Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@08:43:02 GMT

هر روستا به یک پایگاه سلامت تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۰۱۴۷

هر روستا به یک پایگاه سلامت تبدیل شود

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر  در نشست قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی با تسلیت ایام شهادت حضرت علی (ع) بیان کرد: شناسایی کانون‌های شیوع کرونا در شهر‌ها و روستا‌ها ضروری است و باید در این کار تسریع شود.

او گفت: باید کانون شیوع کرونا در روستا‌ها شناسایی و کنترل شود که همکاری دهیاری‌ها و اعضای شورا‌های اسلامی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر عنوان کرد: همکاری فرمانداران، ائمه جمعه و روحانیون در عرصه آموزش و افزایش آگاهی آحاد جامعه در ارتقا سلامتی مردم نقش مهم و اثربخش دارد.

گراوند گفت: همکاری و تعامل دستگاه‌های مختلف در اجرا طرح شهید سلیمانی سبب موفقیت‌آمیز بودن این طرح در استان بوشهر شد.

او با بیان اینکه در مقابله با کرونا تجهیزات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان بوشهر افزایش یافت عنوان کرد: برای مقابله با بیماری کرونا از همه ظرفیت‌ها استفاده‌شده است و برای ادامه راه مقابله با بیماری کرونا نیز استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در دستور کار قرار بگیرد.

گراوند با بیان اینکه همدلی و تعامل از نقاط مهم و قوت استان بوشهر در اجرا این طرح‌هاست افزود: سپاه امام صادق (ع) و دانشگاه علوم پزشکی در اجرا طرح شهید سلیمانی تعامل و همکاری مستمر داشته‌اند.

او ادامه داد: شناسایی بیماران، غربالگری، ره‌گیری بیماران قرنطینه‌ای و توزیع بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت‌های طرح شهید سلیمانی و از جلوه‌های همدلی در استان بوشهر است.

رئیس ستاد مقابله به کرونای استان بوشهر گفت: خدمات بسیج جامعه پزشکی، بسیجیان، همکاری کارکنان شبکه‌های بهداشتی درمانی، بسیج اصناف، فرمانداران و نیروی انتظامی در اجرا طرح شهید سلیمانی از دیگر جلوه‌های همکاری و تعامل در استان بوشهر بود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رعایت ضوابط بهداشتی در اسفندماه به بیش از ۹۰ درصد رسید گفت: با ساده‌انگاری در فروردین‌ماه میزان بستری کرونایی از زیر ۱۰۰ نفر به ۴۸۰ نفر در بیمارستان‌های استان رسید و فوتی‌ها افزایش یافت.

گراوند با اشاره به واکسینه شدن آحاد جامعه علیه کرونا بیان کرد: دولت برای ۶۰ میلیون واکسن کرونا برنامه‌ریزی کرده و در این راستا ۱٫۵ میلیارد دلار برای مهار بیماری و تولید و تامین واکسن کرونا تخصیص داده است.

او عنوان کرد: همه امکانات برای ایمن‌سازی جامعه در مقابل بیماری کرونا به‌کارگیری شده است که در همین راستا فعالیت‌های آحاد مختلف جامعه، مردم، کسبه، اصناف و دستگاه‌ها و نهاد‌ها در ۱۴ ماه گذشته در مقابله با کرونا داشتند که خدمات آنان نیز قابل‌تقدیر است.

گراوند با تشکر از همکاری و فعالیت سردار رزمجو فرمانده سپاه استان بیان کرد: طرح شهید سلیمانی موفقیت‌های مهمی در مدیریت بیماری کرونا در استان داشته و نقش مهمی تا ایمن شدن جامعه دارد.

او تاکید کرد: طرح شهید سلیمانی بزرگترین کمک به کنترل بیماری کروناست و در این راستا سپاه استان بوشهر نقش مهمی در کمک‌های مومنانه داشته است به‌گونه‌ای که در فروردین امسال به ارزش ۱۱ میلیارد تومان به جامعه هدف بسته‌های معیشتی تحویل شد.

گراوند گفت: حساسیت‌های ویژه‌ای در تزریق واکسن به گروه‌های مختلف وجود دارد که باید بر اساس و در چارچوب سند ملی این مهم مورد توجه قرار بگیرد تا مشکلی در این راستا ایجاد نشود.

استاندار بوشهر افزود: اکنون تمام بیمارستان‌های استان بوشهر درگیر رسیدگی به بیماران کرونایی هستند و این در حالی است که به زودی بیمارستان بخش خصوصی با ۲۵ تخت بستری وارد این چرخه می‌شود.

گراوند عنوان کرد: همکاری در تامین منابع ملی و اعتباری دانشگاه علوم پزشکی امری مهم و ضروری است هر چند تاکنون تعامل مطلوبی بوده است.

او خدمات‌رسانی در تحویل واکسن به گروه‌های هدف را مورد تجلیل قرار داد و عنوان کرد: همه ظرفیت‌های شهرداری‌های ۴۰ گانه و دهیاری‌های استان بوشهر در اجرا طرح شهید سلیمانی و تزریق واکسن به جامعه هدف به‌کارگیری شوند.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا پایگاه سلامت علوم پزشکی ساده انگاری اجرا طرح شهید سلیمانی استاندار بوشهر بیماری کرونا استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • چرا فوتبال هم برای سلامتی شما خوب است و هم بد؟ (زیرنویس فارسی)
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر