Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان در گفت وگو با همشهری آنلاین گفت: امسال خشکسالی در مراتع سبب شده که تولید علوفه حدود هفت هزار تن در ۲۷۰ هکتار کاهش یابد. ارزش این میزان تولید علوفه ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مصطفی سیامکی اظهارکرد: ارزش مجموع تولیدات علوفه در مراتع این شهرستان سالانه بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: شیروان از شهرستان‌هایی است که قطب دامداری به شمار می‌رود. سال گذشته طرح‌های بیولوژیک در سطح  حوزه‌های آبخیز نامانلو، کوسه و رباط  اسطرخی اجرایی شد و ۲۲۰ هکتار از اراضی کم بازده به یونجه تبدیل شد. این طرح‌ها ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال هزینه در برداشت.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان ادامه داد: کشاورزان منتظر بارش باران هستند اگر باران تا یک ماه دیگر نبارد مجبور هستند خوراک دام‌ها را خریداری کنند. از طرفی هم براساس اعلام هواشناسی در اردیبهشت و خرداد هم بارندگی نخواهیم داشت.

سیامکی افزود: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و به منظور کاهش فشار بر مراتع  این شهرستان، اقدامات لازم برای  رعایت زمان ورود به مراتع، رعایت تعداد دام مجاز و جلوگیری از ورود دام غیرمجاز و مازاد اتخاذ شده است.

اداره کل هواشناسی اعلام کرده است که  میزان بارندگی در استان از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۰ فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۴ درصد کاهش دارد.

براساس این گزارش از ابتدای مهرماه ۹۹تا ۲۰ فروردین ماه امسال میانگین بارش استان تنها ۹۴.۱ میلی متر بوده است.

شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین‌های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.   

۴۷۵ هزار راس دام سبک و ۱۸ هزار راس دام سنگین در شهرستان شیروان نگهداری می‌شود.

کد خبر 597489 برچسب‌ها خشکسالی دامداری استان خراسان شمالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خشکسالی دامداری استان خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش

به گزارش خبرنگار مهر، طاهر غلامی صبح یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان املش با ۱۶ هکتار و تولید ۹۸۴۶ تن محصول تر، سطح بالایی از کشت گل گاوزبان در استان گیلان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه برداشت گل گاوزبان از ۱۲ اردیبهشت آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد، افزود: پیش بینی می‌شود ۱۰ تن گل گاوزبان به ارزش اقتصادی ۸ میلیارد و ۳۶۹ میلیون تومان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی املش ادامه داد: عملکرد در هکتار گل گاوزبان ۶۰۰ کیلوگرم بوده و شهرستان املش بیش از ۱۲۰ بهره بردار دارد.

غلامی تصریح کرد: گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف می‌شود، این گیاه دارویی برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، روماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

کد خبر 6096934

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • طرز پخت خوراک ماهیچه توسط آشپز پاکستانی (فیلم)
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت