Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت استان اصفهان تاکید کرد که شاغلان صنایع کمترین آسیب را در همه‌گیری کرونا دیدند.

مجید مشایخ به مناسبت ۸ اردیبهشت (۲۸ آوریل) روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، اظهار کرد: "پیش بینی، آماده سازی و پاسخگویی به بحران، هم اکنون برای افزایش تاب آوری در نظام های ایمنی و بهداشت حرفه ای سرمایه گذاری کنیم" به عنوان شعار امسال روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پیش بینی برنامه بزرگداشتی برای کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه ای صنایع در اصفهان خبر داد و گفت: این برنامه به منظور پیشگیری از تداخل با برنامه های ملی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، روز پنجشنبه ۹ اردیبهشت ماه شده در اصفهان به صورت وبینار برگزار می شود. اطلاع رسانی برای شرکت در این وبینار به صنایع و کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه های بهداشت و درمان استان صورت گرفته و علاقه مندان می توانند از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در این وبینار شرکت کنند.

مدیر گروه بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رئیس مرکز بهداشت استان، مدیر گروه بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان و بنده به عنوان مدیر گروه بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان در این وبینار از کارشناسانی که نزدیک به ۱۴ ماه است در زمینه کنترل همه گیری کرونا در صنایع استان خدمت می کنند و در کنار آن خدمات ایمنی و بهداشت حرفه ای را نیز ارائه داده اند تقدیر خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰۰ کارشناس بهداشت حرفه ای در صنایع استان داریم، گفت: این کارشناسان در تمام صنایع دارای ۲۵ کارگر به بالا مشغول فعالیت هستند. علاوه بر آنها کارشناسان همکار دیگری نیز داریم از جمله پزشکانی که در حوزه طب کار فعالیت می کنند و کارشناسان ایمنی و کارشناسان درمان همچون پرستاران. در مجموع براساس آخرین آمار، نزدیک به هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل ایمنی، بهداشت و محیط زیست در صنایع استان فعالیت می کنند.

مشایخ در مورد تغییراتی که فعالیت کارشناسان بهداشت حرفه ای در دوران همه گیری کرونا داشته نیز گفت: باتوجه به اینکه کرونا یک بحران جهانی است که بسیاری از مسائل را تحت تاثیر قرار داد، برنامه های صنایع را نیز به سمت و سوی پیشگیری از کرونا برد. خوشبختانه در این دوران باتوجه به زیرساخت ها و نیروهای کارشناس در سطح صنایع استان، نه تنها صنایع تعطیل نشدند، بلکه حتی توسعه نیز داشتند و همین امر کمک زیادی به اقتصاد استان و کشور کرد. در کنار آن کنترل های خوبی در سطح صنایع در راستای رعایت شیوه نامه های بهداشتی اجرا و باعث شد در همه گیری کرونا کمترین آسیب را در شاغلان صنایع استان داشته باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه در این دوران حمایت های خیلی خوبی از کارشناسان بهداشت حرفه ای به عمل آمد، گفت: جای قدردانی از کارفرمایان صنایع دارد که با وجود مشکلات اقتصادی سنگ تمام گذاشتند و کمک کردند این بحران کنترل شود.

مدیر گروه بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان اصفهان به جذب نزدیک به ۹۰ درصد کارشناسان بهداشت حرفه ای در صنایع بالای ۲۵ نفر در استان اشاره و خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز ظرفیت بکارگیری این کارشناسان وجود دارد و صنایع می توانند از خدمات کارشناسان بیشتر استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه تمام صحبت ها مطرح شده معطوف به صنایع و کارگاه های دارای ۲۵ کارگر به بالا بود، گفت: متاسفانه در کارگاه های زیر ۲۵ نفر خودکنترلی، خود اظهاری و نظارت های درون سازمانی انجام نمی شود، چراکه در قانون پیش بینی نشده، درحالی که نیاز به قانونگذاری در این زمینه داریم تا این واحدهای کوچک نه به شکل انفرادی بلکه به شکل گروهی و صنفی دارای تشکیلات ایمنی و بهداشت حرفه ای باشند.

مشایخ در مورد مهمترین مشکلات کارشناسان بهداشت حرفه ای نیز اظهار کرد: کارشناسان بهداشت حرفه ای با وجود همه زحماتی که می کشند متاسفانه معمولا قراردادهای کوتاه مدت دارند و ارتباط شغلی دائم و ضمانت شده ای ندارد، همچنین دستمزدهایی که برای آنها درنظر گرفته می شود جوابگوی حجم فعالیت های آنها نیست که امیدواریم در این زمینه مساعدت بیشتری انجام شود.

/ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کارشناسان بهداشت حرفه ای ایمنی و بهداشت حرفه ای همه گیری کرونا صنایع استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • اشتغال اهمیت دارد