Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید مهدی امینی  در گفتگو با پایگاه خبری صدای ایران با بیان این موضوع که در طول سال‌های گذشته صنعت کشور توجه کافی برای استفاده از قابلیت‌های دانشگاه‌ها نداشته است، گفت: این درحالی است که ساختار دانشگاه‌ها نیز بیشتر برپایه مباحث تئوریک بوده است و در دانشگاه‌ها به مهارت‌های حل مسائل و مشکلات بخش‌های مختلف جامعه بصورت عملی، از پژوهش‌های کاربردی در صنعت و آموزش برای اشتغال پرداخته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه، هم اکنون در کشور‌های توسعه یافته، از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای رفع مشکلات و چالش‌های جامعه و صنعت و ایجاد ارزش افزوده در مبادلات اقتصادی استفاده می‌شود افزود: به طور حتم ارائه اندیشه‌ها و تفکرات نوین در دانشگاه‌ها که بر مبنای مباحث تئوریک است بایستی با بهره گیری از سایر بخش‌ها از جمله صنعت، منجر به خلق راهکار‌های عملی و اختراعات جدید برای حل مسائل و مشکلات جامعه شود.
این استاد دانشگاه بیان داشت: به همین علت است که کشور‌هایی که از اقتصاد پیشرفته‌ای برخوردارند، از دانشگاه‌های بسیار قوی با قابلیت حل مسائل با ارزان‌ترین شکل ممکن برخوردارند و دانشگاه‌ها با حضور در عرصه عمل، مسائل و مشکلات جامعه خود را رفع کرده اند.
وی همکاری و مشارکت دانشگاه و صنعت را برای پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر کشور، یک موضوع استراتژیک و اساسی خواند و گفت: مادامیکه این بحث به شکل جدی در کشور به نتیجه مطلوب نرسد، در وضعیت اقتصاد کشورمان در حوزه‌های مختلف بهبودی حاصل نخواهد شد.
معاون دانشگاه صنایع و معادن ایران در ادامه با اشاره به برخی موانع موجود در ارتباط صحیح بخش صنعت با دانشگاه در کشورمان:نگاه زینتی به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی و همچنین عدم آشنایی و اطمینان بخش صنعت به توان دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را از مهمترین دلائل عدم پیوند محکم دانشگاه و صنعت دانست.
این استاد دانشگاه در عین حال با بیان اینکه، خوشبختانه در طول سال‌های اخیر و ظهور فرهنگ دانش بنیان در کشور، گام‌های مناسبی در خصوص ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه و بخش صنعت کشور برداشته شده است، تنها راه رفع مشکلات اقتصادی کشور را توسعه هرچه بیشتر زیست بوم نوآوری و فناوری و ورود شرکت‌های فناور و دانش بنیان در بخش‌های مختلف از جمله بخش صنعت عنوان کرد.
امینی، ایجاد تسهیلات و دعوت و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی به منظور حمایت هرچه بیشتر از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و نوآور متشکل از جوانان دانشگاهی را که در حال حاضر به شکل نسبی در کشور شکل گرفته است را یکی از راهکاری‌های بسیار مناسب برای ظهور اقتصاد دانش بنیان در کشور و رفع مسائل و مشکلات اقتصادی دانست.
وی پیشرفت‌های سال‌های اخیر در حوزه هوا و فضا و همچنین بخش نظامی کشور را یک سرمشق و الگو برای سایر بخش‌ها به منظور ارتباط هرچه مناسب‌تر بخش دانشگاه و صنعت دانست و گفت: اساتید دانشگاهی بایستی بیشتر به حوزه عمل ورود کرده و صرفا به جای چاپ مقالات و پایان نامه ها، از خروجی مطالب علمی بدست آمده، بصورت عملیاتی و کاربردی بدنبال رفع مسائل بخش‌های مختلف باشند.
وی همچنین افزود وزارت صنعت معدن و تجارت در سال‌های اخیر توانسته است با عملیاتی نمودن طرح‌های مناسبی از جمله: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) و شناسایی محصولات فناورانه ارزبر در حوزه صنعت، معدن و تجارت زمینه را برای همکاری عینی و عملی صنعت و دانشگاه مهیا نماید. در این راستا از همه دانشگاه ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های صنعتی معدنی و تجاری تقاضا دارد تا برای حل معضلات جامعه و صنعت به این طرح‌ها پیوسته و از مزایا و پتانسیل‌های این طرح‌ها استفاده نمایند. طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) بنشانی اینترنتی: www.irenetop.ir آماده پذیرش مشکلات و نیاز‌های پژوهشی و فناورانه بخش‌های صنعتی، معدنی و تجاری و همچنین آماده پذیرش اساتید تاپ، دانشجویان تاپ و سربازان تاپ در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای حل مشکلات جامعه و صنعت می‌باشد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دانشگاه صنایع و معادن سید مهدی امینی صدای ایران صنعت پژوهش مسائل و مشکلات دانش بنیان دانشگاه ها هرچه بیشتر بخش صنعت بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟

منبع: اعتمادآنلاین

دیگر خبرها

  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • شرط موفقت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است