Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@23:14:45 GMT

لزوم ابلاغ دستورالعمل بهداشتی مقابله با کرونای هندی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۹۱۱۸

لزوم ابلاغ دستورالعمل بهداشتی مقابله با کرونای هندی

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در نامه‌ای به وزیر بهداشت بر ضرورت تدوین وابلاغ دستورالعمل بهداشتی- درمانی مناسب به منظور کنترل، مراقبت و تامین شرایط مناسب برای مقابله با شیوع ویروس جهش یافته هندی حداقل تا عمق ۲۰۰ کیلومتری داخل خاک کشور با اولویت اول مرزهای شرقی کشور تاکید کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در نامه عبدالرضا رحمانی فضلی به سعید نمکی ضمن اشاره به لغو تردد مسافری با کشورهای هند و پاکستان به درخواست وزارت بهداشت تصریح شده است: مهمترین و حیاتی‌ترین اقدام در شرایط کنونی تدوین و ابلاغ دستورالعمل مناسب و اتخاذ دیگر تمهیدات بهداشتی و پیشگیرانه متناسب، به منظور کنترل و مراقبت و تأمین شرایط مناسب برای مقابله با شیوع ویروس جهش یافته و به شدت خطرناک کرونای هندی، از نوار مرزی مناطق قرمز و به‌ویژه با اولویت اول استان‌های شرقی کشور تا عمق حداقل ۲۰۰ کیلومتری داخل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: ضرورت دارد این دستورالعمل توسط وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی در اسرع وقت تدوین و برای اجرا به دانشگاه‌های علوم پزشکی با اولویت استان‌های مرزی و قرمز ابلاغ شود و متعاقباً با نظارت مستقیم و مجدانه کمیته عالی نظارت آن وزارتخانه نسبت به اجرای دقیق دستورالعمل‌ها و تدابیر ابلاغی اقدامات لازم صورت گیرد.

در بخش دیگری از نامه وزیر کشور به وزیر بهداشت آمده است: به محض مشاهده هرگونه تعلل، قصور و تخطی احتمالی مسئولان ذیربط در روند اجرای ابلاغیه‌های قرارگاه در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه، مراتب بدون فوت وقت و به همراه مستندات مربوطه جهت برخورد قانونی مناسب به دادستانی کل کشور منعکس و همچنین جهت پیگیری‌های بعدی به قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا ارسال شود.

کد خبر 489560

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت کشور وزارت بهداشت کرونای هندی ویروس کرونا کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران