Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@21:36:25 GMT

امکان توقف کشتیرانی بین ایران و هند وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۲۳۲۶

امکان توقف کشتیرانی بین ایران و هند وجود ندارد

ایران اکونومیست- مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هیچ مسافری از طریق دریا بین ایران و هند تردد نمی‌کند و با توجه به ماهیت خطوط باری تجاری، امکان لغو کشتیرانی بین ایران و هند وجود ندارد.

 حسین عباس‌نژاد با بیان اینکه بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز افغانستان و ایران از طریق خطوط کشتیرانی هند- ایران و از طریق بندر چابهار حمل می‌شود افزود: امکان توقف کشتیرانی بین ایران و هند وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بخش کشتیرانی، ما خطوط مسافری به هند نداریم و آنچه هست، خطوط باری تجاری است که نمی‌توان آن‌ها را قطع کرد چراکه این خطوط برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور و همچنین افغانستان و کالاهای ترانزیتی به آن کشور فعالیت می‌کنند.

وی افزود: با این حال به همه بنادر اعلام کرده‌ایم که قرنطینه به صورت جدی رعایت شود، همچنین انجام تست کرونا و چک‌ها به دقت اجرا می‌شود تا مطمئن باشیم خدمه کشتی‌ها به کرونا مبتلا نیستند، همچنین از نظر چک کردن بار کشتی‌ها هم تلاش می‌شود بار از نظر آلودگی به بیماری، مشکلی نداشته باشد.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: مواردی که در حوزه رعایت پروتکل‌ها ذکر شد، پیش از این در کنار اسکله انجام می‌شد، اما از چندی پیش این چک‌ها بدین طریق صورت می‌گیرد که وقتی کشتی وارد لنگرگاه شد و قبل از ورود به اسکله، گروه مربوط به چک‌ها و قرنطینه به داخل کشتی می‌روند و پس از سوار شدن، کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند و زمانی که مشخص شد کشتی از نظر پروتکل‌های بهداشتی امن و مطمئن است، آن زمان راهنما سوار آن کشتی می‌شود و کشتی را به بندر می‌آورد.

عباس نژاد ادامه داد: از وقتی که موضوع کرونای برزیلی و آفریقایی پیش آمده در بنادر کنترل ویژه برای کشتی‌هایی که از این مسیر می‌آیند اعمال می‌شود و پروتکل‌ها به صورت دقیق و جامع اجرا و ورود و خروج‌ها کنترل می‌شود و اجازه نمی‌دهیم قبل از تست، کشتی وارد بندرگاه شود.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تا حد امکان وارد بحث توقف خطوط کشتیرانی تجاری نمی‌شویم، اما بخشی از بار افغانستان و بارهای خودمان از این طریق وارد کشور می‌شود.

عباس‌نژاد افزود: پیش از این و در اوایل شروع کرونا که شرایط بسیار سنگین بود و هنوز در خصوص پروتکل‌ها اطلاعات ما کامل نبود، موضوع توقف کشتی‌ها و خطوط مطرح شد تا پروتکل‌ها را تنظیم کنیم، اما امروز تلاش می‌شود کنترل‌های ویژه در پیاده و سوار شدن پرسنل کشتی، نماینده، بازرسان و همکاران ما به خوبی اجرا شوند.


 صداوسیما

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بین ایران و هند پروتکل ها کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد وحیدی، وزیر کشور امروز در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی‌پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می‌مانند براساس نیازمندی‌های اعلام شده دستگاه‌ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان‌های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می‌کنند که در هر استان چقدر به نیرو‌های کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشور‌های خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشور‌های خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرز‌ها دوباره وارد ایران می‌شوند لذا دستگاه‌ها مجبور می‌شوند که دوباره آنها را به کشور‌های خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بار‌ها به کشور می‌آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می‌شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز می‌شود؛ تدارک یک میلیون رزمنده
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • (ویدئو) هشدار شدیداللحن ارتش یمن به اسرائیل درباره حمله به رفح
  • هشدار شدیداللحن ارتش یمن به اسرائیل درباره حمله به رفح
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد