Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@19:47:19 GMT

عوارض کرونا برای مشاغل کوچک

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۲۹۰۹

عوارض کرونا برای مشاغل کوچک

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛  کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل موسوم به «آنکتاد» در گزارشی تاکید کرده که سیاست‌گذاران باید سیاست‌ها و نهادها را به‌گونه‌ای تنظیم کنند تا مشاغل کوچک بتوانند سهم بیشتری در احیای اقتصاد پس از همه‌‌گیری داشته باشند. در هفتمین «اجلاس جهانی امپرتک» که به‌صورت آنلاین برگزار شد بر حمایت از شرکت‌های خرد و کوچک تاکید فراوانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزابل دورانت، سرپرست دبیرکل آنکتاد در این اجلاس گفت: حمایت‌های ارائه شده از سوی دولت‌ها باید با اولویت‌های بهبود اقتصادی و اجتماعی پس از کرونا مطابقت داشته باشد. در همین راستا، دورانت اشاره کرد که اقدامات پشتیبانی کوتاه‌مدت، همچون تخفیف‌های مالیاتی برای این قبیل شرکت‌‌ها و همچنین حمایت از اشتغال و کاهش بدهی‌ها اثرات زیادی دارد و باید ادامه پیدا کند. در همین حال، انجام سرمایه‌گذاری در سیاست‌های ساختاری بلندمدت مانند توسعه مهارت‌های کارآفرینی جایگاهی کلیدی دارد.

شرکت‌های خرد، کوچک و متوسط موسوم به (MSME) ستون فقرات اقتصاد جهان را شکل می‌دهند و در سطح جهان بالغ بر ۸۰ تا ۹۰درصد از اشتغال کشورهای در حال توسعه را شامل می‌شوند. با این حال، این کسب‌و‌کارها به شکل نامتناسبی تحت‌‌تاثیر شوک‌های ناشی از کرونا قرار گرفتند. آسیبی که کسب‌و‌کارهای بخش‌های خدمات غیرضروری در دوران همه‌گیری متحمل شدند، بسیار زیاد است و سبب تعطیلی شماری از آنان شده است. با همه این احوال، اندازه کوچک این شرکت‌ها به آنها این امکان را می‌دهد که انعطاف‌پذیر باشند و با محیط‌های جدید همچون شرایط ایجاد شده در دوران همه‌گیری انطباق بیشتری داشته باشند. این شرکت‌های خرد، کوچک و متوسط پتانسیل آن را دارند که به کمبود ظرفیت‌های تولیدی و تنوع اقتصادی در کشورهای با درآمد پایین کمک کنند و به اقتصاد در راستای بهبودی پرتوان‌تر و پایدارتر یاری برسانند.

آزادسازی پتانسیل کارآفرینی

شرکت‌کنندگان در این اجلاس جهانی بر رویکرد منحصربه‌فردی که بر توسعه ظرفیت کارآفرینی و تقویت نقش کارآفرین‌ها تاکید داشت، متمرکز بودند. تاتیانا کریلووا، رئیس کارآفرینی آنکتاد تاکید کرد که هدف از این برنامه‌ها شناسایی و سپس کمک به کارآفرینان برای شکوفایی پتانسیل خود است. در دوران همه‌گیری برنامه‌های حمایتی نشان دادند که یکی از مهم‌ترین ابزارها برای تسهیل و تقویت کارآفرینی هستند. کریلووا، کارآفرینان و شرکت‌های کوچک را تشویق کرد تا در کشورهای خود به این برنامه آنکتاد بپیوندند تا مشارکت آنها در بهبودی پس از کووید-۱۹ در اقتصاد تسهیل شود.

حمایت کشورها از مشاغل کوچک

بنا بر گزارش منتشر شده در وب‌سایت آنکتاد، ماریام کاتاگوم، وزیر امور صنعت، تجارت و سرمایه‌گذاری نیجریه، در این اجلاس تاکید کرد که کشورش از طریق کمک‌های بلاعوض از شرکت‌های خرد و کوچک حمایت می‌کند تا نیازهای مالی آنان برطرف شود. وزیر دولت نیجریه همچنین تاکید کرد که حمایت از کارآفرینان و مشاغل کوچک سبب خلق فرصت برای رشد آنان و افزایش بهره‌وری‌شان می‌شود و زمینه را برای اشتغال و تقویت اقتصاد فراهم می‌کند.

نیجریه در سال‌های اخیر در سیاست‌های خود درخصوص شرکت‌های کوچک و متوسط تجدیدنظر کرده تا مقاومت خود را در برابر همه‌گیری تقویت کند و چارچوب‌های بیشتری را برای حمایت از استارت‌آپ‌ها در اقتصاد دیجیتال تنظیم کرده است. کشورهایی چون آنگولا، عربستان سعودی، برزیل، آرژانتین و اروگوئه نیز از سیاست‌های خود در باب حمایت از شرکت‌های کوچک سخن راندند.  برونو کوئیک، مدیر فنی آژانس خدمات پشتیبانی مشاغل خرد و کوچک برزیل نیز تاکید کرد که این اجلاس بدون شک یک تجربه تاثیرگذار بوده و نقطه عطفی در زندگی بسیاری است.

تجارب کارآفرینان

در این اجلاس، جلسات تعاملی با کارآفرینان نیز انجام شد و بسیاری داستان‌ موفقیت خود را به اشتراک گذاشتند. وسون سولارین، مدیر یک شرکت پردازش محصولات کشاورزی در نیجریه از خسارات سنگین به این شرکت در دوران همه‌گیری سخن گفت چراکه به‌دلیل محدودیت‌ها، امکان دسترسی به مزارع وجود نداشت. او توضیح داد که چگونه با استفاده از فناوری‌های دیجیتال توانسته تقاضا را برای محصولاتش افزایش دهد و پس از همه‌‌گیری خود را با شرایط جدید سازگار کند. آگدا اولیور از برزیل نیز گفت که در دوران قرنطینه، زنان بسیار بیشتر از مردان تحت‌تاثیر قرار می‌گیرند و برنامه‌های حمایتی سبب تقویت آنها می‌شود. 

در این اجلاس همچنین مدیرانی از آنگولا، جمهوری دومینیکن، نیجریه، رومانی و روسیه توضیح دادند که چگونه برنامه سازمان ملل به آنها کمک کرد تا پس از همه‌گیری پرتوان‌تر به کار خود ادامه دهند. همچنین در این نشست در باب چگونگی تسهیل اقدامات زیست‌محیطی گفت‌و‌گو شد. در این نشست که به میزبانی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل انجام شد، حدود ۶۰۰ شرکت‌کننده از ۶۴ کشور حضور داشتند و تقریبا ۳ هزار بیننده از ۹۴ کشور در فیس‌بوک و تلویزیون اینترنتی سازمان ملل این رویداد را دنبال کردند.

پربیننده ترین خط تولید ماشین لباس‌شویی سام افتتاح شد سه میلیون تن فولاد گم شده، کجا رفت؟ تقاضای جهانی برای طلا کاهش یافت برند ارج به مدار تولید بازمی‌گردد برگزاری مراسم تودیع ومعارفه مدیرعامل فولاد هرمزگان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا مشاغل کوچک دوران همه گیری شرکت های خرد سازمان ملل مشاغل کوچک سیاست ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی دهقانی بیان کرد: نام سال با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و همه باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای تحقق این شعار و راهبرد مهم تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در رونق اشتغال در خوزستان اظهار کرد: حمایت از تولید همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و از سیاست‌های کلان قوه قضائیه است، لذا بر همین مبنا، دادگستری استان همچون سنوات گذشته با عزم جدی برای حمایت قضائی از تولید در فرایند‌های قانونی ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: ارتباط و تعامل بین ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید همچنان اولویت کار مسؤولان خوزستان در سال جاری قرار گرفته به نحوی که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحد‌های تولیدی استان باشیم.

دهقانی با بیان اینکه خوزستان ظرفیت بالایی در زمینه تولید و اشتغال دارد و نباید اجازه داد مشکلات مانع شکوفایی اقتصادی در این استان شود، نشان کرد: انتظار ما این است که دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال از تمام ظرفیت خود برای حمایت از تولید استفاده کنند.

وی گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مهار تورم، رشد تولید، با ورود به موقع دادگستری و حمایت‌های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزار و ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آنها جلوگیری شد.

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد