Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@23:54:25 GMT

فرهنگ تعامل باید جایگزین فرهنگ تقابل در حمل و نقل شود

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۶۸۹۰

فرهنگ تعامل باید جایگزین فرهنگ تقابل در حمل و نقل شود

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین گفت: برای بهبود سطح ایمنی در حمل و نقل فرهنگ تعامل باید جایگزین فرهنگ تقابل در حوزه حمل و نقل شود.

به گزارش ایمنا، سعید جهانگیری با تأکید بر اینکه فرهنگ ایمنی باید در جامعه نهادینه شود، اظهار کرد: تا زمانی که در سیستم حمل و نقل و رانندگی حاکم بر جامعه به جای فرهنگ تعامل، فرهنگ تقابل وجود داشته باشد نمی‌توان انتظار داشت که ایمنی رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایمنی از عوامل تأثیرگذار در حمل و نقل بوده و موجب توسعه اقتصادی شهری می‌شود، تصریح کرد: به منظور ارتقای سطح ایمنی در حمل و نقل باید در گام نخست فرهنگ سازی لازم در این زمینه بین شهروندان انجام شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین افزود: بی شک رعایت قوانین ترافیکی توسط شهروندان نقش بسزایی در ارتقای ایمنی در حمل و نقل ایفا می‌کند بنابراین از شهروندان انتظار می‌رود نسبت به رعایت قوانین ترافیکی دقت لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه ضمن فرهنگ سازی در جامعه، اجرای پروژه‌های عمرانی نیز به سهم خود در ارتقای ایمنی حمل و نقل شهری مؤثر است، گفت: در راستای کاهش تصادفات تلاش می‌کنیم با ارتقای سطح فرهنگ و آموزش رانندگان و افزایش ضریب ایمنی معابر با انجام دستورالعمل‌های متفاوت، ایمنی لازم را برای شهروندان فراهم آوریم.

جهانگیری افزود: ایمنی باید در فکر و رفتار مردم جامعه گسترش پیدا کرده و نسل‌ها یکی پس از دیگری در این زمینه از یکدیگر سبقت بگیرند.

وی با اشاره به راهکارهای افزایش ایمنی در معابر، اظهار کرد: آشکارسازی مسیر، نصب انواع حفاظ‌ها در طول مسیر، کنترل حجم ترافیک، کنترل سرعت، یمن‌سازی در دوربرگردان‌ها و تقاطع‌ها از جمله این راهکارها است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین ادامه داد: احداث میدان، جزایر باریک کننده، تابلوها و دوربین‌های محدودیت سرعت، استفاده از علائم عمودی و افقی (نوشتارها، تغییر رنگ روسازی و غیره) از دیگر راهکارهای افزایش ایمنی در معابر به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین در هر دو زمینه فرهنگ سازی و اجرای پروژه‌های عمرانی به منظور ارتقا ایمنی در حمل و نقل عملکرد مطلوبی را به ثبت رسانده است.
 

منبع: مهر

کد خبر 489724

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تعامل اجتماعی کلانشهر شهر شهرداری قزوین فرهنگ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین ایمنی در حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر