Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در تابستان با ماراتن بسیار سختی در بحث برق مواجه هستیم، اما امیدواریم با همکاری مردم و حمایت مسئولان خوزستان از صنعت برق بتوانیم از این شرایط دشوار به خوبی عبور کنیم.

به‌گزارش  وزارت نیرو، "همایون حایری" شامگاه یکشنبه (12 اردیبهشت) در سفر به اهواز در جلسه صنعت برق خوزستان، با بیان اینکه ممکن است از خردادماه در بحث برق با مشکل مواجه شویم، افزود: اگر کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی را حساب کنیم حدود هفت یا هشت هزار مگاوات کمبود برق وجود دارد؛ البته همه تلاشمان را خواهیم کرد تا در این زمینه دچار مشکل نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: سال گذشته 4 هزار مگاوات کمبود برق در شبکه وجود داشت که با پشتیبانی استانداران و اقدامات مدیریت مصرفی، همکاری صنایع، کشاورزی و ادارات دولتی این کمبود جبران شد و به سلامت از تابستان عبور کردیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: امسال علاوه بر آن، سه چهار هزار مگاوات دیگر نیز بخاطر کاهش بارندگی و نبود واحدهای برق‌آبی در مدار کمبود خواهیم داشت که نیاز است برای جبران آن اقدامات مدیریت مصرف و همکاری‌های قبلی را جدی‌تر و قوی‌تر داشته باشیم.

حایری ادامه داد: خوزستان نقش تعیین کننده‌ای در این میان دارد، چرا که حدود هشت تا 9 هزار مگاوات در تابستان برق مصرف می‌کند که با حمایت استاندار با تجربه‌ای که دارد باید مصرف انرژی را پایین بیاوریم.

وی افزود: یکی از راه‌ها کاهش ساعت اداری است تا بعد از پایان ادارات و خارج شدن سیستم سرمایشی آنها از مدار، مصرف انرژی کاهش یابد و آب کمتری در نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده شود. راه دیگر این است که نیروگاه‌ها و شرکت‌هایی که مازاد تولید برق دارند آن را به شبکه تزریق کنند تا بخشی از کمبود تولید برق جبران شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003HXL

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هزار مگاوات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید کریم حسینی با تذکر به وزارت نیرو به جهت قطع برق صنایع و چاه‌های کشاورزی در فصل گرما که ضرر‌های اقتصادی فراوانی به دنبال دارد، گفت: در ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم به وزارت نیرو این دولت ساخت نیروگاه‌ها به منظور تامین برق کشور گوشزد شد چراکه طی دهه گذشته کمتر به این موضوع توجه شده بود، لذا عدم توسعه نیروگاه‌ها تهدیدی برای صنعت کشاورزی و صنایع به شمار می‌آید.   وی افزود: تامین برق صنایع فولادی و حتی محدودیت‌های پیرامون برق این کارخانجات تاثیر بسیار منفی در تولید داشته و ارزش‌افزوده را به شدت کاهش می‌دهد هرچند طبق قانون صنایع می‌تواند با احداث نیروگاه برق مورد نیاز خود را تامین کنند، اما بخش خصوصی نیاز به حمایت بیشتری جهت به نتیجه رساندن چنین پروژه عظیمی دارد.   نماینده اهواز در مجلس با تاکید بر اینکه وزارت نیرو باید با افزایش تولید برق محدودیت برق صنایع در تابستان را کاهش دهد، گفت: در شرایط فعلی راحت‌ترین استراتژی و راهبرد برای مدیریت برق، صرفا قطع آن است چراکه راهکار‌های دیگر زحمت بسیاری دارند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • بارش‌ ها ادامه دارد | کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت