Web Analytics Made Easy - Statcounter

حراجی ساتبیز، هفته آینده اثری از بنکسی، گرافیتی‌کار معروف انگلیسی را با گزینه پرداخت با ارزهای دیجیتال به حراج می‌گذارد، این اولین بار است که پای ارزهای دیجیتال به دنیای حراج‌های ساتبیز باز می‌شود.

به گزارش روزنامه هنر چاپ لندن، در آخرین مورد از نفوذ ارزهای دیجیتال به بازار هنر، حراجی ساتبیز برای اولین بار گزینه پرداخت با ارزهای دیجیتال را برای یک اثر فیزیکی فعال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، در حراجی هنر معاصر این حراج‌خانه که روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) در نیویورک برگزار می‌شود، برای خرید اثر اعتراضی «عشق در هواست» (۲۰۰۵) از بنکسی، ارز دیجیتال پذیرفته خواهد شد. 

ارزش تخمینی این اثر چیزی بین ۳ تا ۵ میلیون دلار برآورد شده است و خریدار می‌تواند مبلغ نهایی را یا با بیت‌کوین یا با اتر و از طریق اوراق بهادار کوین بیس بپردازد، اما کل این مبلغ باید در قالب پول اعتباری پرداخت شود.

نقاشی رنگ روغن «عشق در هواست» (Love is in the Air) از یک مرد جوان معترض که به جای سنگ و کوکتل مولوتف، یک دسته گل به سمت دشمن پرتاب می‌کند، در کتاب سال ۲۰۰۵ بنکسی به عنوان دیوار و قطعه به تصویر درآمد و به عنوان طرح روی جلد این کتاب هم انتخاب شد.

ساتبیز در توضیح تصمیم خود برای قبول این شیوه پرداخت گفت: «با فرستنده اثر همکاری کردیم تا گزینه پرداخت با ارزهای دیجیتال را برای تابلوی عشق در هواست از بنکسی فعال کنیم. این کار باعث می‌شود بنکسی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تحول‌سازان در دنیای هنر با رمزارزها که از تغییرسازان بزرگ حوزه اقتصاد هستند، در کنار هم قرار گیرند.»

متولیان این حراجی معروف، هدف خود از این کار را رسیدگی به نیاز روزافزون برای ایجاد گرینه و فرصت‌های خرید بیشتر برای مشتریان‌شان و پاسخ به تقاضای بازار عنوان کردند.

ساتبیز نخستین بار در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۰) با به حراج گذاشتن یک مجموعه ان‌اف‌تی با عنوان The Fungible collection، هنر و رمزارزها را با هم پیوند داد. این حراجی آنلاین موفق بود و در مجموع ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار فروش کرد.

ان‌اف‌تی‌ها یا توکن‌های‌ غیر قابل معاوضه، مثل امضاهای دیجیتالی عمل می‌کنند که مالکیت یک فرد بر تصاویر ویدئوها و دیگر رسانه های آنلاین را تایید می‌کنند./ایرنا

بیشتر بخوانید

مجسمه سرقتی«بنکسی» از حراج کنار گذاشته شد بنکسی، هنرمندی که نمی‌شناسیم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟