای شرکت کردند.

اداره کل آموزش‌ فنی و حرفه ای استان همدان ۱۸ مرکز ثابت و  ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی برای برگزاری دوره های آموزش فنی و مهارتی دارد.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همدان اشتغال فراگیر کارآفرینی مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همدان اشتغال فراگیر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همدان اشتغال فراگیر کارآفرینی مهارت اموزی اخبار کنکور آموزش فنی و حرفه ای استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی