Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام الدین علامه گفت: از بهمن سال نود و هشت یعنی حدود یک ماه پیش از شیوع بیماری کرونا یک دستورالعمل بسیار جامع و کامل با همکاری وزارت بهداشت برای کلیه مراکز اقامتی چه مربوط به سالمندانی که در مراکز اقامتی سازمان بهزیستی هستند تدوین و به اجرا گذاشته شد. حسام الدین علامه رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور درخصوص تعداد سالمند تحت پوشش خدمات بهزیستی در کشور به میزان گفت: ما در کشور هشت میلیون و سیصد هزار سالمند داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر منظور سالمند تحت پوشش سازمان بهزیستی باشد حدود بیست هزار نفر در مراکز شبانه روزی بهزیستی و ده هزار نفر در مراکز روزانه بهزیستی و حدود صدهزار نفر تحت پوشش بیمه و مستمری سازمان بهزیستی و حدود دویست هزار نفر هم دریافت کننده خدمات موردی از معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی هستند.   وی ادامه داد: البته دبیرخانه شورای ملی سالمندان کار اجرایی انجام نمی‌دهد و هیچ سالمندی تحت پوشش برنامه اجرایی دبیرخانه شورای ملی سالمندان نیست. درواقع این نهاد یک جایگاه سیاستگزاری و هماهنگی بین بخشی است و وظیفه اجرایی برعهده ندارد؛ بنابراین اگر منظور سالمندان تحت پوشش معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی باشند در مجموع حدود سیصد هزار نفر از انواع خدمات حمایتی سازمان بهزیستی استفاده می‌کنند. ما به عنوان دبیرخانه شورای ملی سالمندان مخاطبانمان سالمندان نهایی نیستند. بلکه مخاطب ما دستگاه‌های اجرایی کشور هستند و ارتباطی به صورت مستقیم با سالمندان نداریم.

علامه درخصوص اقدامات انجام گرفته برای پوشش واکسیناسیون سالمندان اظهار داشت: مساله واکسیناسیون سالمندان توسط ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت مدیریت می‌شود. در این رابطه جلساتی بین معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی کشور و وزارت بهداشت برگزار شد که نتیجه اش واکسیناسیون سالمندان مراکز اقامتی بهزیستی بودند؛ بنابراین مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی جزو اولویت اول واکسیناسیون بودند و واکسن را هم دریافت کردند.   بیشتر بخوانید: پاسخ به دوازده سوال در رابطه با واکسن کرونای سالمندان
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور در مورد اینکه آیا میان سالمندان برای واکسیناسیون اولویت بندی
وجود دارد گفت: سالمندان تحت پوشش سازمان بهزیستی به چند گروه تقسیم شدند. الان سالمندان بالای هشتاد سال واکسن را دریافت می‌کنند. اولویت‌های بعدی هم به صورت متوالی سن پنج سال کمتر خواهد بود که تا سن شصت سال را در بر خواهد گرفت.
وی در پاسخ به اینکه آیا اولویت بندی صرفا براساس سن سالمندان انجام گرفته یا بیماری‌های زمینه‌ای هم لحاظ می‌شود گفت: سالمندانی که بالای هشتاد سال باشند یا دارای بیماری زمینه‌ای باشند در اولویت اول دریافت واکسن خواهند بود.
علامه در واکنش به اینکه چه تمهیداتی درمورد اجرای پروتکل‌های بهداشتی سالمندان ساکن در مراکز اقامتی سازمان بهزیستی اعمال شده بیان داشت: این موارد مربوط به معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی است. اما از بهمن سال نود و هشت یعنی حدود یک ماه پیش از شیوع بیماری کرونا یک دستورالعمل بسیار جامع و کامل با همکاری وزارت بهداشت برای کلیه مراکز اقامتی چه مربوط به سالمندان و چه مربوط به معلولان و گروه‌های آسیب پذیر دیگری از قبیل معتادان و کارتن خواب‌ها که در مراکز اقامتی سازمان بهزیستی هستند تدوین شد که به اجرا هم گذاشته شد. بر این اساس مواد بهداشتی، نظافتی، حفاظتی و پیشگیرانه که از سوی خود سازمان بهزیستی و نیز از سوی صندوق جمعیت ملل متحد و وزارت بهداشت در اختیار مراکز اقامتی در کل کشور قرار گرفت و برای همین هم حتی با توجه به درصد جمعیتی نرخ ابتلای سالمندان و مخصوصا نرخ فوت سالمندان در کشورمان نسبت به میانگین جهانی پایین‌تر است.   وی افزود: البته ما در دبیرخانه شورای ملی سالمندان در حوزه سیاستگزاری و هماهنگی بین بخشی مشغول به کار هستیم. دستگاه‌های اجرایی که حدود هجده دستگاه هستند عضو این شورا هستند و هر کدام وظایفی در حوزه سالمندی دارند. از جمله کمیته امداد، معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق‌های تامین اجتماعی و خدمات درمانی، وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی و چندین دستگاه اجرایی دیگر در این دبیرخانه عضویت دارند و هرکدام در خصوص سالمندان وظایفی را بر عهده دارند. اما ما در دبیرخانه شورا هیچ گونه ارتباطی با ذینفعان نهایی یعنی سالمندان نداریم و در حوزه سیاستگزاری و هماهنگی بین بخشی ایفای نقش می‌کنیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: سالمندان واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سالمندان واکسن کرونا دبیرخانه شورای ملی سالمندان مراکز اقامتی وزارت بهداشت هزار نفر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی