Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هایده مهدوی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه این دفتر یک سال است به صورت جدی در این محلات فعالیت دارد و طی همین مدت کوتاه توانسته با جلب اعتماد ساکنان این محلات کارهای خوبی در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و حقوقی پیش ببرد، افزود: دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی محلات حکمت و باغ ابریشم کرمانشاه در سال ۱۳۹۷ راه‌اندازی شد و با توجه به تغییر پیمانکار این پروژه وقفه‌ای در کار این دفتر ایجاد و فعالیت مجدد این دفتر نهایتا در سال گذشته از سرگرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دفتر تسهیل‌گیری و توسعه محلی، کار سنجش وضعیت حدود ۲۰ هزار نفری این محلات را در ابعاد مختلف اجتماعی، مددکاری، اقتصادی، حقوقی، شهرسازی و کالبدی را برعهده دارد، گفت: این دفتر با تأکید بر ظرفیت بومی و محلی و استفاده از نقش و مشارکت ساکنان محلی به عنوان فرصت‌های توان افزا در محله، به عنوان بازوی دستگاه‌های خدمت‌رسان عمل کرده و در راستای پیشگیری و کاهش مشکلات محلات حکمت آباد و باغ ابریشم پیش رفته است.

مهدوی در ادامه به برخی حوزه های کاری این دفتر نیز اشاره کرد و توضیح داد: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی محلات حکمت آباد و باغ ابریشم در حوزه شهرسازی با شناسایی نیازهای کالبدی محلات و پیگیری مسایل محله از طریق پیگیری از دستگاه های مربوطه در جهت بهبود و ارتقای کیفیت محیطی محلات اقدامات موثری داشته است.

او شن‌ریزی و آسفالت معابر، توسعه فضای سبز محله از طریق کاشت نهال در حاشیه رودخانه چم بشیر حکمت آباد، همسطح‌سازی و درپوش‌گذاری چاه‌های منهول فاضلاب و تأمین روشنایی معابر را از جمله این اقدامات ذکر کرد.

پیگیری مستمر وضعیت بهداشت و سلامت ساکنان محلات

مدیر دفتر تسهیل گری و توسعه محلی محلات حکمت آباد و باغ ابریشم در ادامه سخنانش گفت: همچنین در این مدت با پیگیری های به عمل آمده از طریق همکاری شهرداری و سازمان خدمات شهری، نخاله برداری و پاکسازی حاشیه رودخانه چم بشیر نیز به انجام رسیده است.

مهدوی تصریح کرد: در حوزه اجتماعی نیز این دفتر اقدام به برنامه‌ریزی در انجام امور مربوط به توسعه اجتماعی در زمینه آموزش، بهداشت، فرهنگ و سلامت، امنیت روانی جامعه، افزایش مشارکت ساکنان محله در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌ریزی جهت اتخاذ تصمیمات کاربردی در جهت کنترل انحرافات و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، استفاده از ظرفیت‌های جامعه محلی (فعالان و افراد اثرگذار محلی) برای حل مسایل محله، استفاده از ظرفیت سازمان‌های ذیربط در راستای حل مسایل محله و مدیریت کاهش آسیب‌های اجتماعی کرده است.

وی افزود: از اهم اقدامات در این حوزه، شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل می‌باشد که با همکاری سازمان آموزش و پرورش و اداره ثبت احوال سه دانش آموز بازمانده از تحصیل در این محلات سال گذشته موفق به ثبت نام و ادامه تحصیل شدند.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه نشاط اجتماعی با همکاری حوزه هنری برنامه‌های متنوعی از جمله پخش فیلم برای کودکان، برگزاری کلاس‌های هنری و مسابقه کتابخوانی برای گروه‌های کودک و نوجوان برگزار شده است.

این مسوول تصریح کرد: در حوزه مددکاری اجتماعی نیز علاوه بر مشاوره رایگان برای مراجعه‌کنندگان، با بررسی ابعاد آسیب های اجتماعی در محلات هدف با همکاری نهادهایی چون بهزیستی و کمیته امداد، افراد آسیب پذیر، شناسایی و مورد حمایت معیشتی قرار گرفته اند.

وی افزود: همچنین طی مدت فعالیت این دفتر، هشت کارگاه آموزشی برای گروه‌های هدف با محوریت مقابله و پیشگیری از اعتیاد، خشونت، طلاق، سلامت جسم و روان و همچنین کارگاه‌های آموزشی هلال احمر برگزار شد که خوشبختانه مورد استقبال خوب ساکنان محلی قرار گرفت.

پرداخت تسهیلات برای توانمندی افراد

مدیر دفتر تسهیل گری و توسعه محلی محلات حکمت آباد و باغ ابریشم خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی نیز با همکاری پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و سازمان فنی و حرفه‌ای دوره های ارتقا مهارت‌های فنی؛ در راستای توسعه مشاغل خانگی و بنگاه‌های خُرد صورت گرفته و با بررسی پیشینه فعالیت ساکنان، با اولویت پخت نان سنتی، میوه خشک کنی و فرشبافی تسهیلاتی به افراد متقاضی پرداخت شد.

مهدوی یادآور شد: همچنین در حوزه حقوقی نیز با همکاری کانون وکلا، کارگاه های آموزشی مطالبه‌گری حقوقی، پیگیری مسائل حقوقی در حوزه کیفری و خانواده برای اهالی محل برگزار شد که موضوع سهام عدالت و ابهامات مربوط به آن از جمله موضوعات مهمی بود که توسط کارشناس حقوقی تشریح شد.

وی به اقدامات دفتر تسهیل گری و توسعه محلی محلات حکمت‌آباد و باغ‌ ابریشم در شرایط همه‌گیری کرونا هم اشاره کرد و افزود: طی مدت شیوع کرونا چهار هزار عدد ماسک رایگان اهدایی از جانب خیرین با همکاری نهادهای محلی، جهت ارتقا بهداشت و سلامت عمومی در اختیار اهالی محلات هدف قرار گرفت.

کلانشهر کرمانشاه مرکز استان بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به شهروندان خدمات ارایه می کند.

در این کلانشهر براساس آمارها حدود ۳۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر سکونت دارند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سند راهبردی توانمند سازی زنان رونق تولید جهش تولید کرمانشاه مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید کرمانشاه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری چهل‌وپنجمین سالگرد شهادت استاد آیت‌الله مرتضی مطهری صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت برگزار شد. 

رشید جعفرپور قائم مقام وزیر علوم و دبیر ستاد سالگرد شهید مطهری در ابتدای این جلسه با اشاره به حوادث اخیر پیرامون غزه و جنبش اساتید و دانشجویان آمریکایی و برخورد شدید پلیس ایالت متحده با معترضان، از اساتید و دانشجویان آزادیخواه آمریکایی و اروپایی تقدیر کرد.

وی درخصوص رویداد سالگرد شهید مطهری گفت: در هفته معلم هستیم و به همه زحمت‌کشان این حوزه تبریک می‌گویم. ما ۱۰۰ هزار استاد و بیش از ۹۰۰ هزار معلم داریم که همه آن‌ها به نوعی آینده سازان این کشور هستند. 

شهید مطهری دارای مکتب است

وی افزود: در مورد استاد شهید مطهری چند ویژگی بارز وجود دارد، یکی اینکه ایشان شهیدی دارای مکتب است. ما شهدای زیادی را در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن تقدیم نظام و انقلاب کردیم و توجه و تکریم همه آن‌ها وظیفه ماست ولی برخی از شهدا دارای مکتب هستند. مثل شهید سلیمانی که مکتب حاج قاسم را دارد، شهید مطهری نیز صاحب مکتب است و اثار ایشان در پرورش و ساخت نیروهای انقلاب تاثیر دارد. به تعبیر امام خمینی همه آثار ایشان جریانساز است و این نشان می دهد چه سطح والایی داشتند که مورد توجه امام خمینی قرار گرفته و نسل های ما در دهه‌های گذشته با آثار شهید مطهری مانوس بوده و این مکتب همچنان برای نسل های آینده تاثیرگذار است. 

وی ادامه داد: شهید مطهری یک شهید جامع الاطراف بوده است و در هر حوزه‌ای اثرگذار ورود کرده است. در حوزه فلسفه بسیار دقیق است و یک فیلسوف مطرح و توانمند است. در حوزه فقه، کلام، تفسیر و مباحث مختلف نیز نگاه ویژه‌ای دارد. ایشان در زمان تحصیل در حوزه علمیه قم بسیار دقیق همه کارهایش را انجام می‌داده و الگو و نمونه‌ای برای طلاب بوده است. هم در حوزه عمل و تقوا و هم در حوزه نظر انسان الگویی بوده است. 

آثار و برکات شهید مطهری همچنان در نظام ما وجود دارد

دبیر ستاد اضافه کرد: نکته سوم این است که شهید مطهری دارای نظریه و تئوری برای نظام‌مندی نظام اسلامی بوده است. ایشان پیش از انقلاب نیز در این حوزه حرف‌هایی داشته است. در سال ۴۸ ایشان علیه اسرائیل صحبت می‌کند و هنوز هم سخنرانی ایشان درخصوص رژیم قابل بررسی است. همین ویژگی‌ها در این شخصیت بوده که حضور ایشان را مخالفان نظام اسلامی نپذیرفتند. ایشان خریده نمی‌شد و تنها راه برای اینکه نظام را از این شخصیت محروم کنند حذف فیزیکی بود که آن را عملی کردند. البته آثار و برکات شهید مطهری همچنان در نظام ما وجود دارد و می‌تواند برای نسل‌های آینده کشور موثر باشد. 

برگزاری بیش از ۱۲۰ برنامه ملی

وی در رابطه با ستاد بزرگداشت شهید مطهری گفت: ۲۵ دستگاه اجرایی و فرهنگی اعم از وزارت کشور، آموزش و پرورش، علوم، فرهنگ و ارشاد و دستگاه‌های نظامی کشور در آن عضو هستند. این ۲۵ دستگاه جلسات متعددی را سالانه دارند و برنامه‌های ملی شان را ارائه می‌دهند. تقریباً هر دستگاه ۵ برنامه سطح ملی دارد و در مجموع بیش از ۱۲۰ برنامه ملی وجود دارد. ما در ۱۸۰۰ واحد دانشگاهی برنامه تقدیر از اساتید را داریم یا آموزش و پرورش برای تقدیر باید تعداد زیادی از مدارس در سراسر کشور را در نظر بگیرد و به این صورت این برنامه‌ها با ضریب چند برابری عملی می‌شود.

دبیر ستاد درخصوص برنامه‌های چهل‌وپنجمین سالگرد شهید مطهری عنوان کرد: برنامه ها دو دسته است، یکی تبلیغی و ترویجی که ماهیت آن فضاسازی محیطی است. همه شهرداری‌ها در این هفته شهرها را مزین به تصاویر و جملات شهید مطهری یا جملاتی مربوط به ایشان می‌کنند. یا از معلم‌ها در سراسر کشور تقدیر صورت می‌گیرد. دسته دیگر از برنامه‌ها تبیینی است که ماهیت پرداختن به اندیشه‌های شهید مطهری دارد و یک حوزه از اندیشه‌های ایشان در آن طرح می‌شود. موضوعاتی مثل حجاب و عفاف، خانواده و مسایلی از این دست که در این خصوص بسیار بحث کرده‌اند. 

برگزاری ۵ همایش ملی در هفته گرامی‌داشت مقام معلم

وی افزود: ۵ همایش ملی در این هفته در سطح کشور برگزار می‌شود. همایش مطهر به همت سازمان بسیج مستضعفین در ۱۰ اردیبهشت برگزار می‌شود. همایش وبیناری در سطح بین‌المللی هم داریم که مربوطه گفتمان مقاومت و رسالت دانشگاهیان و نخبگان کشورهای اسلامی و اندیشه‌های استاد مطهری با محوریت فلسطین و غزه در روز ۱۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.

همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت در دانشگاه صداوسیما برگزار می‌شود

وی افزود: همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت در دانشگاه صداوسیما برگزار می‌شود. در دانشکده الهیات دانشگاه تهران در ۱۰ اردیبهشت همایشی با سخنرانان مهم از فیلسوفانی همچون دکتر اعوانی، دکتر مقیمی و دکتر واعظی برگزار می‌شود. در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هم نشست علمی با عنوان نقش عفاف در نظام خانوادگی اسلام برگزار می‌شود و شخصیت‌های برجسته علمی در این رویداد حضور دارند.

رونمایی از ۵ کتاب جدید در مورد اندیشه شهید مطهری

وی با اشاره به تالیفات جدید در این حوزه گفت: امسال ۵ کتاب جدید در مورد اندیشه شهید مطهری رونمایی می‌کنیم. سه کتاب توسط ندای فطرت وابسته به بنیاد شهید مطهری منتشر می‌شود. کتاب «مطهری و قرآن» که نوشته دکتر معارف است، دیگری «مطهری و ادراکات اعتباری» به قلم دکتر هوشنگی، و کتاب «مطهری و عرفان» نوشته دکتر رودگر به انتشار می رسد. دو کتاب دیگر هم توسط انتشارات صدرا آماده شده. یکی «مقدمه‌ای بر تاریخ فلسفه جدید» و دیگری «خطابه‌های اخلاقی» است که در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب‌ها در سرای اهل قلم رونمایی می‌شوند. کار خوب دیگر ما سیر مطالعاتی اندیشه و کتاب‌های شهید مطهری در دانشگاه‌هاست. در دانشگاه‌ها انجمن‌های علمی و علاقه مندان به آثار شهید مطهری در این سیر مطالعاتی شرکت می‌کنند و بیست و دومین دوره این سیر مطالعاتی با حضور اقشار مختلف برگزار می‌شود. اندیشه شهید مطهری جذابیت‌های خاصی دارد و افرادی که به ان وارد شدند ان مسیر را ادامه می‌دهند. 

برنامه‌های تلویزیون برای هفته معلم

جعفرپور در مورد برنامه‌های صداوسیما در این مدت هم گفت: در شبکه آموزش سیما به مناسبت گرامیداشت مقام معلم پویش معلم خوب من راه‌اندازی شده است که امیدواریم اثرگذار باشد. همچنین مستند مرتضی امت که در سال‌های قبل تولید شده بازپخش خواهد شد. مستندی که روایت خوبی از زندگی شهید مطهری داشته است. همچنین شبکه‌های مختلف صداوسیما برنامه‌های متعددی دارند که یا مستقیماً به زندگی شهید مطهری می‌پردازد یا به اندیشه‌های ایشان. 

وی افزود: در مجموعه دانشگاه‌های کشور نیز برنامه‌های متعددی داریم. کرسی های آزاداندیشی اندیشی با محوریت اندیشه‌های شهید مطهری به همت دانشجویان برگزار می‌شود. کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی هم در سطح اساتید در عمده دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. همچنین در آموزش و پرورش، در وزارت علوم و دستگاه‌های که واحد عقیدتی دارند از خانواده‌های شهدای استاد و دانشجو بازدید و تقدیر می‌کنیم.  مزار شهدای موجود در دانشگاه‌ها نیز گلباران می‌شوند. محل تولد، محل شهادت و محل تدفین استاد مطهری نیز در این هفته مراسم‌هایی برگزار می‌شود. محل شهادت و تدفین ایشان گلباران خواهد شد. در شهر فریمان زادگاه استاد نیز مراسم ویژه‌ای داریم که یاد و نام ایشان گرامی داشته می‌شود. همچنین منزل استاد در تهران که به موزه تبدیل شده، برنامه‌هایی برای سالگرد دارد که به همت خانه موزه و شهرداری منطقه برگزار می‌شود. امسال سوژه این موزه شهید مطهری و مطبوعات است که حضور ایشان در مطبوعات داخلی و خارجی مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین در مسجد جامع نارمک برنامه‌ای عمومی است که ۱۳ اردیبهشت با حضور اقشار مردم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی