Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اعتیاد، طلاق و خشونت سه آسیب مهم روانی و اجتماعی شناخته شده در استان قزوین بوده که برای کنترل و کاهش آن اقدامات قابل قبولی از سوی اداره کل بهزیستی به انجام رسیده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان قزوین ،زهرا غلامرضا، معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین افزود :اعتیاد، طلاق و خشونت به عنوان سه آسیب روانی - اجتماعی رایج و شناخته شده در استان قزوین بوده که برای کاهش آن اداره کل بهزیستی اقدامات زیادی را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد :عواملی مانند، اعتقادات و باورهای مذهبی، اجرای برنامه پیشگیری از اعتیاد اجتماع محور در محلات شهری و روستایی، خانواده سالم، روابط مناسب خانوادگی و فعال بودن سیستم حمایتی، علاقه به تحصیل و محیط مناسب زندگی تا حد زیادی از ورود افراد به این آسیب‌ها محفاظت می‌کند اما موضوعاتی مانند مهاجرت، بیکاری و ورشکستگی شرکت‌های صنعتی، بلوغ زودرس، گرایش به اعتیاد، روابط زود هنگام، پرخاشگری، فرار از مدرسه، ترک تحصیل، خانواده آشفته و برخی موارد دیگر هم این آسیب‌ها را تشدید می‌کند.
وی گفت : بهزیستی قزوین آسیب‌های روانی و اجتماعی را در رده‌های سنی مختلف تقسیم بندی کرده تا بدین وسیله بتواند با برنامه‌ریزی جامع و مدونی نسبت به کاهش و یا برطرف کردن آنها اقدام کند.
وی تصریح کرد:به طور مثال، آسیب‌های شناسایی شده گروه کودکان رده سنی 7 تا 12 سال استان قزوین شامل ترس و نگرانی، هویت پیش رس، ترک تحصیل و کودک همسری و آسیب‌های شناسایی شده گروه بزرگسال 26 سال به بالا نیز شامل بحران کناره گیری و انزوا، رکود و بی‌حاصلی و سرخوردگی بوده است.
وی بیان کرد :برنامه‌های این اداره کل در چند طرح و برنامه دسته بندی شده که شامل مراکز مشاوره تحت نظارت، مرکز جامع مراقبت از خانواده، مشاوره تلفنی، طرح محب، غربالگری اضطراب بوده است.
زهرا غلامرضا، معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین افزود :بهزیستی قزوین همچنین در مراکز مشاوره تحت نظارت به ارایه خدمات مشاوره، روانشناختی و روانپزشکی حضوری در زمینه‌های مختلف از جمله خانواده، زوج درمانی، گروه درمانی، کودک و نوجوان نیز می‌پردازد.
وی گفت:در مراکز یاد شده اجرای آزمون‌های روانشناختی به مراجعان در مراکز دولتی و غیردولتی جهت پیشگیری از آسیب‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی صورت می‌پذیرد و همچنین 50 مرکز مشاوره غیردولتی و یک مرکز دولتی در سطح استان در این زمینه‌ها فعالیت داشته تا جایی که سال گذشته 20 هزار و 472 نفر به این مراکز مراجعه داشته‌اند.
وی اظهار کرد : بهزیستی قزوین در مرکز جامع مراقبت از خانواده به بررسی اختلالات و مشکلات متقاضیان طلاق در ابعاد گوناگون پرداخته و پس از آن کار ارزیابی و تشخیص را به انجام رسانده و زمینه‌های ایجاد سازش و حفظ انسجام خانواده را از طریق ارجاع به کارشناسان واجد شرایط فراهم می‌کند.این مراکز با هدف تحکیم و تعالی بنیان خانواده و از طریق افزایش سطح رضایتمندی و پایداری روابط خانوادگی، پیشگیری و کاهش طلاق و عوارض ناشی از آن، افزایش عوامل محافظتی و کاهش عوامل خطر در خانواده فعالیت دارند.
طی سال گذشته سه هزار و 156 پرونده به این مراکز ارجاع داده شده که از این تعداد مشکل 476 نفر برطرف شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اداره کل بهزیستی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان

استاندار قزوین گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

استاندار قزوین اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

اعلایی، گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

وی بیان کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید با همگرایی و هم‌افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می‌تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن‌های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

وی اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش‌آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هر چه سریع‌تر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد