Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر برای ارتقای پژوهش و فناوری گام‌های مؤثری برداشته و هر ساله با برگزاری جشنواره فرهیختگان به دنبال معرفی دستاوردهای علمی و دانشگاهیان نخبه و متخصص است. 

کامران صفوی رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، که در هشتمین دوره جشنواره فرهیختگان به عنوان سرای نوآوری برتر شناخته شد، در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: زیرساخت‌های اصلی، نگرش هیئت رئیسه استان و واحدی که سرای نوآوری در آن مستقر است مهمترین عامل موفقیت آن مجموعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نگرش باید به این سمت باشد که بتوانیم زیرساخت‌های کامل و لازم را در حوزه فناوری ایجاد کنیم.

وی در ادامه افزود: هدف این بوده که بتوانیم ارتباط صنعت و دانشگاه را قوی‌تر کنیم. رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی این است که بتوانیم دانشگاه حل مسئله باشیم و به عنوان رویکردی مطلوب مورد توجه بوده، در این زمینه فعالیت مفیدی که انجام دادیم برگزاری رویداد «چالش فناوری» است.

صفوی تشریح کرد: در این رویداد صنایع و شرکتها چالش هایی که با آن مواجه هستند را ارائه می دهند. صنعت به صورت تخصصی و با عنوان مشخص اعلام می کند که نیاز به موضوعی داریم. در سرای نوآوری با برگزاری رویداد چالش فناوری آن پروپوزال و مشکل صنعت را جمع می‌کنیم و به تمام فناوران دانشگاهی در سرای نوآوری خود یا در سطح ملی تمام مشکلات را ارائه می‌دهیم.

رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اظهار کرد: فناور هایی که در مراکز رشد سرای نوآوری مستقر هستند راه حل ارائه می‌کنند و بعد از آن مابین صنعتی که چالش را ارائه کرده و راه‌حلی که این فناور دارد جلساتی برگزار می‌شود. طبق این جلسات تعدادی از آنها موفق می شوند به قرارداد برسند و هم مشکل صنعت حل می‌شود و هم آن فناور از این طریق کسب درآمد می کند. در نتیجه می تواند برای کشور تکنولوژی تولید کند. این بهترین عملکرد ما در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.

وی خاطرنشان کرد:در سال ۹۹ رویداد ملی چالش فناوری گیاهان دارویی با همکاری شرکت شهرک های استان اصفهان و سرای نوآوری برگزار شد که ثمرات بسیار خوبی داشت و توانستیم چند چالش بزرگ را حل کنیم. تعداد ۸ قرارداد و تفاهم نامه نیز پیرو برگزاری آن چالش منعقد شد.

صفوی با بیان اینکه برای اولین بار امسال در جشنواره فرهیختگان هم سرایی نوآوری برتر داشتیم و هم دانشگاه فناور برتر گفت: با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال اخیر، کم کم از دانشگاه نسل دو به نسل سوم در حال حرکت هستیم. توانستیم آیتم‌های فناوری را بیشتر وارد جشنواره کنیم و به این سمت برویم که علاوه بر حفظ پژوهش های مطلوب خود، فناوری هم بتواند از خروجی پژوهش استفاده کند و جایی برای موفقیت بیابد.

رئیس سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان در زمینه حمایت های مورد نیاز از سمت مسئولان دانشگاهی و کشوری گفت: آنچه که به عنوان حمایت نیاز داریم فقط حمایت هایی است که بتواند اطلاع رسانی خوبی از وجود این مجموعه های فناوری کند. در بخش کلان نیز تسهیل گری در معرفی محصولات و بازاریابی محصولات تا بتوانند تسهیلات مالی برای شرکت ها جذب کنند.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1094823 برچسب‌ها جشنواره فرهیختگان کامران صفوی سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره فرهیختگان سرای نوآوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان جشنواره فرهیختگان چالش فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود