Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌حیدریه از راه‌اندازی ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایع‌دستی با مشارکت میراث‌فرهنگی و کمیته امداد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، علی محمدی در حاشیه بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه از کارگاه‌های صنایع‎ دستی که با مشارکت میراث‌فرهنگی و کمیته امداد احیا شده از راه‌اندازی ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایع‌دستی با مشارکت میراث‌فرهنگی و کمیته امداد در تربت حیدریه خبر داد و گفت: از مهمترین مزایای توجه به حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی تربت حیدریه، علاوه بر احیای هنر و پیشه قدیمی گذشتگان، هزینه‌های پائین و اشتغال‌زائی بالا در این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌حیدریه ادامه داد: با این هدف و پیرو تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین این دو نهاد، اداره میراث‌فرهنگی، مشاغل سنتی و صنایع‌دستی بومی شهرستان را شناسایی کرد. وی اظهار کرد: با توجه به تولید بیش از ۷۰ درصد نخ ابریشم ایران در بخش بایگ تربت حیدرهی از سالیان دور و تولید بیش از ۹۰ درصد در سال‌های اخیر، میراث‌فرهنگی با مشارکت کمیته امداد از کارگاه‌های سنتی ابریشم‌کشی در قالب اعطای تسهیلات برای بهسازی کارگاه‌ها و ایجاد کارگاه‌های جدید فرآوری و تولیدات ابریشم حمایت کردند. محمدی افزود: هم‌چنین با توجه به وجود معادن غنی عقیق در منطقه یکی دیگر از رشته‌های مورد توجه اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و کمیته امداد گوهرتراشی عقیق و ساخت زیورآلات‌سنتی بود که در سال‌های اخیر سهم عمده‌ای از اشتغال شهرستان در رشته‌های صنایع‌دستی را به خود اختصاص داده است. رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌حیدریه بیان کرد: از دیگر رشته‌های راه‌اندازی شده و مورد حمایت این دو اداره می توان به نمدمالی، رودوزی‌های‌سنتی، فرت‌بافی و چرم‌دوزی اشاره کرد. وی گفت: با همکاری کمیته امداد تاکنون بیش از ۱۲۰ کارگاه تولیدی و خانگی صنایع‌دستی در رشته‌های تولیدات نمدی، ابریشم‌کشی، رودوزی‌های‌سنتی، فرت‌بافی و ابریشم‌بافی، تراش‌سنگ، چرم‌دوزی، سفال و ساخت سازسنتی راه‌اندازی شده است. محمدی عنوان کرد: برای حمایت از این کارگاه‌ها مبلغ ۱۵ میلیارد و ۲۹۰‬‬ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است. انتهای پیام/ منبع:فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صنایع دستی تربت حیدریه کمیته امداد گردشگری و صنایع دستی اداره میراث فرهنگی کمیته امداد تربت حیدریه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی باید در اولویت قرار بگیرد چرا که بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتری دارد.

جواد واحدی ۱۱ اردیبهشت در بازدید از مدرسه هدایت که تبدیل به موزه صنایع‌دستی شده است با اعلام این مطلب اظهار کرد: مدرسه هدایت ارومیه پس از تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و مرمت آن به یک بنای پویا تبدیل شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی در این مکان نیز یک ایده جالبی بوده که هنر اصیل مردم این دیار در این بنای تاریخی به نمایش درآمده است.

وی تصریح کرد: همچنین برای معرفی هر چه بیشتر صنایع‌دستی آذربایجان غربی می‌توان یکی از میادین ارومیه را به‌ نام صنایع‌دستی نام‌گذاری کرد و در طراحی میدان از تعدادی از آثار فاخر صنایع‌دستی استفاده کرد.

محمدرضا طنابی، معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این بازدید گزارشی از عملکرد معاونت صنایع‌دستی در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته طبق اعلام گمرک میزان صادرات صنایع‌دستی استان ۱۷.۵ میلیون دلار بوده است و در سال ۱۴۰۱ در تولید صنایع‌دستی چوبی رتبه سوم و در مجموع تولیدات صنایع‌دستی رتبه پنجم را کسب کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس