Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:39:45 GMT

ساز و کار نظم دهی واکسیناسیون به صورت جدی پیگیری شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۹۳۵۷

ساز و کار نظم دهی واکسیناسیون به صورت جدی پیگیری شود

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: ساز و کار نظم دهی واکسیناسیون باید به طور جدی پیگیری شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی، در جمع پزشکان،  در سخنانی با اشاره به تدابیر لازم جهت مقابله با جهش‌های نوظهور ویروس کرونا، گفت: جهش های پایداری وجود دارد که می تواند از حیث شدت، کشندکی و سرعت سرایت، الگوی شدیدتر و پیچیده تری نسبت به قبل داشته باشد و نظام مراقبت و پیشگیری را به چالش بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حال چگونه می توان با پیش بینی‌های لازم و تدابیر به‌موقع، به‌سمت مدیریت علمی و تمام عیار رفتارهای جدید ویروس کرونا رفت و قبل از تحمیل آسیب جدی، بحران را به حداقل رساند.

نایب رئیس اول مجلس تصریح کرد: نظام دیده وری دقیق و رصد سریع تغییرات ژنتیکی ویروس جایگاه ویژه ای در مدیریت موفق این بیماری داشته و در نظام دیده وری، بیماران مشکوک به موقع شناسایی و تصمیمات لازم اتخاذ می شود و با قرنطینه موثر بیماران زنجیره انتقال به موقع کنترل می‌شود.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: اما متاسفانه طبق گزارش ها در کشور ما هزاران بیمار مبتلا، نقض قرنطینه کرده و موجب نشر بیماری شدند که از عواقب سوء مدیریت بوده است.

وی تاکید کرد: همچنین رصد سریع تغییرات ژنتیکی نقش کلیدی را در کاهش آسیب و کنترل چرخه بیماری ایفا می نماید و نیاز به بازنگری اساسی دارد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه تسریع در امر واکسیناسیون همگانی نیز می تواند مکمل برنامه های نظام مراقبت و مدیریت صحیح از پیشگیری طغیان در خیزهای احتمالی بیماری باشد، گفت: در ضمن جهت ایجاد امنیت خاطر مردم برای واکسینه شدن بایستی ساز و کار نظم دهی واکسیناسیون بسیار جدی پیگیری شود.

قاضی زاده:مجلس گام‌های بلندی برای تولید برداشته است

 

‌وی تاکید کرد: با پیشگیری از طغیان بیماری از طریق بیماریابی، رهگیری و ایزوله صحیح بیماران در قالب نظام دیده وری می تواند باعث کاهش بار بستری و به حداقل رساندن مرگ و میر شود، همچنین کاهش ورودی بیمارستان ها از فرسودگی مدافعان سلامت و نیز سایر ارگان های مرتبط جلوگیری می نماید. مشکلات سنگین مالی  حاصل از بیماری کووید را در بخش درمان به حداقل رسانده و چنین اعتباراتی می تواند در مسیر ارتقا شاخص های سلامت کشور هزینه گردد. همچنین با جلوگیری از همه گیری ویروس های نوپدید کرونا، می توان باعث رونق مجدد اقتصاد در بازار و اصناف کل کشور شد.

وی در پایان تصریح کرد: با هماهنگی های دقیق از آسیب های جدی به معیشت مردم جلوگیری می شود و در نهایت شاهد آرامش و حفظ سلامت در تمام اقشار مردم بوده و مقدمه ای برای ایرانی بدون کرونا خواهد بود.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا مجلس ویروس کرونا مجلس قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد