Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی نیکبخت روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با تلاش شبانه روزی همه دست اندرکاران، عملیات اجرایی طرح انتقال آب بالوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان  به اتمام رسید و تاکنون برای نخستین بار از طریق  ١۵ هزار حوضچه تعبیه شده در مزارع، ٢٧٠ میلیون مترمکعب آب بصورت تحت فشار  از محل  ١۶ ایستگاه پمپاژ با موفقیت تحویل کشاورزان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی کاهش هدر رفت و توزیع عادلانه آب در دشت سیستان را از مهمترین ویژگی های این طرح عظیم و بی نظیر در سطح کشور برشمرد وگفت: در صورت تأمین وتخصیص حقابه بیش از ۴٠٠ میلیون مترمکعب، طرح آبرسانی دشت سیستان قابلیت افزایش اراضی تحت پوشش تا ۶١ هزار هکتار را داراست. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برای بهره وری حداکثری از آب  فاز دوم طرح انتقال آب با لوله به سر مزرعه هر یک از کشاورزان در دست اجراست.
وی با بیان اینکه تدوین الگوی کشت سیستان با همکاری دانشگاهیان، مراکز تحقیقاتی و سازمان نظام مهندسی در دست اجراست و تا اوایل خرداد ماه سال جاری نهایی خواهد شد؛ از همه کشاورزان خواست در راستای اجرای تغییر الگوی کشت و توسعه کشت های کم آب بر و اقتصادی با کارشناسان جهادکشاورزی همکاری گسترده ای داشته باشند. 
نیکبخت تعیین سازمان بهره بردار را از مهمترین خواسته های بهره برداران و تشکل های بخش کشاورزی عنوان کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: همچنین تاکنون ۴۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی جنوب استان با مشارکت حداکثری مردم به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده و سه هزار هکتار نیز در دست اجراست و تمامی تلاش مدیریت آب و خاک سازمان در سال ١۴٠٠ سرعت بخشی بیشتر در اجرای این سامانه ها خواهد بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توسعه ایران جهش تولید ریاست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان آبیاری زابل زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توسعه ایران وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توسعه ایران جهش تولید آبیاری زابل زاهدان اخبار کنکور جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان هزار هکتار دشت سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا حسینی با اعلام خبر اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان افزود: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد هزار و ۱۲ پلاک موجود در استان ،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم، رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس، میزان ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده که با این اقدام ارزشمند، پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و درنتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 6094824

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه