Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

مدیر عامل بانک رفاه کارگران حمایت های این بانک از نظام سلامت کشور در سال گذشته را بی سابقه توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: بانک رفاه کارگران در سال 99 و در شرایط ویژه ناشی از شیوع بیماری کرونا در کشور، با تمام توان در کنار کادر درمان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایستاد و با ارائه طرح های مختلف تسهیلاتی و همچنین اهداء کمک های بلاعوض به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، همیاری مطمئن برای نظام سلامت در ارائه و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله گانی در نشست مشترک با برخی از اعضای انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت کشور، با اعلام این مطلب افزود: بانک رفاه کارگران در سال گذشته بیش از 40 هزار میلیارد ریال پرداختی به نظام سلامت کشور داشت که از آن جمله می توان به اعطای کمک های بلاعوض به دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران، خراسان شمالی، فارس، هرمزگان، بوشهر، مراغه، اراک، بیرجند، چهار محال و بختیاری، سراب و بیمارستان های شهید دکتر لبافی نژاد و مرکز طبی کودکان تهران و ... اشاره کرد که در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت های اجتماعی انجام گرفته است.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران، از توزیع ماسک در بین ساکنین حاشیه تهران، خرید آمبولانس و تجهیزات پزشکی برای تعدادی از بیمارستان های کشور، احداث اماکن بهداشتی و کلینیک در مناطق محروم، حمایت از پویش اجتماعی سازمان نظام پزشکی، حمایت از کانون هموفیلی ایران، حمایت از کمپین "جان من ایران"، توزیع اقلام بهداشتی در مناطق کمتر برخوردار، مشارکت در خرید دستگاه اکسیژن ساز برای برخی از بیمارستان های کشور و... نیز به عنوان برخی دیگر از اقدامات و کمک های بلاعوض بانک رفاه کارگران در سال 99 در حمایت از نظام سلامت کشور و شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا نام برد.
وی تصریح کرد: هم اکنون بزرگ ترین بیمارستان کشور در زاهدان، بیمارستان 1000 تخت خوابی تجریش تهران، بیمارستان 300 تخت خوابی شهرکرد، یکی از بزرگ ترین بیمارستان های استان هرمزگان، بزرگ ترین مرکز درمان سرطان غرب کشور در استان همدان و ... با مشارکت بانک رفاه کارگران در حال ساخت است تا مصداق بارز دیگری از حضور موثر و تعیین کننده این بانک در حوزه سلامت کشور باشند.
لله گانی با اشاره به حمایت های تسهیلاتی بانک رفاه کارگران از نظام سلامت کشور در سال گذشته،گفت: در این راستا با دانشگاه های علوم پزشکی ایران، البرز، ایرانشهر، بهبهان، جندی شاپور اهواز، خراسان جنوبی، دزفول، شیراز، کرمان، بیمارستان های خاتم الانبیاء(ص)، قلب شهید رجایی، میلاد و ... تفاهم نامه منعقد کردیم و در این قالب نسبت به اعطای تسهیلات به این دانشگاه ها و بیمارستان ها اقدام شد. این تسهیلات با شرایط بسیار مناسبی پرداخت شد و تسهیل در پرداخت آن ها یکی از رویکردهای اجرایی در این بخش بود.
نایب رییس هیات مدیره بانک رفاه کارگران به طرح های تسهیلاتی "مهر سلامت" و "پاک" اشاره کرد و گفت: این دو طرح از جمله طرح های تسهیلاتی بانک در سال گذشته در حمایت از کادر درمان و همچنین تولیدکنندگان اقلام بهداشتی و پزشکی بود. در این طرح های تسهیلاتی همچون سایر طرح های تسهیلاتی حوزه سلامت، شرایط بهره برداری متقاضیان را بسیار تسهیل کردیم تا به سهم خود گامی در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی و حمایت از نظام سلامت برداشته باشیم.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه این بانک در سال گذشته در راستای حمایت از شرکت های فعال در حوزه سلامت کشور اقدامات قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، جمعیت هلال احمر، شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت، شرکت بیمه آتیه سازان حافظ، شرکت اوزان   و ... از جمله شرکت هایی بودند که در سال 99 از خدمات حمایتی و تسهیلاتی بانک رفاه کارگران بهره مند شدند. 
وی از اجرای طرح نسخ الکترونیک پزشکان به عنوان یکی دیگر از اقدامات حمایتی بانک رفاه کارگران از نظام سلامت کشور در سال گذشته نام برد و افزود: این طرح به دنبال حذف دفترچه های بیمه تامین اجتماعی و در قالب یک تفاهم نامه پنج جانبه فی مابین سازمان تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بیمه سلامت، سازمان نظام پزشکی و سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح به عنوان مراجع تاثیرگذار حوزه سلامت کشور اجرایی شد و بانک رفاه کارگران با اعطای تسهیلات به جامعه پزشکان و مراکز طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی، نسبت به جلب مشارکت و افزایش انگیزه آن ها برای ورود به طرح اقدام کرده است. 
لله گانی از امهال بدهی ها و بخشودگی جرایم تسهیلاتی کادر درمان، پرداخت بدهی های سازمان تامین اجتماعی به مراکز بهداشتی و درمانی، خرید اوراق آزاد برای تامین مالی بیمه سلامت، مشارکت در ساخت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی، اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به دانشگاه های علوم پزشکی و ... به عنوان برخی دیگر از اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از نظام سلامت کشور در سال 99 نام برد.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران در پایان با بیان اینکه در حال حاضر حدود 80 درصد بیمارستان های کشور تحت پوشش حمایت های تسهیلاتی و کمک های بلاعوض این بانک قرار دارند، تاکید کرد: اگر حمایت های بانک رفاه کارگران نبود، قطعاً ارائه خدمات سلامت در سال گذشته و در شرایطی سخت ناشی از شیوع ویروس کرونا با مشکلات جدی مواجه می شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه