Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@15:04:34 GMT

چاه‌های پایش آب‌های زیرزمینی سایت پسماند محمدآباد حفر شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۰۸۲۰

چاه‌های پایش آب‌های زیرزمینی سایت پسماند محمدآباد حفر شد

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری قزوین گفت: سه حلقه چاه پایش آب‌های زیرزمینی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال توسط شهرداری در سایت پردازش و دفع پسماند محمدآباد احداث شد.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی معاونت خدمات شهری شهرداری قزوین؛ مقدم سلیمی این اقدام را گامی بلند در راستای حفاظت از محیط زیست دانست و گفت: حفر چاه‌های پایش در کنار لندفیل پسماند به‌منظور دسترسی به جریان آب‌های زیرزمینی و نمونه‌برداری از آب سفره‌های زیرسطحی محدوده سایت و با هدف پایش ورود آلاینده‌های احتمالی ناشی از نشت شیرابه پسماندها در محیط پذیرنده انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر یک از این چاه‌ها ۵۰ متر عمق داشته و بر اساس جریان غالب و شیب هیدرولیکی آب‌های زیرزمینی در مجاورت لندفیل سایت احداث شده است.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری قزوین اظهار کرد: به محض آماده شدن شرایط نمونه‌برداری، این اقدام با حضور نماینده دستگاه‌های ذیصلاح و توسط آزمایشگاه معتمد انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در هر دوره شش‌ماهه پارامترها و شاخص‌های گوناگونی از جمله میزان آمونیاک، نیترات، کاتیون‌ها، آنیون‌ها، PH آب، هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول، شبه فلزات و ترکیبات آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: گزارش نهایی پایش هر دوره بر اساس دستورالعمل‌های موجود تهیه شده و به همراه چک‌لیست‌های مربوطه و نظرات کارشناسی منتشر خواهد شد.

مقدم سلیمی تصریح کرد: بررسی و مقایسه نمونه هر دوره با نمونه شاهد می‌تواند به این سوال پاسخ دهد که آیا فعالیت و دفن زباله شهری تأثیری بر کیفیت آب‌های زیرزمینی داشته است یا خیر و از این طریق موجب ایجاد شفافیت برای شهروندان و نهادهای نظارتی خواهد شد.

گفتنی است، حفر چاه‌های پایش آب‌های زیرزمینی در کنار لندفیل پسماند که برای نخستین‌بار در کشور صورت گرفته است، ازجمله اقدامات شهرداری قزوین در راستای ساماندهی و احیای سایت پردازش و دفع پسماند محمدآباد، پس از واگذاری مدیریت سایت به مجموعه این شهرداری از ابتدای آذرماه سال ۹۹ با مصوبه کارگروه مدیریت پسماند استان است.

کد خبر 491020

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر شهرداری قزوین قزوین پسماند شهري پسماند حفر چاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آب های زیرزمینی شهرداری قزوین چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است

از نظر کارشناسان، صدور شناسه یکتا برای هر یک از فعالان اقتصادی مزیت های بیشماری برای کشور دارد. از این طریق، دولت می تواند به افزایش نظارت هایش بپردازد و با فعالیت های زیرزمینی، کلاهبرداران، افراد متقلب و سودجو و قاچاق کالا مقابله کند. در طرف مقابل، فعالان اقتصادی قانونی از تسهیلات ویژه دولت بهره مند می شوند و مورد حمایت قرار می گیرند.

در شرایطی که سوداگری و فعالیت های مخرب حاشیه سود بالاتری دارند، هر اقدامی که در راستای حمایت از بخش های مولد اقتصاد در دستور کار قرار بگیرد، مثبت ارزیابی می شود. در همین راستا، روسای اتحادیه های صنفی تهران، روسای اتاق های استان ها و نمایندگان مجلس توصیه می کنند که فعالان اقتصادی نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

کارشناسان اعتقاد دارند، تا وقتی اقتصاد زیرزمینی بزرگی داریم، سرمایه گذاری سالم رونق نخواهد گرفت. از همین رو، به زعم آنان، هدف نهایی پروژه مجوزهای الکترونیک باید حذف همین اقتصاد زیرزمینی باشد.

در شرایطی که فعالان غیرقانونی با حاشیه سود بالا به فعالیت می پردازند و کالاهایشان را روانه بازار می کنند، هم تولیدکنندگان گلایه دارند و هم مصرف کنندگان شاکی هستند. صدور شناسه یکتا، امکان شناسایی فعالان اقتصادی قانونی و غیرقانونی را فراهم می کند و می توان با فعالیت های زیرزمینی مقابله کرد.

 مهدی ناصر، حقوقدان در ارتباط با الکترونیک محور شدن مجوزها و دریافت شناسه یکتا توسط فعالان اقتصادی به خبرنگار قدس تصریح کرد: قطعاً این اقدام خوبی است و به نفع کسانی است که در فضای سالم و قانونی کار می کنند. همچنین این اقدام بستری برای مقابله با فعالیت های زیرزمینی و سوءاستفاده های احتمالی فراهم می کند.

وی ادامه داد: الکترونیک شدن امور به شفافیت بیشتر منجر می شود که بستری برای مقابله با فساد و رانت به وجود می آورد. هر چقدر فضای اقتصادی کشور شفاف تر شود، به نفع همه است.

این حقوقدان درباره این موضوع که روند بسیار ساده ای برای دریافت مجوز الکترونیک و شناسه یکتا در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: ساده سازی امور بسیار مفید است و به پیشبرد بیشتر امور کمک می کند. هر اقدامی که در راستای تسهیل امور و رونق کسب و کارها صورت بگیرد، مثبت ارزیابی می شود.

ناصری گفت: با توجه به اینکه روند دریافت شناسه یکتا بسیار آسان است، توصیه می کنیم که فعالان اقتصادی از این فرصت استفاده و برای دریافت شناسه یکتای خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: وقتی همه چیز متمرکز شود و اطلاعات فعالان اقتصادی در یک سامانه به صورت منسجم در دسترس باشد، قطعاً امکان نظارت بر فعالیت های اقتصادی و همچنین پیش بینی پذیر شدن اقتصاد برای خود مردم نیز بیشتر می شود. این موضوع به نفع مردم و فعالان اقتصادی واقعی است. و از طرفی بخش غیرمولد و غیرشفاف اقتصاد نیز متضرر اصلی شناسه واحد یکتا خواهند بود.

این حقوقدان توضیح داد: در دسترس بودن اطلاعات فعالان اقتصادی به دولت این امکان را می دهد که هر چه بیشتر جلوی سوءاستفاده ها و فسادها را بگیرد. به طور کلی، الکترونیک محور شدن امور به معنای تسریع در انجام کارها و افزایش نظارت هاست که مثبت ارزیابی می شود.

ناصری گفت: رانت و سوءاستفاده همواره از غیرشفافیت نشات می گیرد. در شرایطی که همه چیز روشن باشد و امور به صورت سامانه محور و الکترونیک پیش برود و هر فعال اقتصادی یک شناسه یکتا داشته باشد، امکان افزایش شفافیت به وجود می آید. این وضعیت به نفع کسانی است که در شرایط سالم و قانونی فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: به موازات نفعی که شفاف شدن امور برای فعالان اقتصادی قانونی دارد، کسانی که به صورت زیرزمینی و بدون مجوز فعالیت می کنند، در معرض خطر قرار می گیرند. صدور شناسه یکتا برای هر فعال اقتصادی به دولت امکان می دهد که فعالان اقتصادی قانونی و غیرقانونی را شناسایی کند و جلوی فسادها را بگیرد.

ناصری در پایان تأکید کرد: به طور کلی، بنده روند الکترونیک شدن مجوزها و صدور شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی را مثبت ارزیابی می کنم. این روندها به نفع کشور است و باید به درستی پیش برود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه